Butce max 8K
Corsair HS80 veya HS80 Max almayi dusunuyorum ama yeni cikmis model olarak hyperx cloud 3 s te olabilir. Baska tavsiyeleriniz var mi yada bunlari kullanan varsa memnun mu tesekkurler.
Islemci ryzen 7 7800x3d chromeda gezerken baska birseye tiklayinca bir anda artiyor sonra geri normalde donuyor. Biraz arastirdim CPB kapatilmasi sonucu duzelecegi yaziyor dogru mudur ne yapmam gerek?
RGB olmayan, sessiz, 5 tane 120mm fan lazim. Kasam lian li o11 dynamic mini v2
https://www.amazon.com.tr/Arctic-3000RPM-Y%C3%BCksek-Performans-ACFAN00306A/dp/B0DJDBV48H/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Bunu kullanan var mi nasil?
Beyler 35.000 gibi bir butce var ekran karti icin. Sizce rtx 5070 mi yoksa rx9070 mi? Daha once hep nvidia kullandim amd ekran kartlari hakkinda fazla bilgim yok. Herkesten duyulan isinma olayi var dogru mudur bilmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? islemci ryzen 7 7800x3d
merhabalar amazonda 6 taksit yaparak alisveris yaptim ama kartimdan taksit yapmak yerine ucretin tamamini cekti sonradan geri mi yatiriyor yoksa sorun mu olustu bu durumu onceden yasayan var mi?
Beyler sa, yilbasina kadar sistem toplayacagim kasa olarak lian li o11 dynamic mini v2 aldim. islemci olarak ryzen 7 7800x3d alacagim anakart oneriniz nedir? max butce 12-13k
Cougar Gemini S Silver RGB CGR-5BMBS-T 600W 80+ PSU aldım fakat bilgisayarı kapatınca kulak çınlaması gibi bir ses geliyor, bunun bir zararı var mıdır? Bilgisayar açıkken de geliyor bazen.