Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Redmi Note 11 Mi Redmi 12 c mi cok acil !

arkadaşlarım bu ikisinden birini almam lazım aradıgım tek şey kasmaması islemcisi hangisinin daha iyi tesekkur ederim
  2. A

Yardım Çok acil 6-7500k arası telefon öneri

arkadaşlar telefonum bozuldu taksitli alcam en az 6k en fazla 7500 öneriniz varmı
  3. A

japon balığı için ışık gerekli mi ?

arkadaslar 9 japon balık 2 vatos 3 elma salyangoz ve cop balıgım var ısık gereklımı akvaryumum baya büyük yeşllik yok siyah kum ve kaya tarzı süs var ısık bazıları gerek yok geceleri uyuyuor diyolar bazıları var diyor 2 aydır ısıksız bakıyorum?
  4. A

cümlenin virgül kesme işareti nereye koyulur bakar mısınız? acil

arkadaşlar video üzerine yazıcağım cümle : kalbinizi camdan yaparsanız kıran çok olur demirden yaparsanız pas olur en iyisi denizden yapın giren kaybolsun yüzmeyi bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun nereye nokta virgül bilmem ne koyucam bilmiyorum bu cümlenin doğrusunu yazarmısınız aşağı?
  5. A

Yardım En Ucuz Laptopu Önerir Misiniz?

tamamen sosyal medyada takılmalık film izlemelik bütçem en fazla 4300
  6. A

Yardım 1000 TL Parfüm Öneriniz Yaş 24

1000 TL Parfüm Öneriniz Yaş 24 güzel olsun ağır olmasın kalıcı olması iyi olur varsa teşekkürler
  7. A

sistemim kaç para eder?

2.ram slotu calısmıyor ve bios kendı kendıne sıfırlanıyor bios sıfırlama windows yükseltme düsürme vs yaptım düzelmedi pil de degistim alan ugrassın kaç para koymalıyım? AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 35MB AM4 65W× 1 Anakart: Asus PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) AM4 mATX× 1 Ekran Kartı...
  8. A

Yardım YD kayıtlı telefon satılır mı ?

merhaba 2022 kasım da istanbul telefoncudan ip14 aldım daha sonra kimligime edevlet üzerinden kayıt yaptırdım bunu edevletten iptal ettirip satabilirmiyim ? satamazsam neden
  9. A

British Shorthair aşı şartmı? bakabilir misiniz arkadaşlarım

arkadaşlar 7 aylık arkadasım kedi aldım yurtdısını tasınıyor vericek kımsesi yok benımde maddi durum sıkıntı mecbur aldım en azından mamasını kumunu alıcak maddi durumum iyi aşısı yapılmış bir sonraki aşı 2-3 ay sonraymıs fakat benım yaptırabileceğim belli değil maddi durum kredi durumumdan...
  10. A

Anneler günü hediye öneri?!

önerileriniz varmı arkadaşlarım 1683923802 ucuz
  11. A

Yardım 4 Oyuncu Koltuğu arasından hangisi çok kararsızım?

https://www.hepsiburada.com/hawk-gaming-chair-fab-v4-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV000001NEP6?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.69.6 https://ziogaming.com/fabric/ https://www.pttavm.com/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-kumas-siyahsiyah-p-173556891?v=1.49.2...
  12. A

Yardım 4K Oyuncu Koltuğu önerir misiniz??

boy 165 kilo 56 kumaş daha iyi olur dediler yazın önerir msiniz
  13. A

ss

sadadas
  14. A

Modding Win 11 geçtim beğenmedim win 10 nasıl geçerim?

win11 geçtim fakat beğenmedim tekrar verilerimi kaybetmeden aynı şekilde 10'a nasıl geçebilirim ?
  15. A

Yardım Win 11 geçtim valorant hata veriyor yardım edin :(

win 11 geçtim daha sonra oyuna gireyim dedim güncelleme yaptı yeniden baslattım bu hatayı vermeye basladı saka mı bu napcam simdi ?
  16. A

Modding Windows 10'dan 11 geçiş veriler siliniyor mu ?

arkadaşlar windows update ayarlarına girdim orda win 11 desteklediğini sistemim indir ve yükle yazısı var benim oyunlarım var masaüstünde önemli klasörler ve belgeler var ben win 11 e geçtiğimde bütün sistem ayarları bios ve en önemlisi oyunlar ve masaüstündeki düzenim belgeler klasörler gidicek...
  17. A

Yardım BIOS Hep Sıfırlanıyor bilen yokmu çözümü ?

arkadaşlar sorunu net şekilde anlatıcam allahınızı seviyorsanız biri yardım etsin bu konuyu araştırdım denemediğim yöntem kalmadı bugün pc temizledim islemci söktüm macun sürdüm tekrar geri taktığımda ekran gelmedi tek ram taktım çift var 8+8 sağdaki rami cıkardım ekran geldi meğersem sağ slot...
  18. A

orucluyken yanlısıkla su içtim nolur yardım

bi an oruçlu olduğumu unuttum su ictim ne olcak şimdi devam edeyim mi moralim çok bozuk günah mı işledim şimdi nasıl düzeltirim bu sorunu 60 gün tutamam oruç sağlık sorunum var buna rağmen tutmaya çalışıyorum:(
  19. A

İftar SONRASI mast yapmak?

merhaba iftardan sonra yemek yedikten sonra yani mast yapabilirmiyim orucuma zararı varmı daha sonra hemen abdest alıp banyo yapılabilir mi ? 1680650999 ve açtıktan sonra orucu hap kullanabilirmiyim ağrı kesici
  20. A

Yardım Moni̇tör Nasil Si̇li̇nmeli̇

evde numaralı gözlük bezi var tek neyle nemlendirip silmeliyim zarar vermeden
Geri