Arama sonuçları: *

• Users: İronman16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

1.1 MİLYON MAKSİMUM 1.2 MİLYON BANDINA ARABA ÖNERİSİ

daha çok yeni model ve düsük kilometre bulabilbiecelğim ne var aklımda golf var 1.4 tsi
  2. İ

Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım

Araba daha 1 yıllık bile olmadı fiat egea bugün yayaya yol verirken arkadan bi araba geçirdi alt tarafa fotoğrafını koyucam sizce servise gitmeli miyim yoksa vurduğum adam sanayide halledebileceğini söyledi dükkanında ona mı veriyim lütfen yardımcı olun 1740836267 Arabaın garantisi devam ediyor...
  3. İ

Vozol puf nerden alabilirim bilenler yardım

İLİMDE ALICAK YER YOK MAALESEF MECBUR KARGOYLA FELAN ALICAM YARDIM EDER MİSİNİZ GÜVENİLİR OLMASI YETERLİ FİYATI COK ÖNEMLİ DEİL
  4. İ

75 tl hepsiburada alıncak ürün

75ltl kuponu var ürün önercek varmı
  5. İ

HİC TEMU YÜKLEMEMİS OLAN VARMI

BANA ULASABİLİR MİSİNİZ NOLUUR
  6. İ

Yardım ViewSonic Xg2405-2 alınır mı

Ürünü vatan bilgisayardan testlerini yapıp alıcam monitörün herhangi bi kronik sorunu varmıdır sorun çıkartırım kullanan birisi varmı veya bu fiyatlara önerebileceğiniz başka monitör varmı
  7. İ

Yardım 4000 TL Bütçe Monitör Önerisi

Arkadaşlar sistemimi aldım fakat hala bi monitör bulamadım hangi monitöre baktıysam bi sorunu vardı ban sorun çıkarmıyacak ips bi monitör lazım
  8. İ

15K Sistem tavsiyesi

15000tl gibi bi bütçem var oyun için alıyorum nvidia veya Amd farketmez amd en düşük 6700 olursa daha iyi olur nvidia olursa en düşük 3060 olmalı bütçeyi 16k ya zorlayabilirim
  9. İ

Yardım 4000tl monitör tavsiyesi yaparmısınız

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 4000tl bütçem var 24 veya 27 inç farketmez G24 f-2 almak istiyordum fiyatına zam gelmiş
Geri