Arama sonuçları: *

• Users: sjland
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sjland

Ableton Live den ses gelmiyor

Abletonun deneme surumunu baslattim fakat prograda herhangi bir dosya ses vermiyor sebebini bilen var mi Kulakliki tak cikar sda yaptim
  2. sjland

Fl Studio vs Ableton Live

Müzik için hangisi daha uygundur.
  3. sjland

ekranda pembe çizgiler var

Yeni pc topladım 1 saat , 45 dk oynadıktan sonra ekran oduncu gömleğine dönüşüyor . Fişi tak cıkar yaptıktan sonra düzeliyor . yoksa dp kablosunu değiştirmem mi lazım alırken biraz fazla büktüm cebime sığsın diye acaba ondan olabilir mi ?
  4. sjland

pc alındıktan sonra yapılması gereken gücellemeler

Yeni PC topladım ekran kartı sürücüsü, Windows güncellemelerinden başka hangi güncellemeleri yapmam lazım.
  5. sjland

sağ tık yapınca nvidia seçeneği gelmiyor

yeni pc topladım windows 10 iso dosyası kurdum uefi olan. Ekran kartının sürücülerini indirdikten sonra sağ tık yaptım nvidia seçeneği göründü ama, daha bu sabah tekrar sağ tık yapınca bu seçenek yok oldu . Ne yapmam lazım
  6. sjland

kelime türetmece oynayalım

Hadi son harfle kelime tahmin edelim. Karaambar
  7. sjland

ryzen 5 5600 icin anakart önerisi

İyi bir sey olsun bir daha değıstirmek istemiyorum. Bütçe sıkıntısı yok.
  8. sjland

Anime önerisi acil !!!

siz yazın ben dur derim
  9. sjland

Noctua mı Thermalright mi

Noctua d15 vs thermalright peerles assasins 120 arasında kaldım. Thermalright satan yer de yok. Önerebileceğiniz hava soğutucu var mı
  10. sjland

logitech g pro x vs. artics 5 vs. cloud 2

Bu kulakliklar arasında kaldım hangisini alayım cloud 2 nin wireless modelide olur.
  11. sjland

Yardım İnternet kablosunu baska odaya taşımak

Arkadaşlar ben mevcut olarak kullandigim odadan başka bir odaya internet hattı çekmek istiyorum. Sanırsam bunun için rj 11 kablosuna ihtiyacım var. Rj 11 kablosuna; normal elektrik kablosuna ek yapar gibi uçlarını birbirine dolayıp, elektrik bandıyla bantlasam sağlikli olur mu, yoksa bir adet...
  12. sjland

Yardım turknet internet kablosu cekmiyor

Evde sadece 1 odada internet hattı cekili diger odalar boş. Ben baska odaya da internet hattı cekmek istiyorum ama turknet yapmiyor. bilgisayarim baska odada modem baska odada ben ise modem le pc yi ayni odaya almak istiyorum ama sıkintı ; pc nin oldugu odada internet hattı yok. modemdende 30 40...
  13. sjland

Yardım Fan çoklayıcıyı bağlayamadım

Abi ben anlamadım. Ürün bu. 5 tane cikisi var 1 tane CPU 4 tane de fan. Simdi ben normalde SYS fan kismina baglayip kalan 5 tane cikisa fan baglasam olur mu yoksa CPU fan yazan kisma illa CPU fani mı baglamaliyim. Yadimci olur musunuz teşekkürler.
  14. sjland

pc topladım ama 2 tane kablo kaldı

Arkadaslar pc topladım fan kabloları ciktı 3 tane, kasanij icinden yani; kasaya dahil. Bir tane de bilmedigim bir kablo çiktı. Bunları nereye baglauacağim yardimci olurmusunuz.
  15. sjland

nzxt 120 mm fanı olan satsın bana

120 mm nzxt fani olan varsa alabilirim
  16. sjland

windows aldiktan sonra 1 kere mi ödeme yapicam

windown aldigimda her ay mı odeme yapicam , her yil mi yoksa 1 kere odeme yapip sürekli mi kullanicam
  17. sjland

4000 Tl'ye monitör önerisi

Arkadaşlar monitorden pek anlamam ama IPS, 1 ya da 0.5 ms olursa bir de IPS ekran olursa iyi olur ama bir monitorde bunlardan baska hangi özelligi aramam gerek bilmiyorum. G-SYNC'e ya da HD, Full HD muhabbetini de bilmiyorum. Rica etsem bu konuda beni aydınlatir misinız?
  18. sjland

2000 tl lik mekanik klavye

Mumkünse red switch olsun butce 2000 tl
  19. sjland

modem önerisi max 800 900 tl

Yeni modem alacam adsl vdsl muhabbetini biomiyorum modem onerirmisiniz
  20. sjland

satılık b450 s2h v2 gigabyte

model yukseltecegim ürün sifir kullanilmadı
Geri