Arama sonuçları: *

• Users: EmreUzn3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmreUzn3

MONİTÖR GARANTİ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor...
  2. EmreUzn3

GIGABYTE G24F-2 2 Tarafında oluşan Çizgi

GIGABYTE G24F-2 Monitör aldım Yaklaşık 1.5 yıl oldu alalı İtopya üzerinden 4 Gün önce Alt Ve Üst tarafında yeşil kırmızı yanlamasına çizgi oluştu bi türlü çözemedim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
  3. EmreUzn3

Oyun Canavarı Monster Tulpar T5 V12.1

i7 4,2 Ghz işlemci, DDR4 32 GB Ram, 512 SSD 1 Tb HDD, NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB Ekran kartı böyle bir laptop 2 el ne kadar eder bilen var mı aşa yukarı
  4. EmreUzn3

PS4 2 EL PİYASASI NEDİR ?

Başlıkta yazdığım gibi Ps4 piyasası bilen var mı 2 el
  5. EmreUzn3

Donald Trump Seçim Mitinginde Silahlı Saldırı

Şuanda Durumu Belli değil Kulağından Vurulma Kanama Fotoğraflar Gündeme Düşdü Bu Olaydan Dolayı Trump Seçim Rüzgarını Arkasını Alır.
  6. EmreUzn3

Bu sistem Alınır mı ? 52k

Bu Sistemi Özeleştirme Yapıp yaklaşık 60k olucak şekilde yapıp alınır mı sizce ? Veya bu fiyata daha iyisi toplanır mı ...
  7. EmreUzn3

Van'da yaşanan olaylar nedir ?

Arkadaşlar Van şehrinde ayaklanma kötü durumlar yaşanıyormuş. Olayları tam bilen veya orada yaşayan kişiler varsa durumu yaşanan şeyleri söylebilir mi ?
  8. EmreUzn3

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD 4.199 TL

Bu fiyata baya uygun https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  9. EmreUzn3

Furmark Test Sonucum Nasıl ?

6700xt sonucu nasıl olmalı
  10. EmreUzn3

Takılan Soğutucu Söküp tekrar takma

Dün ID-COOLING SE-224-XTS Montaj yaptım sonra ters taktığıma fark ettim düzeltmek istiyorum çıkarıp tekrar taksam dün kullandığım macun bir şey veya zararı olur mu acaba ? 1689423628 @HacıSOFU
  11. EmreUzn3

ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu

ID-COOLING SE-224-XTS Black Almayı Düşünüyorum Bu Fiyat Arasında Daha iyisi Var Mı Biliyor Musunuz ? Ayrıca İşlemci 5600 Anakart : Asus prime B450m-k ii Kasa Corsair Delta Spec Uygun mu Sisteme Montaj Yaparken bilen varsa söylerse sevinirim 1689105823 @HacıSOFU
  12. EmreUzn3

Gigabyte 23.8 g24f-2 Aldıktan sonra yapılması gerekenler

Gigabyte 23.8 g24f-2 Monitörüm geldi İçinden DP Kablosu çıkmadı Hdm Kablosu çıktı ve takıp kurdum benim yapmam gereken kontroler , ayarlar nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  13. EmreUzn3

GIGABYTE 23.8" G24F-2 ( 4600 TL )Bu Fiyata Alınır mı?

https://www.itopya.com/gigabyte-238...MEKJ4GyZOBUvsaQeEkEiNxw-9rciC2MYaAtf6EALw_wcB Bu Fiyat iyi mi ? Bundan daha iyisi var mı veya fiyat düşer mi ?
  14. EmreUzn3

GIGABYTE 23.8" G24F-2 ( 4600 TL )Bu Fiyata Alınır mı?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-180hz-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u20017?gclid=Cj0KCQjw7aqkBhDPARIsAKGa0oJ6lPNCgKDogFV8MP7SICEMEKJ4GyZOBUvsaQeEkEiNxw-9rciC2MYaAtf6EALw_wcB Bu Fiyat iyi mi ? Bundan daha iyisi var mı veya fiyat düşer mi ?
  15. EmreUzn3

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz Vs Aoc 23.8" 24G2SPU

Aralarında Yaklaşık 600 Tl Fark Var bu fiyatlar düşer mi veya buna rağmen değer mi almaya ? yoksa bu fiyata daha iyileri alınır mı
  16. EmreUzn3

Şeriatı bilmeyip savunan kişiler hakkında

Şeriat ne olduğunu bilmiyor ama gelsin istiyen bir kısım var neden böyle düşünüyorlar sizce
  17. EmreUzn3

Lise Nakil Onay Günü

Arkadaşlar Kardeş Lise Nakil Başvurusu Yaptı Pazartesi Günü Ne zaman onaylanıcak veya ne zaman gidicek olduğunu bilen var mı acaba ? Bazı kişilere sordum Haftalık Diyor Kimi Ay Sonu bilen varsa söyleyebilir mi ?
  18. EmreUzn3

Lise Nakil Sonrası Yaşanan Üzüntüyü Nasıl Düzeltirim?

Merhaba kardeşim başka bir Liseye 9 sınıf nakil başvuru yaptık başka bir lise için daha iyi eğitim görmesi için ama kardeşim üzülüyor gitmek istemiyorum diye onu görünce bende üzülüyorum nasıl yaklaşmam gerek sizce
  19. EmreUzn3

Çözüldü✓ Adrenalin 23.3.2 (WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı

Öne Çıkanlar İçin destek: Resident Evil™ 4 Yeniden Yapımı The Last of Us™ Bölüm 1 Ek Vulkan® uzantıları. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın . Düzeltilen Sorunlar Radeon™ RX 6700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection oynatılırken uygulama çökmesi...
  20. EmreUzn3

Mikrofon Arkada çalan sesi algılıyor sadece

Konuda Yazdığım Gibi Mikrofonum Sadece Arkada Çalan Sese Algılıyor Ve Kaydediyor karşı tarafa çalan ses gidiyor oyun youtube ... ne olursa olsun. Ne yaptıysam düzelmedi sesimi algılamıyor.
Geri