Arama sonuçları: *

• Users: lShooterl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

AM5 Anakart tavsiyesi

Ryzen 7 7700 işlemci alıcam buna göre bir anakart almak istiyorum aşırı pahalı bir şey olmasını istemiyorum sorunsuz f/p bir şey olursa sevinirim.
  2. L

I7 7700 rx 6600 dar boğaz yaparmı kaç W lık PSU gerekir

Merhaba İ7-7700 işlemcim ve H110 anakartım var ve ikinci elden RX 6600 alıcam darboğaz yapmaz dediler eğer darboğaz yapmazsa şuanda 350W lık bir PSU var yeterli olurmu ? TDP 132 W Suggested PSU 300 W yazıyor TechPowerUp da eğer doğruysa 350 W yetmesi lazım Gtx 1060 3gb vardı sorunsuz kullandım...
  3. L

I7 7700 Turbo frekansa nasıl çıkarılır?

Merhaba. Intel i7 7700 işlemcim var. Intel galiba eski işlemcilerine bir özellikle frekans artırmak için bir ayar getirmiş. Normalde Max frekansı 4.0 GHz'di bu işlemcinin internette tesadüf üzeri gördüm ve Intel'in sitesinden baktığımda gerçekten eskiden 4.0 GHz yazarken şu anda 4.2 GHz olarak...
  4. L

RX 6600 RX 6600 XT mi almalıyım

İ7 7700 işlemcim H110 anakartım var gtx 1080 ti almayı düşünüyodum eski olduğu için RX 6600 almamı önerdiler RX 6600 XT bir tık daha iyi hangisini almalıyım RX 6600 XT alsam darboğaz yaparmı birde RX 6600 e kaç W lık power supply gerekir RX 6600 XT ye kaç W lık power supply gerekir yardımcı...
  5. L

DCS world de ateş edememe sorunu

merhabalar dcs world de oyunun verdiği klasik missions larda anti-radar missiles practice görevinde oyunun ücretsiz verdiği su-25t uçağı ile füzeleri kitliyorum ve ateş etmeye hazır olduğunu gösteren LA yazısı çıkıyor fakat füzeyi ateşleme tuşuna bastığımda ateşlemiyor çözmünü bilen varsa...
  6. L

bluetooth Kulaklık önerisi aktif gürültü önlemeli

Merhaba aktif gürültü engellemeli fiyat performans bir bluetooth kulaklık arıyorum iPhone kullanıyorum tavsiye edeceğiniz bir kulaklık varmı 1500 max
  7. L

Soğutucu fan montaj sorunu

Arkadaşlar montaj da sağa taraf doku gösterdiğim siyah ayar takılıyor bu nedir sökülebilir mi yardımcı olursanız sevinirim
  8. L

işlemci fanı önerisi

merhaba i7 7700 işlemcim var ve intel in stok fanını kullanıyorum bildiğiniz fiyat performans çok kötü değil ama aşırı pahalıda değil bir fan öneriniz varmı soket tipide LGA 1151 yardımcı olursanız sevinirim.
  9. L

Arka panel Jak girişleri gözükmüyor

5-6 kere yeniden başlatıyorum tekrar jak girişleri kayıttan yürüt kısmında realtek high definition olarak gözüküyor çalışıyor yeniden balşatınca tekrar aynı sorun oluyor düzelene kadar tekrar yeniden başlatmam gerekiyor
  10. L

Windows update çalışmıyor

Merhaba geçen günlerde bios um çöktü ve anakart değiştirdim yeni anakartı alığımda böyle bir sorun ile karşılaştım güncellemeyi indir diyorum fakat indirmiyor ve ses giriş jak ları bazen görünmüyor 5-6 kere yeniden başlat yapınca ses giriş jak ları görüyo bu güncelleme ile ilgili olduğunu...
  11. L

3uzun bip 2 kısa bip

Merhaba bugün sabah PC termal macun yenileme işlemi yaptım ve tozunu aldım fakat sonradan bilgisayarı açtığımda bilgisayar önce açılmadı sonları dönüp hemen duruyordu sonra Bios pilini tak çıkar yaptım bu sefer bilgisayar çalıştı fakat 3 uzun 2 kısa bip sesi çıkarmaya başladı bilgisayarımın...
  12. L

laptop alıcam aklımda bu bilgisayar var nasıl ?

bu veya buna benzer özelliklere benzeyen laptop öneriniz varmıdır https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-5/
  13. L

discord açılmıyor gri ekranda kalıyor help!

pc de discord açılırken gri ekranda takılı kalıyor %appdata% %localappdata% dan discordu silip tekrar yüklemeyi denedim işe yaramadı çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim
  14. L

discord açılmıyor gri ekranda kalıyor

pc de discord açılırken gri ekranda takılı kalıyor %appdata% %localappdata% dan discordu silip tekrar yüklemeyi denedim işe yaramadı çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim
  15. L

The last of us dizisi

The last of us dizisinin 3.bölümünde neden türkçe dublaj yok bilen varmı tek bendemi böyle yardım ederseniz sevinirim
  16. L

işlemci ısınma sorunu

merhaba. öncelikle i7 7700 işlemcim var ve bazen saçma sapan şekilde çok fazla zorlamıcak bir oyunda bile işlemci ısınıyo ve fan hızı çok artıyo ve pc anırıyor format falan attım ama geçmedi saçma olan ise oyunu tekrar kapat aç yapınca ısınmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Geri