Arama sonuçları: *

• Users: GRDL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

G502 sonrası mouse önerisi

Selamlar kankalar, yaklaşık 2 yıldır Logitech g502 hero kullanıyorum ve farklı bir modele geçmek istiyorum. Ellerim biraz büyük, 19-11 cm Kullanım stilim parmak ucu-fingertip grip. Aradığım özellikler; kablosuz olması makro tuşları (mümkünse yanda değil üstte, eskiden kullandığım g300'steki en...
  2. G

Kdv vergilerinin güncellenmesi ve laptop fiyatları hakkında

Merhaba arkadaşlar, malumunuz pazartesiden itibaren kdv oranları %8 ve 18 den 10 ve 20'ye çıkıyor. Uzun bir süredir laptop almayı planlıyordum ve bu değişim biraz kaygı verici. İstersem hemen yarın istediğim modeli sipariş verebilirim. Ama biraz ters bir zamandayım. Dikkatimi vermem gereken...
  3. G

Bu satıcıları bilen var mı? Güvenilir mi?

Beyler laptop almayı planlıyorum, Asus rog strix scar g16 alacaktım ama aşağıdaki ürünlere denk geldim. 50 bin tl'ye rog strix g18 var, rtx4070'li. Normalde 4070li ürün almak istemiyorum ama bu fiyatta en iyi secenek bu iki ürün. Sorum şu; bu satıcıları bilen, onlardan daha önce alışveriş...
  4. G

Oyunda oyuncu kulaklığından daha iyi performans veren kulaklık

Merhabalar arkadaşlar, bu forumda yeniyim. Şahsen uzun bir süredir bir forumda konu açmamıştım ama sizlerin oluşturduğu dinamik ortam beni motive etti. Sizlere bu incelememde bir süre önce edindiğim Truthear Hexa adlı kulak içi kulaklığı inceleyeceğim. Ama konuya biraz geniş bir girizgah...
Geri