Arama sonuçları: *

• Users: recep1334
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Microsoft garanti süreci

Arkadaşlar merhaba Xbox 9.nesil gamepad'imi garantiye göndermek istiyorum microsoft sitesinden ürünü seri numarası ile tanımladım servis kaydı da açtım ama bana bir kargo kodu verilmedi. Adres kaydı falan yaptım acaba kargo gelip kendi mi alıyor? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. R

MW 3 MULTİPLAYER İNMİYOR ACİL YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar merhaba ben mw3 mp ücretsizken oynamak istiyorum ama fotoğraftaki yere tıklamama rağmen hiç tepki vermiyor. Yardımcı olur musunuz?
  3. R

3 AYLIK TCL TEŞHİR TELEVİZYON ALINIR MI? 10BİN TL DAHA UCUZ.

Arkadaşlar merhaba Sıfırı hepsiburada uygulamasında 38bin olan tcl 65c735 televizyon vatan'da 27bin tl 3 aylık teşhir ürün. Sizce alınır mı? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
  4. R

TEŞHİRDEN TELEVİZYON ALINIR MI?

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-65c735-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-qled-tv-fiyati,2096083365.html bu ürün vatan bilgisayar teşhirde 27bin tl. Sizce alınır mı arkadaşlar?
  5. R

OYUN İÇİN TELEVİZYON TAVSİYESİ

Arkadaşlar merhaba Ben bir televizyon almak istiyorum ama arada bir bilgisayarımı da bağlayıp oyun oynayabileceğim bir televizyon almak istiyorum. Baktığım televizyonlar 30bin tl bandında olmasına rağmen 50-60 hz yazıyor özelliklerde. Ayrıma ms değerleri ile alakalı bilgi de yok internette...
  6. R

Xi̇aomi̇ Mi̇ 10t Pro Kamera Sorunu

Arkadaşlar hayırlı geceler benim telefonum Xiaomi mi 10t pro. Bu telefon ile akşam fotoğraf çektiğim zaman ışıklar eklediğim fotoğraftaki gibi oluyor. Hem fotoğrafta hem videoda durum aynı. Bir bilgisi olan var mı acaba? 1690748460
  7. R

BEDELLİ ASKERLİK haziran bilecik

Arkadaşlar 2 haziran cuma günü birliğime teslim olacağım. İster istemez içimde bir heyecan var. Bilecik jandarma komutanlığında bedelli yapan ya da genel olarak bedelli askerlik tecrübesi olan abilerimin kardeşlerimin tavsiyelerini alırım.
  8. R

2k 240HZ DİSPLAY PORT KABLOSU

Arkadaşlar selam Benim 2k 240hz bir monitörüm var hdmı ile 144hz kullanıyorum. Araştırdım ama 2k 240hz sağlayan display port göremedim. Bir bilginiz var mı acaba bu konuda? Çok teşekkürler.
  9. R

DÜŞÜK İŞLEMCİ KULLANIMI

Arkadaşlar merhaba Call of duty Cold War ve Battlefield 5 oynarken drop yiyordum değerlere bakayım dedim işlemci kullanımı 10 15 civarı bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Rx 6700xt ve ryzen 5 5600
  10. R

Xi̇aomi̇ Sti̇ck 4K Kullanan Var Mi?

Arkadaşlar elimde eski bir smart tv var 8 10 yıllık. Sadece netflix ve youtube var amazon blutv disney falan yok ayrıca youtube falan da çok ağır çalışıyor. Sizce bu cihaz benim işimi görür mü uzun kullanım tecrübesi olan biri yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  11. R

Samsung Magi̇ci̇an Ssd Görmüyor Yardim!!!

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar ben Trendyoldan Samsung Evo 870 ssd satın aldım. Trendyolun kendisi sattığı için güvendim ama samsun magician ssd yi görmüyor bir gariplik var bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
  12. R

OYUN İÇİN 1TB SATA SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar oyun için 1tb sata ssd tavsiyesi olan var mı? (M2 slotum dolu)
  13. R

Xbox 9.nesi̇l Ori̇ji̇nalli̇k Şüphesi̇

Merhabalar arkadaşlar itopya'dan 9.nesil xbox kolu aldım. İçinden pil çıktı ama 15günlük gamepass kodu çıkmadı. İçime bir kurt düştü. Sizce 15günlük gamepass kodu çıkmasa da orijinal midir?
  14. R

SAMSUNG SSD KONUSUNDA DESTEĞE İHYİYACIM VAR.

Merhabalar https://www.trendyol.com/samsung/1t...k-p-44812302?boutiqueId=619598&merchantId=968 Oyun oynamak için bu SSD modelini aldım ama QVO olan modeller oyun için uygun değil diyorlar bu konuda fikri olan biri var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  15. R

Ssd Qvo Evo Farki Nedi̇r

Merhabalar https://www.trendyol.com/samsung/1tb-870-qvo-560-530mb-mz-77q1t0bw-gri-harddisk-p-44812302?boutiqueId=619598&merchantId=968 Oyun oynamak için bu SSD modelini aldım ama QVO olan modeller oyun için uygun değil diyorlar bu konuda fikri olan biri var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  16. R

Yardım MONITÖRÜMDE BİR GARİPLİK VAR

Arkadaşlar bu şekilde bir problemim var. Her zaman olmuyor ama bazen ekrana böyle bir anda bir şeyler gelip gidiyor. Bilgisi olan var mı? 1679437679 Video yüklenmemiş. Link atıcam 1679437902 Buyrun arkadaşlar link burada.
  17. R

Sahte Ssd Konusu (lütfen Yardım)

arkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu? 1679262046 Ürün yeni yüklenmiş gibi favori ve değerlendime sayısı çok düşük o yüzden biraz korkuyorum.
  18. R

Amd Software Olmadan Freesync Çalişir Mi?

Arkadaşlar merhaba rx 6700 ekran kartı kullanıyorum ve amd software programı sürekli çöktüğü için kaldırdım. Driver aygıt yöneticisinden güncellendi. Şunu merak ediyorum amd software olmadan freesync premium vs varsa başka faydalı özellikler devreye giriyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Geri