Arama sonuçları: *

1. tahaarvas36

3 BİLGİSAYAR İÇİN UPS ÖNERİSİ

Arkadaşlar şirketteki bilgisayarlarda önemli evraklar işlediğimiz için elektrik kesintilerinde bilgiler sıfırlanıyor. Bu sebepten UPS arıyorum. Şirketteki 3 bilgisayara yetecek güçte 5-10 dakika bilgisayarları açık bırakacak kadar UPS arıyorum. Küçük UPS modellerinden vardı ancak onların aküleri...
  2. tahaarvas36

Yayın Sırasında Düşük Fps - i5 12400f + 3060ti

Arkadaşlar i5 12400f işlemcim ve 3060ti ekran kartım var. 4 kanaldan 32 gb ram ve b660 plus anakartım var. İşlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum. Sıcaklık testlerinde yük altında işlemcim 82 dereceleri görüyor ekran kartım 45-50 derecelerde takılıyor. Şimdi soruna gelecek olursak ; Yayın...
  3. tahaarvas36

Öneri 2 adet toplama pc yapacağım yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 2 tane bilgisayarım var. Biri DDR3 birinde de i5 11400f 2060 var. Ana bilgisayara i5 11600k + 4060ti alıp yan bilgisayara anakart ram alıp i5 11400f ve 2060 ı o bilgisayara takmayı düşünüyorum. Alacağım ürünlerin linklerini bırakıyorum. Sizce mantıklı mı ? Önereceğiniz başka bir şey...
  4. tahaarvas36

Arkadaşlar gamepad mouse olarak algılıyor. Mouse nasıl kitlenir ?

Gamepad ile oyun oynuyorum ama sağ joystick hareket ettirince ekranda mouse hareket ediyor mouse nasıl kitleriz ? Daha önce bir videosuna denk gelmiştim ama şimdi bulamıyorum.
  5. tahaarvas36

Yayında Bilgisayarım Kasıyor Sebebi Nedir ?

Arkadaşlar bilgisayarım kötü değil ama cs girince oyun akmıyor sanki ekranımda ghosting oluyor gibi. Fifa 24 giriyorum obs fena donuyor. Yayını ekran kartından veriyorum ama yayınım kasıyor. Bilgisayarımda i5 12400f 32 ram 3060ti ekran kartı var. Ful optimize nasıl yayın yapabilirim ?
  6. tahaarvas36

Öneri 2.2 Milyon Bütçe İle Hangi Araba Alınır ?

Arkadaşlar 2.2 milyon bütçem var. Hangi arabayı almalıyım sizce ? 2020 model 3.20 mi yoksa 2017 model e180 mi ? Aklımın bir ucunda 2017 model Volvo S90 ve 5.30i de vae. 2.0 motor olduklarından dolayı. Siz olsanız hangi aracı neden tercih edersiniz ?
  7. tahaarvas36

Yardım Kiraladığım Dairede İnternet Gözüküyor

Arkadaşlar yeni ev kiraladım. Sözleşmesiz olduğu için turknet bağlatacağım ancak adresimi girdiğimde dairemde zaten turknet olduğunu belirtiyor. Eski kiracıyı aradığımda ona ait abonelik kalmadığını söyledi. Twit attım turknet destek özelden adres ve numaramı istedi. Yetkili birime ilettik dedi...
  8. tahaarvas36

Öneri BÜTÇE 15K KABLOSUZ MOUSE KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar esnek bütçem var daha da arttırabilirim. Kablosuz ekipman istiyorum. Şarjı uzun süre yetecek fps oyunlarında beni üzmeyecek gecikmesi düşük klavye ve mouse arıyorum. Bütçe 15k belirledim ama daha üzeri de olabilir. Mouse olarak şu anda deathadder v2 kullanıyorum. Kablosuz versiyonuna...
  9. tahaarvas36

40K bütçe kasa önerisi

Bütçem 40 bin. Şu anlık sadece oyun odaklı kullanacağım. İlerleyen zamanda belki yayın yapabilirim. Bütçe sadece kasaya ayırdığım bütçe. Önerileriniz varsa aşağı link bırakabilir misiniz lütfen 1712948447 Ekran kartı Nvidia istiyorum. İşlemci Ryzen olabilir
  10. tahaarvas36

Yardım 2 MONİTÖRDE EKRAN PARÇALANIYOR

Arkadaşlar sorunu nasıl anlatırım bilmiyorum ama ana monitörde video izlerken yan monitördeki yazılar bir saniyeliğine ana monitöre gelip gidiyor. Monitörlerimi yeni taktım. Yapmam gereken bir ayar vs var mı ? Daha öncesinde de çift monitör kullanıyordum ancak şimdi yeni monitör aldım. Ana...
  11. tahaarvas36

Yardım PC RES ATTI EKRAN BÖYLE OLDU

Premiere pro da render alırken pc kendiliğinde res attı bir kez de daha proje üzerinde çalışırken res attı. Sonrasında iki ekranımın da duvar kağıtlarının simsiyah olduğunu gördüm. Ctrl Win Shift B yaptım ekran kartı resetlendi ama yine de bir işe yaramadı. Mouse sol tık basılı tutup seçme gibi...
  12. tahaarvas36

Öneri CLOUD CORE WIRELESS PED ÖNERİSİ

Arkadaşlar başlıktaki kulaklıktan var deri pedleri çatlamaya başladı malum yaz da geliyor kumaş pedlere dönmek lazım. Kullandığınız uyumlu güzel terletmeyen kaşındırmayan kumaş pedler var mı? link atabilir misiniz 1710733125 BUNU BULDUM AMA ALINIR MI ?
  13. tahaarvas36

Öneri 2 MONİTÖR + MASA + MONİTÖR STANDI ÖNERİSİ

Arkadaşlar iyi forumlar. Yayın yaptığım yeri özelleştirmek istiyorum. Şu anda aktif olarak bu monitörü kullanıyorum. Panel ve çerçeve olarak benzer 2 adet monitör arıyorum. Ayrıca bu monitörler için 2+1 monitör kolu almayı düşünüyorum. C şeklinde 3 monitör yapacağım. Yan monitörlerin hz...
  14. tahaarvas36

Öneri BİLGİSAYARIMIN EDERİ NE KADAR

Arkadaşlar normalde satma fikrim yoktu ancak bir arkadaşım istediği için satmak cazip geldi. Fiyatı nedir acaba ? Hepsi kutulu faturalı ve garantilidir. 2022 Kasım ayında alınan ürünler. i5 12400f Asus B660 Plus Asus 3060ti Xpg Spectrix 8x4 32gb 3200mhz 16cl ram 1tb Kingston m2ssd 1tb...
  15. tahaarvas36

İSTANBULDA OLTA TAKIMI KİRALAYAN YER VAR MI ?

İstanbul'da olta takımı kiralayabileceğimiz bir yer var mı ? Çarşamba en geç Perşembe gününe kadar lazım. İyi forumlar
  16. tahaarvas36

25K SİSTEM + 10K EKİPMAN ÖNERİSİ

Arkadaşlar 25 binlik bir f/p sistem ve yanına 2 kulaklık 2 mouse 2 klavye alacağım. Total Bütçem 35 bin. 25 sistem 10 ekipman diye ayırdım ama ekipmanları f/p tutup sisteme biraz daha bütçe aktarabiliriz. Yani max 35 bütçem var kafanıza göre bölebilirsiniz. Çekiliş yapılacak o yüzden hani neden...
  17. tahaarvas36

Yardım YANWEN KARGO DAN SİNGAPORE POST TESLİM EDİLEN KLAVYE TAKİBİ

Arkadaşlar 17 Ocakta whatgeek üzerinden klavye almıştım. 31 Ocak tarihinde Yanwen Kargoya verildi. 1 Şubat tarihinde Singapore Post firmasına verildiği görülüyor. Takip numarası olarak "RP824214625SG" yazmışlar. Singapore Post sitesinden takip ettiğimde böyle bir kod bulunmadığı yazıyor...
  18. tahaarvas36

Öneri G29 + SHİFTER + STAND NE KADAR EDER

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Bir arkadaşım kendine g29 standıyla beraber almış ancak kullanmamış. Deposunda olduğunu görünce aldım temizledim ve testlerini yaptım. Herhangi bir sorunu yok. Ne zaman aldığını hatırlamıyor. Faturası da kayıp. Garantisi olup olmadığını nasıl sorgulayabiliriz ...
  19. tahaarvas36

Whatgeek kargosu teslim edilen var mı ?

Arkadaşlar whatgeek den 17 Ocakta klavye aldım 10 gün geçti ancak ne kargo maili ne de herhangi bir bilgilendirme gelmedi. Benle yakın tarihlerde alıp ürünü eline ulaşan var mı acaba
  20. tahaarvas36

Chrome Donuyor Youtube Kasıyor

Arkadaşlar chrome kullanırken bütün siteler kasıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı ?
Geri