Arama sonuçları: *

• Users: Joorre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Joorre

Gamenote ms1001 vs Rampage SMX-R9 vs Rampage SMX-R85 Gentle

Konu çok açık. Hangi fare daha iyidir?
  2. Joorre

XBOX ONE S Alınır mı?

Evet alınır bence ama yine de bi sorayım dedim. PS4' e özel oyunlar nelerdir veya Xbox' un hiç büyük handikabı var mıdır? Gördüğüm kadarıyla yok özellikle GamePass inanılmaz bir nimet. Ama belki kaçırdığım noktalar vardır. Konsollar hakkında pek bir bilgim yok. Ayrıca Elder Scrolls 6...
  3. Joorre

Orkun Işıtmak Görme Videosu İfşa

Evet arkadaşlar videodaki adam ve kadın çok zekice algı oyunu yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. İnsan beynini iyi çözmüşler ve gerçekten güzel algı oluşturuyorlar. Sorusu olan varsa sorsun her soruya mantıklı cevabım var aklınızda soru kalmasın istedim. Ama şöyle bir özet geçeyim örneğin adam...
  4. Joorre

Çekinmeye Devam Edersek Her Şey Daha Kötü Olacak

Çekinmeye ve korkmaya devam edersek her şey daha kötü olacak. Bu fiyatlar, bu vergiler ve yaşam kalitesizliğine boyun eğmeye devam ediyoruz. Bilinçli kesim olarak kendi aramızda sürekli bunları tartışıyoruz, eleştiriyoruz konuşuyoruz vesaire ama Barış Özcan' ın videolarını zaten bilgili...
  5. Joorre

Rampage SMX-R85 Gentle vs Rampage SMX-R9

Hafif olduğu için Gentle'dan yanayım ancak sensörleri nasıldır hangisi daha iyidir bilemiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim :)
  6. Joorre

100TL Civarı Mouse Önerisi

Selamlar konu aynen başlıktaki gibi. Ancak fareden birkaç beklentim var. Öncelikle büyük olmalı uzunluk olarak minimum 12cm genişlik olarak 5cm ve civarı olursa iyi olur, küçük olursa g102 tipinde olabilir. Tıklama hissiyatı yumuşak ve sensörü kaliteli, tercihen hafif olmalı hatta olursa çok...
  7. Joorre

İdle Master Rölanti Hatası

Selamlar dün İdle Master kurdum ve ilk oyunumun tüm kartlarını başarıyla topladıktan sonra rölanti hatası verdi. Yani rölantiden çıkmıyor. Oturum açabiliyorum ancak manuel oturum açamıyorum. Öyle kaldı bekliyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  8. Joorre

Hangi İşletim Sistemini Kullanmam Gerek?

Selamlar, i3 7020u 4gb ram HD Graphics 620 ve 1tb HDD' li HP marka laptopumda 2 yıldır Windows 10 Home orijinal olarak kullanıyorum. Ama artık bıktım bu yavaşlığından. Daha önce işletim sistemiyle alakalı olacağını hiç düşünmemiştim fakat artık fark ettim ve acilen değiştirmek istiyorum. Tabii...
  9. Joorre

3500TL Sistem Önerisi

Çok uzatmayacağım, ilk sistem şu şekilde: (Pollux 3TN-B) i3 9100f Biostar H310MHP 2666mhz Inno3D GTX1650S Twin Oc Corsair Vengeance LPX 8GB 3000mhz cl16 Netac N535S 240GB SSD Gamegaraj 450W 80Plus aktif güç kaynağı ve kasa yine GameGaraj modelini bilmiyorum ama. Fiyat:3474TL 2. sistem: (Pollux...
  10. Joorre

Glorious Model O ve Ducky One 2 Mini

Glorious Model O mükemmel bir fare, ancak ülkemizdeki fiyatı biraz fazla uçuk gibi değil mi? Ayrıca Glorious, Ducky ve Redragon gibi kaliteli markalar neden ülkemize giriş yapmıyor? Ducky ve Glorious giriş yapsa orta ve üst segment ürünlerde çok tutulur gibi. Aynı şekilde Redragon' da tam olarak...
  11. Joorre

Gamepower Luna Pedleri çıkıyor mu?

Konu aynen başlıktaki gibidir.
  12. Joorre

Hangi Grup Daha Mantıklı?

Selamlar, konu çok basit. Hangi grup daha mantıklı? (Sistemlerin diğer tüm parçaları kasalar dışında aynı veya farklı markaların aynı özellikteki parçaları. A320M - 8gb ddr4 3000mhz - 480gb ssd ) 1 - R3 3100 & RX570 4GB & LG 27"2ms 75hz FreeSync TN Panel (5016TL - RC-MCB-B501L-KNNB60-S00 600W )...
  13. Joorre

Laptop Farklı Frekanslarda Ram Alırsam Ne Olur?

Selamlar forum, elimdeki laptopta tek kanal 4gb ddr4 2133mhz bir ram var. 8 veya 12 gb yapmak istiyorum ve 2133mhz almam gerektiğini düşünüyorum. Fakat daha yüksek frekansta bir ram alırsam, yüksek frekansta olanın düşük frekansta olanla aynı frekansta çalışacağı kalmış bir yerden aklımda. Bende...
  14. Joorre

1366x768 ve 1920x1080 Fps farkı ne kadar olur?

Selamlar forum. Elimde 1366x768 çözünürlükte monitörü olan bir laptop var. Ancak görüntü beni hiç tatmin etmiyor ve 1920x1080 bir monitör alasım geliyor. Evdeki 4K ve 49 inch televizyona bağlayıp ekran çözünürlüğünü 1920x1080' e çekip denedim. Minecraft' ta FPS neredeyse yarı yarıyadan fazla...
Geri