Arama sonuçları: *

1. T

IPhone'dan Xiaomi T15 Pro'ya geçilir mi ?

Yaklaşık 5,5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum 10 yıldır da iPhone'dan başka bir telefon kullanmadım. Artık batarya ömrünün azalması ve yavaşlamasıyla yeni bir telefon almaya karar verdim. Başta seçeneklerim arasında iPhone 15 ve Samsung S25 vardı sonrasında aynı fiyat bandında daha iyi özelliklere...
  2. T

Huawei Watch GT 6 mı Apple Watch SE3 mü?

iPhone 11 kullanıyorum. Öncelikle Huawei’nin çoğu alanda (batarya, ekran, antrenman vb.) Apple Watch’tan daha iyi olduğunun farkındayım ama iPhone kullandığımdan dolayı Huawei’nin birkaç özelliğinden faydalanamayacağım ve Apple Watch’un ekosistemi iPhone ile daha uyumlu. Şu anda fiyatına göre...
  3. T

Samsung Odyssey G4 renk kayması sorunu

Önceden Samsung Odyssey G3'ün 24" 144Hz VA modelini kullanıyordum. Yakın zamanda Odyssey G4 25" 240Hz IPS modelini alıp ana monitör yaptım diğerini ise yan monitör yaptım. Ghosting testinde hiçbir sorun çıkmadı ama pencere kaydırırken renklerin kaydığını fark ettim. Şu iki videoda derdimin daha...
  4. T

Samsung Odyssey G4 sarımsı ekran çözümü

Yakın zamanda ana ekran olarak Samsung Odyssey G4 (25"240HZ-IPS) modeline geçtim. Eski monitörüm olan Odyssey G3(24"-144HZ-VA)'ü ise yan monitör olarak kullanıyorum. Eski olanın renkleri daha bir canlı görünüyor ve yeni olanda sarımsı-yeşilimsi bir ton mevcut, Windows'un gece ışığı filan da açık...
  5. T

10 K Monitör Önerisi

Şuanda aktif olarak Samsung Odyssey G3’ün 24 inç 144Hz modelini kullanıyorum(1080p de). Şuanki kullandığım monitörü Spotify, Discord, YouTube, dizi izleme gibi sekmelerde kullanmak için 2. Monitör yapmak istiyorum. Ana monitör olarak da 27 inç ve minimum 165-180Hz olan oyun için bilindik...
  6. T

Medal'de CS klipleri titrek oluyor

4 aydır medal kullanıyorum hiçbir sorun yoktu. Son 2 haftadır çektiğim tüm CS kliplerinde ekranda titreme oluyor. Oyun içinde hiçbir FPS düşüşü takılma vs. olmuyor. Başka oyunların kliplerinde böyle bir sorun olmazken sadece CS'de oluyor. Çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.
  7. T

Hyperx Cloud III Wireless ses ayarı nasıl yapılır?

Havit Fuxi h3'ten, Hyperx Cloud III Wireless'a geçtim, uygulamasını da indirdim. Ses için yapmam gereken bir ayar var mı, ses sanki bir tık boğuk geliyor gibi.
  8. T

5500 TL kablosuz oyuncu faresi önerisi

Bütçem maksimum 5000-5500. garip bir istek olabilir ama marka takıntım var biraz. Logitech, Razer, SteelSeries, ASUS gibi bilindik markalardan kablosuz bir mouse arıyorum. Şu anda G305 kullanıyorum ve daha üst segment bir şeye geçmek istiyorum. Öneriniz nedir? Logitech G Pro X Superlight 2...
  9. T

Yeni sistem sonrası çökme yaşanması

i7 11700F'ten R5 7500F'e geçtim. Anakart,işlemci,ram ve yeni ssd takıldı. Performans artışı beklerken çökmeler başladı.(Cyberpunk 2077 ve Marvel Rivals). BİOS ve driverlar güncel,windows update de yok. Powershell ve CMD 'den yaptığım sağlık testleri şu şekilde : Bileşenler : RTX4060+R57500F+msi...
  10. T

Cyberpunk yeni sistemde çöküyor

i7 11700F+RTX 4060'lı sistemden R5 7500F+RTX 4060'lı sisteme geçtim. Eskisinde 1 kere bile çökmeyen oyun 2-3 dakikada bir çöküyor. RT kapalı Ultra ayarlarda oynuyordum. Daha oyun açılmadan ana menüde bile çökme yaşadım. Hiçbir mod kurulu değil, dosyaları da doğruladım değişen bir şey olmadı...
  11. T

Windows 10 Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum

PC'ye yeni format attım. Eski hesaplarımı girerken Microsoft'a bağlı hiçbir yere giremiyorum. Ne Microsoft Store'a ne Web'e ne de PC'nin ana hesabına. Sürekli 0x80190001 hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  12. T

Çözüldü✓ Bu bilgisayarda D diskim görünmüyor

PC'ye format attım 2 tane diskim vardı. Disk yöneticisinden 2. diskimi biçimlendirdim çevrimiçi yazıyor ama "bu bilgisayar"da görünmüyor. Yardımcı olur musunuz?
  13. T

Hunt Showdown tek oynanır mı?

Oyuna dair tek bildiğim Western temalı Battle Royale tarzı bir şey olduğu. Herkes mümkün olduğunca takımla girmeyi öneriyor. Tek başıma zevk alabilir miyim?
  14. T

Marvel's Spider-Man 2 Türkçe yama var mı?

Gidip de para verip yama indirmeyi doğru bulmuyorum siz biliyorsunuz hangi site olduğunu. Bildiğiniz başka yama var mıdır ya da yakın zamanda çıkacak dediğiniz?
  15. T

DDR5 sistem için anakart, işlemci ve RAM önerisi

Güncel bileşenlerim: İşlemci: i7-11700F 2.90GHz Ekran kartı: RTX 4060 8 GB. Anakart: ASUS TUF B560M-Plus DDR4. RAM: G.Skill Ripjaws 2x16 3600 MHz DDR4. Ekran kartı haricinde bütün bileşenleri ileriye dönük şekilde değiştirmek istiyorum(işlemci, RAM, anakart). Bütçem 17-18k. Intel ya da AMD fark...
  16. T

Windows Defender tarama sırasında atlanan ögeler nedir?

Normalde Windows Defender hızlı tarama yaptığında bile binlerce dosyayı tarar ama son birkaç gündür tarama yaptığımda sadece 50-60 dosya tarıyor ve "tarama sırasında bazı ögeler atlandı mesajı geliyor". Tıkladığımda tek diskim olan C: Diskimin dışlanan ögeler arasında olduğunu gördüm. Onu oradan...
  17. T

Presentmon aşırı güç tüketimi

Son birkaç gündür Görev Yöneticisi'ni açtığımda presentmon denen bir programın güç ve CPU tükettiğini fark ettim. Dosya konumuna baktığımda NVIDIA ile ilgili bir şey çıktı. 1-presentmon ne? 2-neden bu kadar güç yiyor? 3-kaldırmamın bir zararı var mı?
  18. T

Kasa Fanları ne yöne bakmalı ?

Aldığım sıvı soğutma kasanın üstüne sığmadığı için öndeki fanları söküp sıvı soğutmayı dik olarak öne taktım. Önden söktüğüm fanları da yukarıya taktım. Arkada da bir adet egzoz fanı bulunuyor ona hiç dokunmadım. Üstteki fanlar egzoz görevi mi görmeli yoksa soğuk havayı içeri mi almalı.
  19. T

Sıvı soğutma ışıklar yanıyor fanlar dönmüyor.

Corsair H100 sıvı soğutması aldım videolardan gösterildiği gibi taktım. İçinden çalıştığına dair su sesi de geliyor. Fanlar başta döner gibi oluyor sonra dönmüyor. Bir tane pin boşta kaldı. 3 çıkıntılı üstünde 5V gnd filan yazıyor. Onu da anakartta takabilecek bir yer yok. Işıklar yanıyor ama...
  20. T

i7-11700F taktıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor

Gigabyte H510M h V2 anakart kullanıyorum. i7-11700F aldım ,öncesinde 10400F kullanıyordum. Soketleri aynı(LGA 1200),anakart 10 ve 11. nesilleri destekliyor. Yenisini taktım fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor eskisini takınca hiçbir sorun olmuyor. Anakartın BIOS'unu güncelledim yine de görüntü...
Geri