Arama sonuçları: *

• Users: Frkn833
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Kalıcı ve Güzel Erkek Parfümü Önerisi

Parfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?
  2. F

Yardım Erkek Kalıcı parfüm önerisi lazım

Erkek kalıcı parfüm önerisi lazım. Ama güzel kokusu olmalı. Bütçe belli değil önerin duruma göre hangisini alabilirsem. Ama kalıcılık ve gerçekten önemli. Beğenilen bir parfüm olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  3. F

Yardım Araba için Bez önerisi Lazım

Arabamı bezle yıkamak ve kurulamak istiyorum fırça çiziyor filan dediler hiç yıkamadım o yüzden. 1 Adet cam için bez iz bırakmayacak. 2. İçi için bez ve 1 tanede dış kaporta için bez almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak var mı? Jant için veya köpüklemek için ayrı almaya gerek var mı bilmiyorum
  4. F

Vw POLO ALACAĞIM YARDIM LAZIM

2015 polo comfort paket 80 binde almak mı mantıklı 2016 polo allstar paketi 95 binde almak mı mantıklı ama allstar paket 20 bin daha fazla
  5. F

Yardım Asus rog 360 hz ile allienware 360 arasında ne gibi fark var?

Asus tuf 280 hz ile 360 hz arasında kaldım. 280 hz ile 360 hz arasında 3 k var ama allienwareyi alırsam. Rogl 360 hz ile 280 hz arasındada 5 6 k civarı oynuyor. Rogla allienware arasında ne gibi fark var?
  6. F

Yardım Şirkete telefon alınca satarken veya şirketi kapatınca neler oluyor?

Şirket üzerine telefon aldım diyelim kdv düşürdüm ve satarken 3 yıl sonra sattım diyelim veya şirketi kapattırken bir şey ödemeye gerek var mı ? Bilgisi olan var mı?
  7. F

Şirkete alınan telefonu ilerde satarken ne oluyor veya şirketi kapatırken?

Şirket üzerine telefon aldım diyelim telefonu 3 sene sonra satarken veya ilerde şirketi kapatırken neler oluyor bilgisi olan var mı?
  8. F

Yardım Bu Wifi sinyal güçlendirici iyi midir?

TP-Link RE305, AC1200 Mbps OneMesh Wi-Fi Menzil Genişletici https://amzn.eu/d/biffKG5 Bu wifi güçlendirici buldum. Nasıldır veya daha f/p var mı ? Hem kaliteli hemde f/p bağlantı kopmayacak ve 5ghz destekleyen bu iyi midir veya başka öneri var mı?
  9. F

Termal macun değiştim ama görüntü gelmiyor YARDIM

Termal macun yeniledim taktım . Sadece soğutucu kablosunu çıkardıydım geri taktım. Kasa çalıştı ama ekrana görüntü gelmiyor neden olabilir. 1690048505 Bide ramleri çıkarmıştım geri taktım
  10. F

Termal macun ilk kez sürdüm yeterli mi?

İlk kez deneedim. Çok mu kalın veya ince yardımcı olacak var mı? İntel stok soğutucu takıcam 1690046495 Bu şekil
  11. F

Yardım Monitör ayağı bu masaya olur mu?

Beyler bende bu masa mevcut kullanıyorum 140 cm. Şuanki monitör viewsonic. Bu markanın ayaklarını biliyorsunuzdur yer kaplıyor. Bu monitöre masaya tutturulan ayaklardan almak istiyorum. Masa veya kol taşırmı. Kol sağlam olmaz düşer v.s diye almıyordum. 2.monitör de alıcam 2 sinide kolla bağlasam...
  12. F

Yardım Kulaklık önerisi lazım biraz aciliyet var lütfen yardım

Samsung s23 ile kullanacağım arada bir de olsa iphone 13 ile kullanacağım. Rahat olsun ve dışarıya ses vermesin istiyorum. Bütçe 2000 ama daha uygun olursa iyi olur Aklımda şuanlık buds 2 ve jabra elite 4 active var. Jabraya kronik sorunlar var deniyor. Önerisi olan var mı kararsız kaldım
  13. F

Yardım Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi lazım ACİL YARDIM

sesi dışarı vermesin. Rahat olsun yeterli. Samsung s23 de kullanıcam arada bir iphone 13 de kullanacağım. Genel olarak s23 Bütçe max 2 k ama çok iyi bir fırsat gelirse bunu aşabilirim. Aklımda buds 2 veya jabra elite 4 active var
  14. F

Yardım Samsung buds2 mi yoksa jabra elite 4 active mi?

Max 2 k ya kulakiçi kulaklık arıyorum. Genel olarak samsung s23 de kullanıcam arada bir de iphone 13 de kullanıcam. Başka önerisi olan var mı veya hangisini almalıyım
  15. F

Yardım Kulakiçi bluetooth kulaklık lazım Acil

sesi iyi olan. Genelde film müzik dinleyebileceğim ve bazen nadirde olsa telefon konuşması yapabileceğim bir kulaklık arıyorum. Hem iphone 13 ve hem samsung s23 de kullanacağım. Buds 2 aklımda şuan max 2 k gibi düşünüyorum ama kaçmayacak bir indirim olursa dahada artabilirim
  16. F

Yardım Bluetooth Kulak içi kulaklık önerisi lazım

Hem iphone 13 hem s23 de kullanacağım genellikle film müzik gibi şeylerde kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Kulaklık sesi dışarıya vermesin yani yalıtımı iyi olsun ve dışardan seside almasa iyi olur. Bütçe sınırım yok ama çok pahalı birşeyde almak istemiyorum. Sonuçta içindeki batarya ölünce...
  17. F

Yardım Mavi ışık filtreli gözlük Önerisi lazım

Mai ışık filtreli gözlük almayı düşünüyorum. Günlük 8 saat pc başındayım hatta daha fazla. Gözlerim pcye bakmaktan kaşınıyor filan. Pc nin göze zararını engelliyor mu bu gözlükler. Ve engelliyorsa f/p gözlük önerisi var mı?
  18. F

Yardım TELEFON İÇİN BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ LAZIM

Bluetooth kulaklık önerisi lazım. Hem iphone 13 ile kullanacağım hemde samsung s23 ile kullanacağım. Genel olarak film veya müzik dinleyebileceğim. Bir kulaklık arıyorum. Bütçem yok belirli ama çok pahalıya gerek yok f/p olursa daha iyi olur. Ses kalitesi biraz iyi olsun ama çokta takıntılı...
  19. F

Öneri 17 Bine S22 alınır mı?

Telefon kamerası önemli. Android olsun. Ana telefonum iphone 2. Yi android istiyorum. Video çekmesi iyi olmasını istiyorum. S23 de düşündüm aradaki fark fazla deymez diye düşündüm
  20. F

Telefonun bluetooth kulaklığı pcye bağlanır mı?

şuanki kullandığım kulak üstü kulaklığı çok fazla takınca üstü başımı ağrıtıyor ve saçımdada dökülme yapıyor bazen. Bluetooth telefon kulaklığı almayı düşünüyorum telefona onu fps oynamadığım zamanlarda bağlayıp kullanabilirmiyim. Ve ses kayması v.s yaşar mıyım?
Geri