Arama sonuçları: *

• Users: B A R O X
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

14 t pro ROM SÜRÜMÜ hangisi ??

herkese merhaba arkadaşlar 14 t pro için hangi sürüm iyidir Google aramalar özellikle olmayan TR destekli sürüm önerir misiniz ?
  2. B

Xiomia 13 ultra vs 14 t pro hangisi ?

herkese selamlar bu iki telefon arasında kaldım ben genelde oyun oynayan ve telefon ile çok vakit geçiren biriyim oynadığım oyunlar mobil cod free fire efootbal gibi oyunlar 14 t pro ya baktım işlemci daha iyi ve esim var 13 ultra da benim tek gördüğüm kamerası iyi onun dışında iyi...
  3. B

7500f işlemci fanı ne olmalı

herkese merhaba 15 yıldır intel kullanıyorum artık am5 e geçecem 7500f alacam ve msi b650 anakart alacağım ilk defa geçtiğim için işlemci fanını bilmiyorum 120 mm olan uygun mu standart am4 fanı takılır mı bana yardımcı olun çözemedim 1739207305 yardımm
  4. B

SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR

herkese merhaba Intel den sıkıldım zır pırt söket değşimi flan neyde Yeni sistem toplamayı düşünüyorum ama ddr4 artık bana mantıklı gelmiyor şuan istediğim bütçe yok ama ddr5 başlangıç olarak bunları beğendim sizce nasıllar ayrıca diyelim 4-5 yıl sonra daha iyisini alırsam işlemci dışında...
  5. B

Lütfen yardım işlemci tavsiyesi

mrb Intel 10400f kullanıyorum 15 yıldır Intel kullanıyorum ama söketlerden çok sıkıldım her zaman değiştiriyorlar bi İste modele geçmek için ben Am5 e geçmeyi düşünüyorum başlangıç olarak diyorum ki 8400f alayım bir anakart birde ram daha sonra imkanım olursa 3-4 yıl sonra daha iyi bir...
  6. B

Yardım Ez debug LED önerisi

ez debug led destekli lga 1700 önerir misiniz?
  7. B

BİOS tuşu neye göre belirlenir

arkadaslar merhaba bişey soracağım benim masaüstü bilgisayarım var monitör philips 22IV anakartım msi b460 MA pro m.2 bios neye göre tuşu belli oluyor anakarta mı monitöre mi internetten bios açmak için tuşlara bakıyorum ama msi mi phılips e mi bakacam bilemiyorum
  8. B

Hem NVIDIA hem de AMD'nin en son çıkardığı çift GPU'lu ekran kartı

Hem NVIDIA hem de AMD'nin en son çıkardığı çift GPU'lu ekran kartı modelleri hangisidir? 1670095706 yardım pls
Geri