Arama sonuçları: *

1. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Beyler 35.000 gibi bir butce var ekran karti icin. Sizce rtx 5070 mi yoksa rx9070 mi? Daha once hep nvidia kullandim amd ekran kartlari hakkinda fazla bilgim yok. Herkesten duyulan isinma olayi var dogru mudur bilmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? islemci ryzen 7 7800x3d
  2. fukin tyler

Amazonda yaptigim taksit yansimadi

merhabalar amazonda 6 taksit yaparak alisveris yaptim ama kartimdan taksit yapmak yerine ucretin tamamini cekti sonradan geri mi yatiriyor yoksa sorun mu olustu bu durumu onceden yasayan var mi?
  3. fukin tyler

M2 SSD Onerisi Acil 4K

selamun aleykum max 4k butce ile m2 ssd onerisi lazim bugun siparis verecegim.
  4. fukin tyler

Bilgisayar topluyorum gun1

arkadaslar selam; kasa olarak lian li dynamic mini v2 flow islemci ryzen 7 7800x3d ekran karti rtx 5070 ram corsair vengeance 16x2 6400mhz anakart x870 aorus elite degistir diyebileceginiz birsey var mi?
  5. fukin tyler

12-13K Anakart Onerisi

Beyler sa, yilbasina kadar sistem toplayacagim kasa olarak lian li o11 dynamic mini v2 aldim. islemci olarak ryzen 7 7800x3d alacagim anakart oneriniz nedir? max butce 12-13k
  6. fukin tyler

VG259QMR5A Alinir mi Yada Benzer Oneri

[H3 id='VG259QMR5A']VG259QMR5A[/H3] Bu monitor alinir mi 10k civari butce var ne diyorsunuz?
  7. fukin tyler

Orijinal forma oldugunu nasil anlariz?

Beyler selam bir forma aldim orijinal olup olmadigini nasil anlariz? Uzerinde bakabilecegim onemli detaylar var mi?
  8. fukin tyler

Öneri Wireless Kulaklık Önerisi

2500-4000TL arası gaming wireless kulaklık arıyorum. Mikrofonu, ses kalitesi iyi olan kulaklıkları önerir misiniz?
  9. fukin tyler

PUBG (Steam) Oyuna Hile Geliyor mu?

Pubg Steam'e hile denk geliyor mu? Başlanır mı?
  10. fukin tyler

Windows 11 Geçilir mi?

Windows 11 geçilir mi? Oyunlarda fps düşüşü, oyunların hata vermesi vs. olayları yaşayan varmı?
  11. fukin tyler

Yardım PSU'dan Gelen Cızırtı Sesi

Cougar Gemini S Silver RGB CGR-5BMBS-T 600W 80+ PSU aldım fakat bilgisayarı kapatınca kulak çınlaması gibi bir ses geliyor, bunun bir zararı var mıdır? Bilgisayar açıkken de geliyor bazen.
  12. fukin tyler

Kulaklık önerisi 500-600 bütçe

Yeni kulaklık alacağım bütçem 500-600 arası önerir misiniz??
Geri