Arama sonuçları: *

• Users: Strewo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Strewo

hangi laptopu almalıyım hangisi daha az sorun çıkartır

İnternette monster hakkında bir sürü kötü yorum olması nedeniyle karar veremedim ve iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım? MSI mı...
  2. Strewo

17-18000 tl bütçeli laptop önerisi

17-18K civarı laptop arıyorum 16 gb ram ve ekran kartı iyi olursa güzel olur
  3. Strewo

500 tl bandında klavye önerisi

Bir süredir yeni bir klavye arıyordum 500TL bandında önerebileceğiniz kaliteli bir klavye var mı?
  4. Strewo

Valorant Points nasıl ucuza alıp satıyorlar?

Merhaba ben bir yerden para kazanmak istiyorum ve bu yüzden VP UC v.b. satmayı düşünüyorum, internetteki sayfalar nasıl ucuza vp alıp satabiliyorlar ve nereden alıyorlar?
  5. Strewo

Arma 3 mü yoksa Squad mı almalıyım

arma 3 yada squad alıcağım hangisi daha iyi ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim
  6. Strewo

tpm 2.0 açamama sorunu

merhaba ben gigabyte b450m GAMİNG model anakart kullanıyorum biosumda son sürüm yani güncel ama biostan tpmyi etkinleştiremedim nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1633201456 win 11 yükliyeceğim 1 haftadır yükleyemedim
  7. Strewo

öğretici youtube kanalları

merhaba arkadaşlar ben arduino öğrenmek istiyorum bildiğiniz arduino öğreten bir kanal varmı?
  8. Strewo

eski bozuk tabletin ekranını bilgisayara ikinci ekran yapmak

merhaba arkadaşlar aklımda bir proje var ama nasıl yapacağım bilmiyorum bende eski bir tablet var markası casper modeli via s7 3g geçenlerde bozuldu ama ekranı çalışıyor ben bunu kablo ile bilgisayara 2. ekran yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  9. Strewo

balıktan sonra süt içtim

başlıktadada yazdığı gibi balık yediğimi unutup birkaç yudum süt içtim(birkaç dediğim 1 bardak kadar) en azından son anda hatırlayıp içmeyi bıraktım umarım zehirlenip ölmem not: zehirlenip ölmezsem en yakın zamanda buranın altına yazarım
  10. Strewo

call of duty önerisi

arkadaşlar önerebileceğiniz hikayeli güzel bir cod oyunu varmı
  11. Strewo

max 220 tl kulaklık önerisi

oyun ve canlı derslerde kullanabileceğim güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim
  12. Strewo

Msı afterburner hata veriyor

arkadaslar az once pc ye girdim msı afterburner programını açtım ve bir hatayla karşılaştım bunun çözümünü bilen varmı Required DirectX runtimes are not installed! On-Screen Display may not function properly!. Bu yazıyor derece ve mhz gostergeleride 0 da 1606418581 Osletim sistemi win 10
  13. Strewo

Windows boyle kaldı ne yapim

Pc yi yeni aldım ve bunun ne olduğu hakkında zerre fikrim yok pcyi kapatırken oldu
  14. Strewo

Ekran kartı önerir misiniz?

4 gblik iyi bir ekran kartı önerir misiniz? bütçe 1300
  15. Strewo

Ekran kartı olmadan sistem çalışır mı?

Arkadaşlar ekran kartı olmadan ramden kullanarak sitem çalışırmı
  16. Strewo

rx 550 alınır mı? ,iyi midir?

rx 550 almayı düşünüyorum performansı nasıl acaba
  17. Strewo

babama bilgisayar aldırma taktikleri

18 yıllık bilgisayarımdan bıktım acil taktik verin
  18. Strewo

kodlama yapmak için minimum nasıl bir bilgisayar olmalı

kodlama yapmak için minimum nasıl bir bilgisayar almalıyım yani en düşük nasıl bir sistem olmalı?
  19. Strewo

oyun yazmak icin pc onerirmisiniz

oyun yazmak için nasıl bir bilgisayar lazım olur Not. basit oyunlar için
  20. Strewo

Oyun yapmak için nasıl bir bilgisayarım olmalı ?

Oyun yapmak için nasıl bir bilgisayarım olmalı Not: basit oyunlar yapacağım
Geri