Arama sonuçları: *

• Users: serdar45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bambulab A1 kullanan var mı

Bambulab a1 alacağım kullanan var mı ?
  2. S

Honor pad x9a 8gb-256gb almak mantıklı mı önerisi olan ??

Bütçem 10k telefonum honor400 memnunum, film izlemek gündelik kullanmak genel amacım ekranı çok iyi olsun, işlemcisi nasıldır tavsiyelerini bekliyorum
  3. S

E-yooso Z87 almayı düşünüyorum var mı öneriniz ?

e-yooso Z87 almayı düşünüyorum var mı öneriniz ?
  4. S

400 bin tl bütçem var araba bakıyorum

Arkadaşlar vectra c kullanıyorum baba evinde, kendim de araç beyin tamiri yapıyorum. Vectra c düşünüyorum Başka ne önerirsiniz, eşinizde dostunuzda var mı motoru sağlam olsun yol tutuşu iyi olsun yeterli
  5. S

Call of duty ww2 alınır mı 20 dolar ?

arkadaşlar alınır mı ww2 ?
  6. S

3D yazıcı ile istediğiniz parçayı basıyorum

Herkese selam, 29 yaşında mühendisim, 3D çizim yapıp 3D yazıcıyla basıyorum sipariş alıyorum, Elektronik devre tasarımı yapıyorum, Mekanik+ elektronik+yazılım, Sıfırdan projeler geliştiriyorum.
  7. S

Honor400 alan var mı ?

Arkadaşlar alan var mı, sadece alan arkadaşlar yazabilir mi ?
  8. S

S24 fe almaktan vazgeçtim gibi

Arkadaşlar 2 aydır almayı düşünüyorum şu anda bütçem 25k fakat almaktan vazgeçtim gibi ısınıyor diyorlar şarjı çok iyi değil diyorlar 30k civarına çıkacağım en azından bu sorunları düşünmem diye düşünüyorum, var mı tavsiyeniz
  9. S

22k ya kadar hangi telefonu alayım liste yaptım

Kamera, şarjı iyi olsun başka bir şey aramam Hangisini almalıyım sizce ? ya da öneriniz var mı başka ?
  10. S

Temudan bilek desteği alan var mı ?

Merhaba, klavye ve mouse için bilek desteği arıyorum ucuz, temudan vs alan var mı ?
  11. S

Tablet önerisi 10 inç

Ekranı kaliteli olan bir tablet arıyorum Video izlemek amaçlı kullanacağım Oyun oynamam Bütçe 5k civarı Apple ekosistemi kullanmıyorum 1738875830...
  12. S

KiCAD kullanmayı bilen var mı

Kicad kullanmayı bilen var mı sorum var
  13. S

Aula f75 stokta yok E-YOOSO Z11 mi alayım ?

Arkadaşlar yurtdışı kotam dolduğu için alamamıştım, şimdi de stokta yok stoğa girer mi ya da başka hangi klavyeyi önerirsiniz
  14. S

Honor200 almak üzereyim var mı kullanan 256 GB 8 GB

Honor200 almak üzereyim var mı kullanan
  15. S

Honor200 kullanan var mı ?

honor200 almak üzereyim fakat ekran kavisli diye okudum, ekran koruyucu sıkıntı oluyor diyorlar, var mı kullanan ?
  16. S

A55 128gb almayı düşünüyorum var mı kullanan

- S23fe kamera olarak daha güzel evet ama bütçem de o kadar yok, hemde ısınıyor s23fe - A55 kullanan var mı ?
  17. S

Aliexpress temudan araç kamerası alan var mı ?

Arkadaşlar temudan ya da aliexpressten alan var mı ?
  18. S

Battlefield 1 mi 5 mi alayım ?

Beyler hangisini almalıyım neden =?
  19. S

TAM BOY MEKANİK KLAVYE ÖNERİN BİR KERE DE

Beyler 1500 tl ye mekanik klavye önerin bir kere de temudan aliexpressten hep yüzde 50 klavye öneriyorsunuz yok mu Allah aşkına max 1500 tl ye red switch tam boy klavye ?
  20. S

Öğrenci maili lazım arkadaşlar

Beyler Altium designer dan öğrenci lisansı almam lazım öğrenci maili olan var mı, Program elektronik devre çizmeye yarıyor, öğrenme aşamasındayım.
Geri