Arama sonuçları: *

• Users: Rrom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rrom

Öneri 4k₺ bütçe ile gaming klavye önerisi

4-4.5k civarına oyuncu klavye bakıyorum laptop kullanıyorum ekstra almak istiyorum boyutu fark etmez yurt dışında aynı fiyata daha kalitelisi varsa yurtdışı alma imkânım da var Hong Kong, Dubai gibi dediğim gibi boyut fark etmez ve sessiz olmasını tercih ederim önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  2. Rrom

Öneri 3.000₺ Klavye önerisi

Herkese merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL klavye önerisi %100 veya 60 farketmez laptop için ekstra alıyorum bütçe zorlarsam 3800-4k bulabilir klavyeler hakkında bilgim yok ama sessiz bir şey olması daha iyi olur
  3. Rrom

Öneri %100 klavye önerisi bütçe 4k

%100 klavye bakıyorum bütçem 4k numpad vs kullandığım için önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
  4. Rrom

Öneri Laptop için klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar ben normalde laptop klavyesi kullanan insanım ancak koltuğun büyüklüğü masanın kısalığı yüzünden laptop yükseltici kullanıyorum kambur kalmamak için ancak bu sefer de klavye kullanırken acılı ve yukarda kaldığı için wsad tuşları gibi tuşları oyun oynarken laptopun köşe kısmı...
  5. Rrom

Goodbyedpi açılmama sorunu

goodbyedpi turkey olan versiyonunu indirdim ancak ne service install ne de dnsredir yönetici olarak çalışmıyor sadece dnsredir alternatif 2 CMD olarak açılıyor ancak DC yi açmıyor internetim kablonet yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  6. Rrom

Öneri 500₺ laptop soğutucu

Başlıkta da gördüğünüz gibi laptopum için altına soğutucu bakıyorum önerileriniz var mı?
  7. Rrom

Öneri ETS 2 için Steam deck tarzı tuş takımı

Merhaba arkadaşlar ETS 2 yi hem daha gerçekçi hem daha kolay hale getirmek için direksiyonuma vs extra takabilecegim sinyal kolu röterdar veya Steam deck tarzı tuş takımı önerileriniz varmı
  8. Rrom

Öneri Logitech G29 İle Uyumlu Shifter Önerileri

Merhaba arkadaşlar G29 ile uyumlu shifter varmı fiyatı 10k yi geçmesin
  9. Rrom

Yardım Logitech Shifter geri vitese geçmiyor

Merhaba arkadaşlar G29 u alalı 1 yıldan fazla oldu ve son zamanda geriye alınca geçmemeye başladı geriye alınca 6. Viteste gözüküyor bazen ama vites aşağıda oluyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  10. Rrom

Öneri F/p 2.5" SSD önerisi

Merhabalar benim bir laptopum var 2 tane M2 vardı 512 512 taktım ama yetersiz gelmeye başladı 3. Girişde 2.5lik ondan dolayı f/p 1tb 2.5 SSD önerebilir misiniz
  11. Rrom

Öneri Mouse ve pad önerisi

Arkadaşlar şu an bende razer deathader var orta tekerleği bozulduğu ve optigi de bozulduğu için yeni bir tane almak istiyorum kablosuz denemek istediğim için önerileriniz kablosuz olursa daha iyi olur kablolu da olur bütçe 1700 ve birde bütçeye dahil değil güzel bir pad de önerebilirsenix desenli vs
  12. Rrom

Sığınma talebinde nasıl bulunabilirim

Merhabalar şu an lise 3 e geçtim ve mezun olduktan sonra 20-23 yaşıma kadar bir şeyler denedikten sonra olmaz ise İsveç'e gitmeyi planlıyorum uçak bileti vize aldıp gittikten sonra sığınma talebi vs nasıl yapabilirim bunun için beni bilgilendirirseniz memnun olurum 1721059163 Ve ek olarak...
  13. Rrom

Yardım Elden ring Türkçe yama ban yermiyim

Başlıkta görülen gibi elden ringe yeni başladım İngilizcem iyi çevirebiliyorum kendim ama yinede elden ring gibi bir oyunda ingilizce ile uğraşmak istemediğim için yama var ise varsa online bir oyun olduğu için ban yermiyim?
  14. Rrom

Duty free nasıl oluyor

Merhaba arkadaşlar şu an Kıbrıstayim dönerken bir kaç viski vs almak istiyorum duty free gibi yerler varmış indirim mi vs yapılabiliyormus nasıl oluyor bilen birisi yardımcı olabilir mi
  15. Rrom

Öneri 3000 TL klavye önerisi

Arkadaşlar konu başlıkta önerebileceginiz klavye varmıdır %60 olması iyi olur ama %100 lik de olabilir 1705863052 Birde bu iki klavye arasında kaldım...
  16. Rrom

Öneri %60 lik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar laptopum var ancak masa ve koltuk orantısız olduğu için uzakta kalıyor ve kambur durmam gerekiyor bundan dolayı yeni extra klavye alacağım %60 olsun bütçem 2k
  17. Rrom

Yardım Logitech G29 need for speed most wanted 2012 sorunu

Merhaba nfs most wanted 2012 indirime girmişti aldım hem direksiyon seti ile oynarım vs. diye sonra yükledim oyun açıldı ama g29 gözüküyor ancak hiçbir şekilde tuş ataması atayamıyorum 1693993686 Ve calibrasyon yaptım çıkar tak ps4 de idi ps 3 e aldım tekrar denedim olmadı
  18. Rrom

Google aboneliği ücreti erkenden çekti

Kardeşim için abonelik almıştım Normalde tam gününde çekerken erkenden çekti 25'nde tekrar çeker mi ?
  19. Rrom

Öneri Poco Note 9-10-11 serisinin kılıfı m5s e takılır mı?

Arkadaşlar bu linketeki kılıflar m5s e uyar mı resimde m5s var ancak seçeneklerde gözükmüyor...
  20. Rrom

Öneri Rush Prorace RW900R mi alsam Logitech G29 mu alsam

Konu başlıkta sizce hangisini almalıyım
Geri