Arama sonuçları: *

1. Mehmet Altay

GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ (power supply değil)

İzmir denen köylük yerde gün içerisinde yaklaşık 3 4 defa elektrik kesildiği için bilgisayarım yandı yanacak. Güç kaynağı önerisi olan varsa yazsın fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok, konunun cahiliyim, daha önce izmir KÖYÜNDE yaşamadığım için böyle kafasına estikçe elektrik kesilmediğinden ilk...
  2. Mehmet Altay

Çözüldü✓ Soğutucu ve ekran kartı çarpışıyor

Teknisyen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi, herşeyi doğru yaptım fakat soğutucu oturunca ekran kartı oturmuyor, daha önüne fan bile geçirmeden bu halde. Anakart asus b450m dragon, soğutucu enermax ets-t50
  3. Mehmet Altay

Çözüldü✓ Anakart ve soğutucu uyumlu mu? nasıl anlaşılır

Aldığım bir işlemci soğutucu anakartıma büyük geldi iade etmek zorunda kaldım, hangi işlemci soğutucu hangi anakarta uyumludur nasıl anlarız?
  4. Mehmet Altay

Yardım 144Hz Zowie VS 280 Hz Lenovo

144hz zowie kullanıyorum ama hz yükseltmek istiyorum, lenovonun 240hz o.c. ile 280hz olabilen VA panele sahip bi monitörü var uygun, sizce ne gibi farklılıkar hissederim hz dışında, çok ghosting olurmu ? Dyac teknolojisini terk ettiğime pişman olurmuyum, VA panel TN panele göre yavaşmıdır bilen...
  5. Mehmet Altay

Yardım 15.000₺ ile laptop mümkünmüdür

İyi akşamlar öğretmen arkadaşım Microsoft Office programlarını kullanabileceği yer yer film izleyebileceği bir laptop arıyor yardımcı olursanız sevinirim (Oyun oynanmayacak, ağırlıkla browser ve office programları kullanılacak)
  6. Mehmet Altay

Çözüldü✓ İşlemci kıtlığımı var ?

Max 100k bütçe olacak şekilde sistem toplamaya niyetim var fakat favori işlemcim olan 7800X3D yi hiçbiryerde bulamıyorum, sizce bu efsane işlemcinin stokları yenilenirmi yoksa bidaha gelmezmi ?
  7. Mehmet Altay

Öneri Sony bu monitörü tr ye getirirmi

Hanımlar beyler monitör gurmeleri bilirki sony inzone m10s diye bir monitör var bunu tr de nerden alırız heryere baktım bulamadım. Btw monitör 24.5" olarak ayarlanabiliyor e spor oyunlarına özel. Yani sony bütün tuşlara basmış ve süper bir monitör yapmış ama ülkemizde distribütör yok.
  8. Mehmet Altay

Yardım Kasa fanları nasıl temizlenir.

Hanımlar beyler görmüş olduğunuz kasa fanları beyazdı, ben bu fanları burdan sökmek yordamıyla temizlemek istiyorum çünkü kasanın içinden müdahale edemiyorum, dışardan müdahale etsem kasanın içine doğru akacak bütün toz pislik, ve orayıda ulaşmakta güçlük çekiyorum, bunları burdan nasıl söker...
  9. Mehmet Altay

Yardım Monster klavye yapmış.

Agalar monster "Pusat rapid pro" diye klavye yapmış ama switch markası olarak "Monster Tactile Red Switch V1" diye kendi yaptırdıkları bir switchi yazmışlar. İşi bilenler söyleyebilirmi outemu switchmi daha iyidir yoksa monsterin yaptırdığı bu Monster Tactile Red Switch V1 mi.
  10. Mehmet Altay

Çözüldü✓ Hangi soğutucuyu almalıyım

Bumudur https://www.itopya.com/nzxt-t120-rgb-120mm-siyah-kule-tipi-islemci-sogutucu_u23358 Yoksa bumudur. https://app.hb.biz/wT3rWqwBD8Wm Fiyatlar yakın anlayan bilen birisi yardımcı olursa ona göre alıcam, bu arada işlemci ryzen 5 5600
  11. Mehmet Altay

Yardım Call of duty hangi sıraya göre oynanmalı ?

Hanımlar beyler bilirsiniz, eskiden steam/epic games gibi şeyler yoktu, gittiğimiz internet cafede hangi oyun varsa onu oynamak zorunda kalıyoduk, velhasıl hikayesine hakim olmak maksadıyla açtığım bu konuda "Call of duty" serisi hangi sıraya göre oynanmalıdır öğrenirsem sevinirim.
  12. Mehmet Altay

Yardım R5 5600 ve Apacer Nox Ram uyum sorunu

Hanımlar beyler, R5 5600 işlemcim var, Apacer Nox 8+8 16 gb 3600 mhz cl 18 ramlerim var fakat durum şuki, Ramlerim 3200 mhz de çalışıyor ama 3600mhz ye alınca kullanamıyorum çünkü R5 5600 ün bellek frekansı 3200 olarak görünüyor, bunu çözmenin bir yolu varmıdır ayrıca bir şey daha soracağım...
  13. Mehmet Altay

Sadece müzik yapmak için sistem önerisi.

Dostlar sadece müzik yapacağım render odaklı bir pc toplamam gerekiyor, görüntü ile çok bir işim yok ama çokta geberik bir ekran kartı takmak istemiyorum. İntel öncelikli
  14. Mehmet Altay

Öneri Optik switch tkl düşük gecikmeli klavye lazım

Agalar, optik switch tkl klavye önerilerinizi yazarmısınız, düşük gecikmeli (fps için) performans odaklı. Bunu alma dediğiniz bişey varsa onuda sebebiyle birlikte yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Çok fazla seçenek olmadığı için bütçe belirtmiyorum.
  15. Mehmet Altay

Çözüldü✓ RTX 4070 Super'i besleyecek işlemci önerisi?

4070 süper içeren bi sistem toplamayı düşünüyorum, işlemciye karar veremedim (Amd olması şartı ile) Önerileriniz nelerdir. Ek soru: 2k monitör şartmı ?
  16. Mehmet Altay

Öneri Monitör kalmadımı koca memlekette.

2k 240hz, 0.3/0.5 ms, fast/premium tn panel 24" çok şart değil ama mümkünse gtg bi gaming monitör yokmu koca piyasada ??? @itopya.com sanada soruyorum. Not:Curved olmayacak (o ne öyle sanki minecraft oynayacakmışım gibi yamuk yumuk ekran) Evet şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.
  17. Mehmet Altay

KEDİ KAYIP İLANIDIR !!!!

Mersin Akdeniz Mesudiye mahallesi veya civarında, bulana 1500₺ vercem 0537 218 47 52
  18. Mehmet Altay

Çözüldü✓ Darboğaz yaparmı yapmazmı ?

Beyler xfx 6950xt ekran kartım var, işlemci için R7 5800X düşünüyorum besleyebilir mi?, yoksa darboğaz yaparmı. 5800X3D almaya mecburmuyum, bilen biri seri yardımcı olursa çok iyi olur Not: Sistem Ddr4
  19. Mehmet Altay

Çözüldü✓ Ramlerim 3600 mhz olunca oyun açılmıyor

Asus b450m dragon anakartım var, apacher nox 3600 mhz cl 18 ram takılı Bios sıfırladım ve ram frekanslarını 2133 mhz de çalıştırınca cs go valorant gibi oyunları oynayabiliyorum, fakat ramleri biostan 3600 e ayarlayınca her iki oyunda hata veriyor açılmıyor Not: Anakartı yeni aldım bu yüzden...
  20. Mehmet Altay

Valorant güncelleyemiyorum

Beyler anakart değişikliği yaptım ve bu hata ile karşılaşıyorum (A520 den B450 ye geçtim) riot'a ticket attım 2 gündür mailleşiyoruz söyledikleri adımlar şunlar ve hepsini yaptım Güvenli modda başlatma Ddu ile sürücü kaldırıp tekrar güncelleme Kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapma gibi...
Geri