Arama sonuçları: *

• Users: 3Musap2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3Musap2

Öneri Işık sızması olmayan 1080p monitör önerisi

IPS panellerde ışık sızması olduğu söyleniyor bu yüzden VA panel almayı düşünüyorum. Bütçe 5000 TL, 1080p Öneriniz varsa sevinirim 🙏🏿
  2. 3Musap2

Yardım İnternet hızı FELAKET düşük geliyor (Millenicom)

100mbit paket var, normalde 80-90 falan gelir ama dünden beri 10mbit geliyor (OHA YUH). Modem resetlemek çare olmadı, neden olabilir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. 3Musap2

Fedora Linux iyi midir?

Açık kaynak kodlu olması ve windows gibi bize zorla servis dayatmamasından dolayı Linuxa geçiyorum, Fedora linux en uygun bulduğum dağıtım oldu ne diyonuz pişman olur muyum?
  4. 3Musap2

Klasse Pro Mousepad iyi midir

Klasse Pro Mousepad aldım insanlar önermişti, ne diyonuz bütçeye göre değerlendirirsek iyi mi 500tlye aldım 90x40cm
  5. 3Musap2

Edifier M3300SF 1700tl alınır mı

Edifier M3300SF 2.el 1700tlye alınır mı, müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanacağım.
  6. 3Musap2

Tray R5 5600 aldım orjinalliğini nasıl teyit ederim?

tray Ryzen 5 5600 aldım, takıp test edecek bilgisayarım yok, orjinalliğini nasıl teyit ederim? Amazondan aldım herhalde orijinaldir ama yinede tedirgin oluyorum :D sağ altında "MADE IN MALAYSIA © 2020 AMD" yazıyor. Test de edemiyorum, sıkıntı olmaz dimi?
  7. 3Musap2

1050TI sistemimi kaç liraya satmalıyım?

Selamlar. Sistemimi satmaya karar verdim. Sistem şu şekilde: Galax GTX 1050 TI, Intel Pentium G4600 işlemci, 8GB 2133mhz ram, Sandisk 480gb sata ssd, 1tb hdd, Asrock H110M-DGS anakart, Corsair VS450 psu. Monitör, klavye, mouse ve kulaklık ile birlikte 7000TL düşündüm ama doğru bir fiyat...
  8. 3Musap2

Valorant'dan haksız yere ban yedim. (İKİNCİ KEZ)

Selamlar. Dün "bi valorant gireyim" dedim ve bi baktım hesap 3.parti yazılım kullanımından dolayı banlanmış. Daha önce hiç hile kullanmadım veya indirmedim bile. Bildiğin durduk yere ban yedim. Bu saçmalık 2 sene önce yine başıma gelmişti. O zaman Riot sitesinden bilet göndermiştim ve...
  9. 3Musap2

Yardım Sahibinden'de satıcıyı aramalı mıyım?

Sahibinden'de satıcıya param güvende talebi attım aşağı yukarı 1 saat oldu ama yanıt gelmedi, aramalı mıyım? Yoksa bu sürede cevap vermemesi normal mi? Sahibinden sitesinden hiç alışveriş yapmadığım için sorma gereği duydum.
  10. 3Musap2

Unlost AMINAKE ÖZEL VURUŞU nedir?

Unlost'un AMINAKE diye bağırdığı klipte, arka arkaya duran iki kişiyi AWP ile vuruyor. Bende "AMINAKE bu herhalde" diye düşünüyordum ki başka bi klipte Unlost dürbünsüz kafadan vuruş atıyor ve yine "AMINAKE" diyor. Şimdi Amınake vuruşu hem arka arkaya duran düşmanları vurmak, hemde sniper ile...
  11. 3Musap2

Öneri PC için Gamepad önerisi

Pcde arkadaşlarla vs. oyun oynamak için 2 tane kol alacağım, kablolu xbox360 kollarına baktım ama onlarda hep çakmaymış sanırım. Maksimum 400-500 tl lik gamepad önerirseniz sevinirim.
  12. 3Musap2

S.A.M. ile başarım silmek

Zamanında Steam Achievment Manager ile TF2 başarımlarını almıştım. Hesapta kötü bir görüntü yarattığı için yine S.A.M. ile TF2 başarımlarını sıfırladım ama başarımlar silinmesine rağmen hala "%100 bitirilen oyunlar" kısmında TF2 gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim...
  13. 3Musap2

Yardım LG Monitör "Power Saving Mode" hatası

Sa. LG Flatron E2240 (eski bi model) monitör kullanıyorum, ekrana görüntü gelmiyor ve "Power Saving Mode" yazısı geliyo. Arada bir oluyodu bu, vga kablosunu biraz oynatınca düzeliyordu ama bu sefer düzelmedi. Nasıl çözülür yardımcı olabilecek var mı?
  14. 3Musap2

Steam, DOOM Eternal Ancient Gods 1 başarımını vermedi.

Steam'den Doom Eternal Ancient Gods Part1 DLC'sini bitirdim. DLC'yi bitirdiğim için başarım verdi. DLC ile ile ilgili "Collect all physical Codex pages in a Single save slot" ve şimdi yazmayacağım birkaç başarım daha almam gerekiyordu ama onları vermedi. Gerekenleri yaptım ama başarımı vermedi...
  15. 3Musap2

Whatsapp da nasıl fotoğraf spamlanır?

Pcde 1000 fotoluk bi klasör oluşturdum ama whatsappdaki toplu foto atma sınırı 10 olduğu için hepsini gönderemiyorum. Nasıl yapabilirim? (Kötü bir amacım yok, bir gruba vesaire atmayacağım. Sadece arkadaşıma 1000tane foto atmak istiyorum)
  16. 3Musap2

Öneri Laptop Önerisi 13.000 TL

Maksimum 13.000 TL Laptop önerir misiniz? Arkadaşım için, Valorant oynayacak. Kendisi bana saçma sapan 11k bi laptop atıp "Bu valo kaldırır mı" dedi. Bende en azından vereceği paraya değsin diye sizlerden öneri almak istedim.
  17. 3Musap2

Öneri D.A.W. ve oyun için işlemci ve anakart önerisi.

Halihazırda bi sistemim var ona yükseltme yapmak istiyorum. DAW (Ableton, Fl Studio) kullanmak ve oyun oynamak için kullanacağım. Ekran kartım gtx 1050ti değiştirmeye gerek görmedim. Aslında Ryzen 5 5600 ve MSI B450m a Pro Max alacaktım ama babam "2-3 sene sonra yine yenisini isteyeceksen alma"...
  18. 3Musap2

Tam uykuya dalarken adrenalin/korku hissi

Hocam akşamdan beri uyuyamadım çıldıracam, tam uykuya dalacakken kalp atışım hızlanıyor ve adrenalin/korku hissediyorum. Neden olur bu? Çözümü var mı?
  19. 3Musap2

Nasıl Dubstep müzik yaparım?

Dubstep müzik yapmak istiyorum. Az çok fl studio kullanmasını biliyorum, Xfer Serum plugini yüklü çok az kullanabiliyorum ama kafamdaki sesi oraya aktaramıyorum. İnternette adam akıllı türkçe kaynakda bulamadım. Nasıl yaparım?
  20. 3Musap2

Valorant'da nickname değiştirmek, hesabın değerini düşürür mü?

Valorant'da nickname değiştirmek hesabın değerini düşürür mü? 1 yıl 4 aydır kullanıyorum hesabı ismini değiştirmek değerini vs düşürür mü?
Geri