Arama sonuçları: *

• Users: Khisanth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Ea Games Indirme Hızı Sorunu

Arkadaşlar en son dün apexi originden oynuyordum fakat bugün origin tamamen girişime izin vermedi ve ea launcheri indirmemi zorla istedi bende indirdim dosya bütünlüğünü doğruladıktan sonra küçük bir güncelleme olduğunu gösterdi fakat ben bunu güncellemeye çalışıyorum da bu indirme hızıyla...
  2. K

Çözüldü✓ Yeni Anakart Aldım Fakat İnternete Bağlanamıyorum

Yeni anakartımı bilgisayara taktım ekran her şey hazır fakat internet ethernet kablosunu görmüyor kabloda herhangi bir sıkıntı yok yardımcı olursanız sevinirim 1675362507 anakartım b450m s2h 1675362744 hatalar bu seklde
  3. K

Anakart Önerisi GTX 1660 xs ventus , r5 5500 için

Arkadaşlar gtx 1660 xs ventus ekran kartım var bugün gidip r5 5500 aldım işlemci olarak , anakartım h61h2-mv bunu tabikide değiştiricem r5 5500ü takmak için hangi işlemciyi almam gerekiyor yani bakıyorum b450m h var k var a pro var ben bunlardan hangisini almam gerekiyor ve bir de ram alacağım...
  4. K

Ekran kartım için uygun işlemci anakart ve ram önerisi

Arkadaşlar GTX 1660 xs ventusum var darboğaz yaşıyorum şu anki işlemcim ile o yüzden bütçemin karşılayabildiği ve darboğaz yaratmayacak rahat güzel bi işlemci anakart önerebilir misiniz yanına mecbur da ram almak zorundayım bütçem 4.000i geçmiyor zorlarsam 4200olur herhalde. kasamda h61h2-mv...
  5. K

League Of Legends'da FPS Sorunu

Arkadaşlar hiç bir oyunda fps sorunu yaşamıyorken lolde fps sorunu yaşıyorum fpsim 80-70lere düşüyor gtx 1660 xs ventus var i5 3470 işlemci var
  6. K

GTX 1660 yanına işlemci

GTX 1660 ventus 6gb var yanına işlemci alacağımda şu an i5 3470 takılı ve darboğaz kesin oluyordur yanına fiyat performans bakımından uyabilecek ve o işlemciye de uygun bi anakart önerisi yapabilir misiniz
  7. K

Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor

Yaklaşık 7-8saat falan geçince ortalama bu hatayı alıyorum ve ekran bu şekilde veriyor bu hatayı sorun nedir arkadaşlar 1674067319 2 kere aldım dün ve bugün 1674113628 Yokmu bilen anlayan :/
  8. K

Çözüldü✓ Sorunun ne olduğunu bilmiyorum lütfen Yardım

Merhaba arkadaşlar eski ekran kartım son dönemlerine yaklaştığı için 2.el bir ekran kartı aldım herhangi bir sıkıntısı yok gibi duruyor ama şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım fotoğrafta da görebileceğiniz gibi bir renk sorunum var. Bu nasıl yaşanıyor oyundayken veya değilken belli bir süre sonra...
  9. K

Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü Valorant

Arkadaşlarbana yardım eder misiniz nvidia gtx960 ekran kartım intel i5 3470 işlemcim 8gb ram var ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum bazı günler almıyorum bazı günler alıyorum onun haricinde bir oyun indirip oynadığımda da unity hatası alıyorum ve bunları çözmek için ne gerekiyorsa yapsam...
Geri