Arama sonuçları: *

• Users: teavsen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. teavsen

750 watt ATX mesh kasa önerisi

Selamlar Mesh, Atx ve mevcutsa ARGB bir kasa arıyorum. İçerisinde 750 watt power olması da şart. 3070TI ve Amd Ryzen 7 5700x3D için 750 watt yeterli midir ?
  2. teavsen

3070ti için İşlemci önerisi

Merhabalar Şu an bilgisayarımda amd ryzen 5 5500 var ve nereye baksam Galax 3070 TI modeli ile darboğaz yaşayacağımı söylüyorlar. Power supply değiştiriyorum yanında + işlemciyide değiştiriyim istiyorum. Önerilere açığım. AM4 anakartım + Sıvı soğutucum var.
  3. teavsen

Uygun alınabilecek 750w PSU önerisi

Merhabalar Bilgisayarım oyuna girince ekranda gidip no signal hatası veriyor. Banada güç kaynağın yetersiz geliyor dediler. 750 watt bir güç kaynağı önerisi alabilir miyim ?
  4. teavsen

Bilgisayarım kapanıyor açılmıyor

Merhabalar değerli forum sakinleri, Bilgisayarım oyundayken yada artık boştayken bile kendi kendine görüntü gidiyor no signal hatası alıyorum. Bilgisayar çalışıyor discord üzerinden sesler geliyor ve seslerim gidiyor fakat bilgisayarda ekran gidiyor. Ekran kartı sorun dediler rx6650xt yerine...
  5. teavsen

Bilgisayarda overclock işlemi yapmıştım hala duruyor olabilir mi ?

Bilgisayarımda sürekli sorunlar yaşıyorum ve boştayken bile 4.00GHZ kullanıyor zamanında Amd Master uygulaması üzerinden bir oc denemesi yapmıştım. Sürekli kapanıp duruyor bilgisayarım acaba onunla alakalı mı diye nereden bakabilirim ? not : M2 SSD değiştirdim ve 2 kere pc formatladım.
  6. teavsen

Bilgisayarım kendi kendine restart atıp, ekran kartı driverını kaldırıyor.

Merhabalar değerli forum sakinleri, Yaklaşık 1-2 ay önce bilgisayarım kendi kendine restart atıyor probleminden dolayı sizlerden yardım istedim fakat herhangi olumlu bir durum yaşayamadım. Bende garantimin bitmesine son 2 ay varken bilgisayarımı incehesap.com destek servisine gönderdim, Donanım...
  7. teavsen

Ekran kartım yüzünden bilgisayarım kendi kendine restart atıyo

Merhabalar Donanım Arşivi Forum üyeleri, Zamanında bilgisayarım kendi kendine restart atıyor diye bir konu açmıştım. Bana psu'da problem olduğu söylendi fakat 2-3 bilgisayarcı gezmem sonucu problemin ekran kartında olduğunu fark ettik. Ekran kartını değiştirince başka bir x ekran kartı takınca...
  8. teavsen

Çözüldü✓ Bilgisayarım kendi kendine restart atıyor

Selamlar değerli forum üyeleri, Bilgisayarım durduk yere oyuna girince yada oyun içerisindeyken kendi kendine restart atıyor. İlk aldığım zaman böyle bir sorunla karşılaşıyordum fakat bi süre sonra bu sorun kendi kendine çözüldü. O zamanlar arada yaparken şu an her gün her oyuna açılırken yada...
  9. teavsen

Çözüldü✓ Bilgisayarım ekran kartını görmüyor

Merhabalar değerli forum üyeleri, Bilgisayarım(ekte özelliklerim mevcut) oyuna girince yada oyun içerisindeyken kendi kendine restart atıyordu bende internetten bulduğum sonuç ile kendini yeniden başlatma seçeneğini ayarlardan kapattım. Bugün gün içerisinde Youtube üzerinde gezerken 2 ekranımda...
  10. teavsen

Çözüldü✓ 3. MONİTÖRÜM EKRAN VERMİYOR

Merhabalar değerli forum sakinleri, İşimden dolayı 3. monitöre artık ihtiyacım olduğunu farkettim ve eve 3. monitör için kablo aldım "HDMI to DP" öncesinde 2. ekran olarak kullandığım ekranı 3. ekranım yapmaya karar verdim fakat şu anki denemem de ekranda "Sinyal Yok" hatası almaktayım. Ekran...
  11. teavsen

Bilgisayarım durduk yere yeniden başlatıyor.

Selamlar, Eylül ayının ortasında almış olduğum bilgisayar kendi kendine yeniden başlatma yapıyor. Herhangi bir oyun oynarken sorun yok fakat sadece tarayıcıda (Tarayıcım Brave) gezerken bi anda sistem kendini kapatmadan yeniden başlatma yaşıyorum. Sisteme yük binmezken, sistemi yormazken durduk...
  12. teavsen

Yeni aldığım bilgisayar yavaş açılıyor ?

Selamlar arkadaşlar, 11 Eylül 2022 tarihinde almış olduğum sistemde m2 ssd olmasına rağmen pc'nin açılış hızı 15 saniye bandında bunun sorunu için bu konuyu açtım. Sistemde - Team MP33PRO 512GB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD - bulunmaktadır. Acaba yüklediğim bir şeyden dolayı mı bu hızda diye...
Geri