Arama sonuçları: *

• Users: Fatih_123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Psu dış kasa takılı değil

Arkadaşlar bilen belki vardır geçmiş konularımda çok sık dile getiriyordum neyse onun için bilgisayarcıya götürdüm tamir için her şey halloldu fakat resimde ki gibi Psu'nun dış kapağını bilerek takmamış bilgisayarcı da diyor böylesi daha iyi hava akışı daha iyi olur diyor siz buna ne kadar...
  2. F

Bilgisayar aniden kapanıyor

Bilgisayarım aniden kapanıyor. Bu durumu yapay zekaya (Gemini'a) sordum o da benden kernel hatası alıyorsan bunun sebepleri şunlardır dedi. Kısaca ben de evet kernel hatası alıyorum ve kasadaki kablolamayı attım ekran kartın ve PSU'dan gelen iki farklı kablo olması lazım dedi. Ben de fotoğrafı...
  3. F

Amd yazılım güncelleme sorunu?

Amd (Adrenalin) Ekran kartının en son güncellemeleri nasıl yapılır önceden burada en son güncelleştirmeleri yüklüyordum ancak son 5 aydır hep böyle güncel diyor sürücünüz
  4. F

Kasada M2 SSD ve ramleri söküp takma işlemi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayar-aniden-kapanip-aciliyor.1158284/ Şurada açtığım bir konuyu arkadaşıma söyledim arkadaşım kasa da ramleri söküp tak bir daha dene dedi yinede bilgisayar aniden kapanmaya devam ederse bilemem diyor ben de bunu denemek istiyorum rami söksem şu sorun...
  5. F

Bilgisayar aniden kapanıp açılıyor

Arkadaşlar bilgisayarım aniden kapanıyor bunun yazılımsal olacağını düşünüyorum eğer donanımsal olsaydı (PSU'dan kaynaklı mesela) güvenli modda da kapanırdı neyse anlam veremediğim şekilde bilgisayar aniden kapanıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi açılıyor üstelik hiçbir hata falan vermeden (mavi...
  6. F

Bilgisayarda kernel hatası?

Bilgisayarımda son yarım saattir böyle hatalar alıyorum kernel hatasından mıdır nedir bilmiyorumda sistem kendi kendine kapanıp kendisi açılıyor böyle saçma sapan hatalar bunlar nedir ve nasıl çözebilirim bilen varsa yardım edebilir mi?
  7. F

Realtek - Lan Sürücü güncellemesi

Arkadaşlar isteğe bağlı güncelleştirmelerden realtek-lan sürücü güncellemesi vardı bende yaptım iyi mi yoksa kötü mü sağlıklı mı oldu bilemedim bir de Kernel hatasından dolayı sistem aniden kapandı ben de baktım sürücüler güncel olmadığından genellikle bu hata alınıyor dedi ee şimdi ben bu...
  8. F

Windows 11 güncelleme yapmalı mıyım?

Arkadaşlar şu güncellemeleri yapmalı mıyım? Resimde ki gibi KB5063878 güncellemesinde iyice Windows 11'den soğudum hata üstüne hata PC sürekli kapanıyordu ben de PC'nin sürekli kapanmasını bu güncelleme yüzünden olduğunu düşünüyorum falan gerçekten Windows 11'den soğudum nereden bulaştım ben bu...
  9. F

Asus armory crate güncelleme

Asus Anakartımın armory crate uygulamasını indirdim şöyle güncellemeler falan var bunlar nedir?
  10. F

Windows 11 aniden kapanıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda son zamanlardan beri çok garip bir hata var eğer bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Hata şöyle, yaklaşık iki hafta öncesinde bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra bilgisayar aniden kapandı üstelik hiçbir hata vermedi mavi ekran vs. sonra 1 dk sonra...
  11. F

Windows 11 temiz kurulum ve ürün anahtarı etkinleştirme

Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 11 ben de birtakım sistem sıkıntıları sebebiyle Windows 11'e temiz kurulum yapmak istiyorum. Bilgisayar sebepsiz yere aniden kapanıyor bunun çözümü varsa gerçekten çok iyi olur, bilgisayarı açtıktan 10 dk sonra aniden kapanıyor sonra 1 dk bekliyorum tekrar...
  12. F

Windows 11 temiz kurulum

Bilgisayarımda halihazırda Windows 11 var ben bir takım endişelerimi gidermek için Windowsa temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekli ayrıyeten en merak ettiğim bu bilgisayara daha önce windows nasıl yüklendiğine dair bir fikrim yok yani key mi var veya crack mi yüklendi...
  13. F

Amd grafik kartı güncel değil? nasıl güncellerim

Arkadaşlar benim şu an Windows'ta geçen seneden kalma AMD sürücüsü vardı onun üzerinden güncellemeleri yapıyordum yani mayıs ayına kadar günceldi hep güncellemeleri yapıyordum ama yaklaşık 2 aydır AMD sürücümün güncel olmadığına dair uyarı alıyorum (yani programı açamıyorum) neyse ben bunu...
  14. F

Pc kendi kendine kapanıp 2 dk sonra tekrar açıldı

Şu ışık hep yanıyor muydu bilmiyorum ama bilgisayarım aniden kapandı bu neden olabilir şimdi ise kendi kendine çalışmaya devam etti ama monitörde görüntü yok bu neden olabilir lütfen yardım. Güncel** kasanın üzerinde ki reset tuşuna bastım pc açıldı monitörden görüntüde geliyor şu anlık bir...
  15. F

Kontağı kapattıktan sonra 2ye aldım

Arkadaşlar aracı park ettikten sonra kontağı kapattım ve ardından 1'e değil de 2.vitese aldım arkadaşım herhangi bir sorun olmaz dedi sizce de öyle mi değil mi? Bilen biri varsa beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim.
  16. F

Honor Magic Kapsül vs Dinamik Ada?

Arkadaşlar şu Honor Magic kapsül, dinamik ada gibi işlevsel mi yani navigasyonu bile dinamik ada da göateriyor bu Honor Magic kapsül de navigasyonu dinamik ada benzeri olan magic kapsülde gösteriyor mu? Sadece navigasyon da değil diğer her şey de dinamik ada gibi fonksiyonları var mı?
  17. F

Honor 400 yapay zeka

Arkadaşlar 25bin TL bütçem var bu bütçeye Honor 400 12 GB olan versiyonu almaya karar verdim telefon gayet hoşuma gitti üstelik yapay zekası da var ancak aklıma takılan şey şu bu telefonun yapay zekası sadece 2 ay kadar ücretsizmiş sonraları ücretli olacakmış diye bir Yt videosundan böyle bir...
  18. F

AMD sürücü güncelleme

Arkadaşlar resimde ki gibi bu şekilde hata aldım bunu nasıl halledebilirim her şeyi güncel tutma takıntım var da.
  19. F

Xiaomi 14T pro yapay zeka

Arkadaşlar öncelikle Xiaomi 14T pro almak istiyorum sizce almalı mıyım veya Xiaomi 14T pro yerine aynı fiyatlara hangi telefonu önerirsiniz ikinci olarak bu Xiaomi 14T pro da bazıları yapay zeka var diyor kamera da yapay zekayı kastetmiyorum S25Uda ki gibi fotoğrafta nesne silme olsun veya başka...
  20. F

Chat Gptye tez yazdırma

Arkadaşlar selam, ben burada bitirme tezimi chat GPT'nin yazmasını istiyorum (tez hocamda zaten çok umursamıyor gibi ayrıca ben de bir an önce vereyim kurtulayım şu tezden kafasındayım) Şimdi chat GPT'ye nasıl yazacağını konunun ne olduğu gibi detayları verdim belge olarak istedim chat GPT'de...
Geri