Arama sonuçları: *

• Users: ibrhmkrgl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ibrhmkrgl

Excell aynı sürümü hem masaüstü hem laptop da kurulu olduğu halde laptop da..

Excell aynı sürümü hem masaüstü hem laptop da kurulu olduğu halde laptop da hücre içi resim yerleştirme yok,
  2. ibrhmkrgl

Çözüldü✓ (Fifine A6T-Fifine A6V) - Fifine A8-Fifine A9 Hangisi Alınır?

(Fifine A6T-Fifine A6V) bu ikisinin farkı sadece ekipmanı mı? Bir de ek olarak daha önce kullanan var mı önerir mi? Hangi mikrofonu almak mantıklı ve karlı olur incelemelerini izledim yani hepsi gayet başarılı gibi duruyor bir problem ile karşılaşan oldu mu? Herhangi kronik problemi olan bir...
  3. ibrhmkrgl

Klavye önerisi fiyat 1000-3500 arası

Merhaba ekranlı, multi medya tekerlekli, hotswap tuşlu, hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen, yükselti ayarı olan, RGB ve güzel Switch'li bir klavye önerisi yapabilecek babayiğitler, sizden ricam bu tarz kullandığınız memnun kaldığınız ürün varsa öneride bulunabilir misiniz veya almak...
  4. ibrhmkrgl

AMD RX 6700 XT ekran kartı ayarları FPS göstermiyor

AMD RX 6700 XT ekran kartı ayarları FPS göstermiyor SS de göründüğü gibi FPS ler boş oynadığım halde herhangi bir veri alamıyorum.
  5. ibrhmkrgl

W11 2. ekranım çalışır durumda olduğu halde yansıtma yapmıyor

Merhaba beyler olay tam şuan gerçekleşti geçen gün W11 kurdum çok mutluydum hiç problem olmadan programlarımı vs. kuruyordum az önce bir iki tane uygulama silerken biran da 2. ekran iptal oldu fakat ekran boyutunu artırınca kullanılabiliyor normal boyutunda algılamıyor daha önce böyle bir şey...
  6. ibrhmkrgl

Chopper mı, Naked mı ?

Merhabalar beyler, şuan 80 lik küçük scooter tarzı bi motor sürüyorum, ilerleyen süreçte motoru yavaş yavaş büyüterek ilerletmeyi planlıyorum sizden ricam 150' lik ten başlayarak 1000 'lik motora kadar kendi listenizi yazar mısınız. Çünkü ben biran da tutup da 1000' lik alıp hayatımın baharında...
  7. ibrhmkrgl

GREYCstoration Filter For Photoshop

Bu Eklentiyi Adb 2023 de Nasıl Kullanabiliriz.
  8. ibrhmkrgl

Fiyat önemli değil klavye önerisi

Çok Fonksiyonlu klavye önerebilir misiniz?
  9. ibrhmkrgl

Youtube Youtube Kanalımı Yorumlar mısınız?

https://www.youtube.com/c/İbrahimKırgil
  10. ibrhmkrgl

Adobe Photoshop Dersleri İçin Bu Tarz içerikler Sizce Uygun Mu?

Merhabalar arkadaşlar Youtube' a Adobe Photoshop Ders videoları çekmeye başladım. Sizce başlattığım bu seri nasıl öğretici mi, eleştiri veya övgüleri dilediğiniz gibi sallayabilirsiniz argo olmadan tabi; Bu Şekilde 4 Seri Çektim 3' ü Yayında Vakti Olan Hepsine Bakıp Yorumlarsa Hiç Fena Olmazdı..
  11. ibrhmkrgl

Adını Hatırlayamadığım Şarkı (Hatırladım)

Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür dilime bi melodi dolandı ama hangi şarkı olduğunu bir türlü bulamıyorum, sürekli aklıma gelip beni rahatsız ediyor, şu şekilde kelimeler barındırıyor içinde; (Like that like that) bu kısımda melodi var sanki (aaaa) dercesine bi melodi sonrasında (di may) gibi bi...
  12. ibrhmkrgl

Çözüldü✓ Kablolu Mouse Önerebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar Glorious Model I RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah, şu moseu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum ayrıca önerebileceğiniz uzun ömürlü terletmeyen mouse öneriniz varsa görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Set olarak da önerebilirsiniz ..
  13. ibrhmkrgl

Çözüldü✓ Rx 6700XT Bilgisayar Donması Nedeni ile Yeniden Başlatmadan Düzelmemesi

Ekran kartı: RX 6700 XT İşlemci : Ryzen 5 5600G Anakart: Asus Prime B450M-K-II Ram: G SKill F4-3600C18S-8GVK (2) Ssd: Kioxia BK-LRC10Z500GG8 Kasa/Psu: Corsair Spec Delta RGB/Corsair CV550 80+ Bronze Sistemim bu şekilde arkadaşlar ekran kartı takmadan önce bi sıkıntı yoktu fakat taktıktan sonra...
  14. ibrhmkrgl

Dahua DH-UZ3 webcam obs de problem yaratıyor bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Dahua DH-UZ3 webcam in çektiği görüntünün alt kısmı dalgalanma yaratıyor sürücüsünü sildim yükledim fakat düzelmedi yayın esnasında veya yayın kapalı iken fark etmeksizin git gel problemi yaşıyorum. Konuya hakim olan veya başına gelmiş birisi çözümü için yardımcı olursa çok sevinirim.
  15. ibrhmkrgl

x6700xt Ekran Kartı Cs-go Düşük Fps?

İşlemci=Ryzen 5 5600g Anakart=Asus Prime B450m-k-ıı RAm=G skill F4*3600c18s-8gvk (2) Ssd=kioxia Bk-Lrc10z5600gg8 Power=Corsair cv550 80+Bronze Ekran Kartı=Amd x6700xt Arkadaşlar sistemim bu Dyin Ligt Oyununda 353 Fps Alıyorum, Fakat Cs-go Da 205-215 alıyorum sebebi ne olabilir Ekran kartını...
Geri