Arama sonuçları: *

• Users: fatiii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fatiii

Max 4-4.5k civari klavye onerisi

merhabalar 4.5k butcem var max https://wraithesports.com/products/atk-68rx-aluminyum-klavye-manyetik-switch-he?variant=49595027685569 bu klavyeyi almayi planliyorum ama varsa baska oneriniz yapar misiniz
  2. fatiii

2. EL IPHONE 15 PLUS

selamlar 2. el iphone 15 plus buldum telefon cok temiz ve 49k tl halihazirda butcemin tam sinirnda suanda kullandigim telefon iphone 7 sizce telefonun kotu taraflari neler ona gore belki kararimi degistiririm
  3. fatiii

InZoi alinir mi veya suan icin oynanir mi ?

InZoi yi almayi planliyorum ama emin olamadim bu tarz oyunlari sevsemde cok eksigi var gibi eger oynadiysaniz deneyimlerinizi paylasabilir misiniz
  4. fatiii

Max 4k lik wireless mouse onerisi

4K butcem var wireless mouse almak istiyorum aklimda ATK blazing sky F1 in leviathan ozel serisi var almak icin baska oneriniz varsa alabilirim
  5. fatiii

Orjinal nike ayakkabi satan siteler

Orjinal nike satan sitelerin hepsini bilmiyorum bildiklerinizi atabilir misiniz acaba. Bilginiz veya ilgileniyorsaniz ayakkabilar ile oneride alabilirim
  6. fatiii

Rockstar hesabima giremiyorum

GTA V girmeye calisirken rockstar games kendisi baglayamiyo tekrar giris yapmami istiyor herseyi dogru duzgun giriyorum ama her turlu sifre yanlis diyor. Sorun su ki sifreyi defalarca degistirdim ve internet sitesi uzerinden giris yapabilirken sadece client uzerinden giris yapamiyorum. sorunun...
  7. fatiii

Temu AJAZZ DKM200 alınır mı ?

https://www.temu.com/tr/goods-detail-g-601099728205499.html?_oak_mp_inf=ELvtmP6m1ogBGiA2ZjQ0MmM3YjhmY2U0ZDQwOTA1Y2I1MmM2MzdhMDIxMiDqqo%2FGrjI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fbbc9e627-047e-49b3-91c1-9267cf7d6e04.jpg&spec_gallery_id=4662456646&refer_page_sn=10009&...
  8. fatiii

60k bütçeli laptop önerisi

maximum 60k veya 2-3k oynicak şekilde laptop almayı düşünüyorum hem üni için hemde oyun oynamak için marka olarak msi, hp, asus gibi kaliteli markalardan olursa güzel olur
  9. fatiii

pc icin kullanılabilecek en iyi emülator

12. sınıfım ve 345 yayınlarının allstar programını satın aldım ama uygulaması sadece telefonlar için var bilgisayarda da kullanabilmek için emülator bakıyorum ama bu konu için en iyi emülator hangisi pek bulamadım. Önerileriniz varsa alabilirim
  10. fatiii

oynarken kafa yormami gerektirmeyen chill oyunlar

oynarken cok fazla bir sey dusunmemi gerektirmeyen arkada muzik ile beraber bu saatlerde guzel gidicek oyun ariyorum onerileriniz varsa alabilirim her turlu oyun turu olur
  11. fatiii

elden ring hakkinda sorum var

elden ring i alirken deluxe edition halinde almistim steam dolara gecicek diye ama ne ise yaradigini bilmiyorum bilen yazabilir mi acaba
  12. fatiii

Polisiye film oneresi

neredeyse hic polisiye film izlemedim en cok sevdiginiz mumkunse netflix veya prime da olan film onerir misiniz
  13. fatiii

Cyberpunk 2077 Judy ile alakalı sorum var

Cyberpunk da judy ile romance yaşamaya çalışırken Türk bir arkadaşın steam üzerinden paylaştığı "Judy romance rehberi" üzerinden görevlerini yapmaya başladım. Herşeyi harfi harfi yapmama rağmen genede judy son görevde şehirden ayrıldı nerede yanlış yapmış olabilirim acaba veya gittikten sonra...
  14. fatiii

phasmo oynamaya birileri ariyorum

phasmoyu yakin bir tarihte aldim ama oynayacak birileri yok oynamak isteyen olursa dc : fatiiii
  15. fatiii

birlikte phasmo oynicak birileri arıyorum

phasmoyu yakın bir tarihte aldım ama oyunu açıkcası tek oynamaya pek bir yerlerim yemedi ondan dolayı birlikte oynayabilcek birileri arıyorum. Oynamak isteyen olursa dc : fatiiii
  16. fatiii

0-4000 araliginda gaming monitor onerisi

yakin zamanda kullandigim monitoru lolde ufak capli sinir krizi ile kirdim yeni monitor alcam 4000 tl butce var (max 200-300 tl fark edebilir)onerileriniz nelerdir acaba
  17. fatiii

witcher 3 icin baslangic tavsiyesi

witcher 3 e yeni basladim 8 saat civari oynadim sadece baslangic icin tavsiyeleriniz nedir ve oyun ortalama kac saat suruyor (oyunu yavas oynayan biriyimdir)
  18. fatiii

rdr2 de hikayenin %30 unda 3k dan fazla param var en guzel neye harcarim

rdr2 de hikayenin %30 undan 3k dan fazla param var en efektif nasil kullanabilirim tam olarak bilmedigimden size sormak istedim
  19. fatiii

valorant da hilal koken bicak mi yoksa yeni yelpaze seti mi almaliyim

ikisi arasinda cok kararsiz kaldim size sormak istedim
  20. fatiii

rdr 2 yi max grafiklerde oynamam uzun surede bi sıkıntı yaratır mı

Rdr2 yi hersey ultra da saatlerce oynamam sorun cikarir mi ekran karti rx 6600 islemci ryzen 5 5500 ram 16gb (ekran karti 8gb ve oyun suan hepsini kullaniyor gozukuyor)
Geri