Arama sonuçları: *

• Users: Ben Tümay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ben Tümay

IPhone YAVAŞ ŞARJ OLUYOR

Merhaba, 8 Plus kullanıyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. Şarj olarak çok yavaş doluyordu ben telefonla alakalı sandım fakat komşumuzun orjinal şarjı 1 saatte fulledi neredeyse. Bende şarj alacaktım da orijinal mi almak mantıklı yoksa başka markanın hızlı şarjını mı? Önerilerinizi atabilirsiniz.
  2. Ben Tümay

2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

Merhaba, Eski bir telefon kullanıyorum. Pek telefonda işim yok, İnstagram ve YouTube kullanacağım. Onun dışında basit oyunlar oynamayı seviyorum ama baya basit yani şuan ki S7'mde bile oynanıyor. İkinci el alacağım, eğer alınmaz ise ne önerirsiniz? Bütçeyi biraz genişletebilirim.
  3. Ben Tümay

Yurt dışından, Türkiye'ye gelecek Biri VAR MI?

Konu biraz garip, Glorious gaming sitesinde 100 dolara yakın kuponum var. Türkiye'ye ürün göndermiyor, nasıl getirteceğimi de bilmiyorum. Yakın zamanda (3 ay içinde) Türkiye'ye gelecek biri varsa ona sipariş etsem, Türkiye'ye geldiğinde bana kargolayabilir mi?
  4. Ben Tümay

Çift Monitör Oyunda MOUSE DİĞER EKRANA GEÇME

Merhaba, çift ekran kullanıyorum ve tam ekranda Valorant oynarken, ESC'ye basıp diğer ekranı kontrol etmek istiyorum. Şuan olmuyor diğer ekran için alt tab atmam gerekiyor. Bu şekilde istemiyorum.
  5. Ben Tümay

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

• Garanti Sorunum; Monitörümün sağ üst kısmında ve sol üst kısmında çizgiler bulunuyor. Çok dikkatli baktığında bir tek açık tonlarda belli oluyor. Aslında 100 kişi biligsayara otursa 99'u fark etmez bile. Ben garantiye göndermek istiyorum, kim ile iletişime geçebilirim? Bir tek aldığım yer...
  6. Ben Tümay

Yardım İKİNCİ Ekran Önerisi!

Şuan aktif olarak Gigabyte G24F-2 Monitör kullanıyorum. Çok memnunum. Edit işlerinde işimi kolaylaştıracak, zaman zaman oyun oynarken başka işlerle uğraşmamı sağlayacak ve çoğunlukla da yayın veya videolarda OBS ve Discord kontrolünü sağlayacağım bir monitör arıyorum. Bütçem maksimum bu, üzeri...
  7. Ben Tümay

Çift Monitör FPS Düşürür Mü?

Sorum basit. Çift monitör FPS düşürür mü? Biraz daha açıklamak gerekirse ikinci monitör istiyorum, şuan bir adet var. Ben ikinci monitörde bilgisayarımda Valorant oynarken, diğer ekrandan da Google'da video izleyeceğim. Şuan da aynısını yapıyorum fakat video alt tab da oynuyor, Valorant ekranda...
  8. Ben Tümay

🔥İndirim Tavan Vantilatörü 1060TL

Aynısını dün 1499'a aldım, indirim %4'ten fazla. Çok işe yarıyor bana kalırsa. Ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B0F2GQW6PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  9. Ben Tümay

GOOGLE YER İŞARETLERİ NASIL TAŞINIR?

Bilgisayarımı formatlayacağım ve google yer işaretlerini, kayıtlı mailleri vs. kaybetmek istemiyorum. Bunları nasıl saklayabilirim? 2. bir SSD'ye sahibim oraya falan da atabilirim ama nasıl olacak bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
  10. Ben Tümay

Boşta Yüksek Ram Kullanımı

Bilgisayarımda 8GB ram var, bir tane daha vardı ama o bozuldu çıkarttım. Şuan sadece google açık ve 1,5GB kullanıyor onun dışında altta yüksek kullanan bir şey yok fakat ram kullanımı %65'te. Ne yapmam lazım?
  11. Ben Tümay

Ram Slotları Çalışmıyor

Merhaba, bilgisayarımdaki 2 ram slotu da aldığım zaman doluydu. 2 tane 8gb ram vardı. Bundan 3-4 ay önce bilgisayar açılmıyor diye bir slottaki rami çıkartarak bu sorunu çözdüm. Fakat söktüğüm rami aktif olarak çalışan ramimin yerine taktığımda bilgisayar çalışmıyor, diğer yere taktığımda da...
  12. Ben Tümay

Çözüldü✓ İnternet Hızım Yavaşladı

İnternet sağlayıcım Superonline ve paketim 500'e 50. Bugün bir dosya göndermem gerekiyordu ve internetimin çok yavaş olduğunu fark ettim, speed test yaptığımda 90'a 20 çıktı. Superonline'yi aradım ve onlar interneti test ettiklerinde 450 küsür aldıklarını %92 oranında başarılı olduğunu falan...
  13. Ben Tümay

Hawk İle Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

Hawk Future Dream koltuğa sahibim. Koltuğu 15.10.2023 günü, arkadaşlarım ve kullanıcıların yoğun tavsiyesi üzerine aldım. Aldığım ilk aylar çok memnundum. Sandalyem geldiğinde sırt kısmının altında bir açıklık vardı, önemsemedim. Sırt kısmında ve bel yastığında bulunan ”Hawk” yazısı da yamuktu...
  14. Ben Tümay

Türkiye'ye Sipariş Getirmeyen Bir Siteden Ürün Alma?

Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl olacak?
  15. Ben Tümay

25 BİN TL LAPTOP ÖNERİSİ?

25 bin TL bütçe ile laptop önerir misiniz? Taş çatlasın 30'a çıkar ama üstü kesinlikle olmaz. Laptoplarda ekran kartı kullanımı vs garip şeyler olduğu için pek anlamadım. Oyun oynanacak.
  16. Ben Tümay

Lütfen Bilen Baksın Bilgisayarımda sesler kasıyor?

Bilgisayarımda sesler kasıyor. Masaüstü ve oyun fark etmiyor. Valorant oynarken sesli sohbet kullanınca da kasıyor, Google Play Games Beta'da oyun oynarken de. Sebebi nedir?
  17. Ben Tümay

Bu oyuncağın adı neydi?

Küçükken bu şekilde bir oyuncağa sahiptim. Üstünde suratı vardı ve yuvarlanıyordu. Aklıma takıldı adı neydi bu oyuncağın?
  18. Ben Tümay

Ant-Man ve Wasp'ın Devamı Hangi Film?

Spoiler içerir! Ant-Man ve Wasp izledim. En son sahnede arabanın içine quantum tüneli yapıyorlar ve Ant-Man orada sıkışıyor. O sahnenin devamı hangi filmde?
  19. Ben Tümay

Fotoğraf'a PS2 Efekti Yapma!

Bu aralar popüler olan bu fotoğraflar nasıl yapılıyor? Alta bir örneğini bıraktım.
  20. Ben Tümay

Yardım Laptop Kapandı Ve Açılmıyor [Acelesi Var]

HP EliteBook 840 isimli laptop'a sahibim, bu ada sahip bir çok versiyon varmış fakat tam modelini bulamadım, sanırım G1 yada G2 olan versiyonu. Bugün YouTube'dan video izlerken bilgisayar durduk yere, şarjı varken kapandı. Şarjda değildi. Bende şarjı bitmiştir dedim ve şarja taktım, kendime...
Geri