Arama sonuçları: *

• Users: nextram
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Şuanda taktığım RAM'den farklı bir model takabilir miyim? (XPG Lancer Blade)

Herkese merhaba, https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-xpg-lancer-blade-black-16-gb-6000-mhz-cl30-ax5u6000c4816g-slabbk-ddr5-fiyati,741925440.html Bende bu 16gb'lık ram var fakat artık 32gb a yükseltmek istiyorum, fakat arattığımda fiyatları çok uçuk olduğundan başka bir ram takıp takamayacağımı...
  2. N

Monitör önerisi 4500tl bütçe

Monitör önerisi yapabilir misiniz 4500tl bütçem var. Tercihim minimum 144hz ve ips olması ve tabii ki çok sorun yaşanan bir monitör olmaması, genelde fps oyunu hiç oynamıyorum hikayeli ,mmo ,arpg tarzı oyunlar oynarım. şimdiden teşekkürler
  3. N

Bilgisayarım nekadar eder

Sistem Özellikleri: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Gigabyte A320M-S2H Anakart Adata DDR4 8X2GB 3000MHZ XPG GAMMIX RAM Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı Seagate Barracuda 1TB Disk Dark Kırmızı Ledli Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası Hight...
  4. N

İşlemci soğutucusunun çok hafif öne eğik durması

Herkese merhaba, çok mu düşünüyorum bilmiyorum ama, kuleyi taktıktan sonraki iki çiviyi elle eşit derecede sıktım ama tornavida kullanmadım. Bundan dolayı soğutucu sanki aşağı bakarmış gibi duruyor, her ne kadar milimetrik bir fark olsa da emin olamayıp konu açmaya karar verdim, işlemci...
  5. N

Bu sistemde 2k monitör kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar, sistemim attığım fotodaki gibi ve bu monitörü almayı düşünüyorum fakat bir problem olup olmayacağından emin değilim. Bu sistem 2k oyun için yeterli mi acaba...
  6. N

2k 180hz ips cok ucuz değil mi?

https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275qf-2560x1440-wqhd-ips-180hz-1ms-gaming-monitor-p-HBCV00006UZANN?sirala=star,asc 2k 180hz ips cok ucuz değil mi? arkadaşlar 2k monitör bakıyorumda güzel gibi gözüktü markasıda msi fiyatı fazla ucuz değil mi bir bit yeniği olabilir mi :D
  7. N

4000TL ye Monitör önerisi

Herkese merhaba, Monitörden hiç anlamıyorum, cs valo falan da oynamıyorum genellikle ya mmo ya da single player türevinde oyunları oynarım. 4000TL gibi bir fiyata iyi en az 23 inç,144Hz monitör bulabilme imkanım var mı 1736439585 Mümkünse 2k olursa çok iyi olur
  8. N

Vga to HDMI dönüştürücü hakkında

Merhaba, monitörüm eski olduğundan vga to hdmi kablo/dönüştürücü almam gerekiyor, batcell kablosu diğerlerine göre çok daha ucuz olduğundan alıp almamak konusunda emin olamadım, var mı bir tavsiyeniz acaba 1736416881...
  9. N

36.000 e bu PC alınır mı?

Merhaba, biraz araştırma sonucu böyle bir pc topladım, bu fiyata bu pc sizce uygun mudur, bütçemden dolayı üstüne ekleyip 32gb ram alamıyorum maalesef
  10. N

Şuanki Sistemime Yeni Ekran Kartı Önerisi İstiyorum

AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Gigabyte A320M-S2H Socket AM4, DDR4 3200Mhz(O.C.), M.2, USB 3.1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart Adata DDR4 8GBx2 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk...
  11. N

Kulaklık için USB ses kartı önerisi

Herkese merhaba, Razer Blackshark V2 X jak girişli olduğu ve anakartımın eski olduğu için( GA A320m S2H) harici usb ses kartı almam gerekiyor...
  12. N

Uzun süredir iade parası alamıyorum.

Merhaba 2 ay kadar önce oyuncumagazasi.com dan ürün almıştım, ardından ürünü iade etmeye karar verdim. Şuanda elimde ne ürün, ne de iade parası var ve bu firmaya ulaşma yolu maalesef yok. Telefon, mail vs. ne varsa denedim. Ayrıca mağazayı Old School Espor Center & Oyun Merkezi 'ne çevirmişler...
  13. N

Oyuncumagazasi güvenilir mi?

Merhaba, bu siteden bir ürün satın aldım. Fakat biraz acele ettim ve sitenin kötü yorumlara sahip olduğunu gördüm. Son zamanlarda bu siteden ürün alan/alabilen var mı? Ona göre hemen iade edeceğim.
  14. N

1500TL ye 500w PSU önerisi

Herkese merhaba, güç kaynağından aşırı tiz ses gelmesinden dolayı (coil whine) yeni güç kaynağı almam gerekiyor. Sistemim ise aşağıdaki gibi: AMD Ryzen ™ 5 5600 Gigabyte A320M-S2H Adata DDR4 8x2GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram Sapphire RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı Seagate...
  15. N

PSU fanı ara sıra çalışmıyor

Herkese merhaba. 4 seneden fazladır kullandığım dark 500w dark force atx güç kaynağı nın fanı ara sıra duruyor ve oyun oynarken de durabiliyor, oyunda fps vs de düşmüyor, yani sıcaklıkla pek bir alakası olmadığını düşünüyorum. Ara sıra durmasının sebebini nasıl öğrenebilirim?
  16. N

GA-A320M-S2H ye R5 5600 olur mu?

Merhaba, şuanda r3 1300x kullanıyorum ve işlemciyi güncellemek istiyorum. A320M e r5 5600 takarsam sorun çıkar mı, çıkmazsa ekstra soğutucu vs. almalı mıyım?
Geri