Arama sonuçları: *

• Users: Bego
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ Durduk Yere Restart Atan PC

Bilgisayarım sadece oyun oynamaya başladıktan yaklaşık 10 dakika sonra bi anda restart atıyor,bu normal bir restart değil, elle atılan restartta bi süre sonra bileşenler kapanıp sonra tekrar açılır fakat bunda her şey çalışmaya devam ediyor, rgbler yanıyor, fanlar dönüyor, bu esnada herhangi bir...
  2. B

Anakart değişecek eski driverları silme

Merhaba arkadaşlar, anakart değişimi yapacağım ama format atamam, şu an galax b450m anakartım takılı ve asrock b550m phantom gaming olacak, sanırım format atmasam bile eski driverları silip yeni driver yüklemem gerekiyormuş, tam olarak hangi driverları silmem gerekiyor ve nereden silerim...
  3. B

Çözüldü✓ Rx 6800xt - ryzen7 5700x -650w +80 Bronze yeterli mi?

Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir, bazı arkadaşlar 650w yetmez demiş, bazıları da 650w yeterli demiş anlayamadım tam olarak. Şimdiden aydınlattığınız için çok teşekkür ederim 👍🙂 Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6800XT Gaming OC İşlemci: Ryzen 7 5700x Ram : 2x16gb 3200mhz ddr4 Anakart: Galax...
  4. B

Çözüldü✓ Cpu fanı dönüyor ekran kartı fanı dönmüyor, ekran gelmiyor

Herkese merhaba,parçalarını tek tek aldığım bilgisayarımı bugün birleştirdim. Lakin açma düğmesine bastığım zaman cpu soğutucu fanı dönüyor, ekran kartı fanında dönme oynama bile yok(belkide ilk açılışta soğuk olduğu içindir bilmiyorum), monitöre de ekran gelmiyor, anakartta nedenini bilmediğim...
Geri