Arama sonuçları: *

• Users: Oppss1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

GeForce Haftası Gaminggen.tr kampanyası

GALAX markasına ait 2 yıl bire bir değiştirme garantisi iddiası ile bu fiyatlara satışta RTX 4060 8GB GDDR6 128 Bit 9.499,00 RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 128 bit 12.999,00 ₺ RTX 4070 12GB GDDR6X 192 Bit 21.043,22 ₺ RTX 4070 12GB GDDR6X 192 Bit 21.556,50 ₺ RTX 4070 12GB GDDR6X 192 Bit white...
  2. O

🔥İndirim Akbank 200 tl chip para amazon

2 gün geçerli jüzdan uygulamasından katılabilirsiniz 1999 tl ye kadar 100 tl 2000 tl üstü 200 tl bana hemen yüklendi üstelik 6 taksit farksız aldım
  3. O

🔥İndirim Razer Blackshark V2 X Kulaklık 1.290 TL

Hepsiburada da vardı stok tükenmişti teknosada var şuan almak isteyenler bitmeden alsın bence müthiş fiyat Razer Blackshark V2 X Kulaklık
  4. O

Samsung m21 telefon sim takınca reset atıyor

Merhaba herkese annemin kullandığı samsung m21 var 2 yılı 3 ay geçti kullanıyor yere düşmede dahil hiç bir şey olmadı sim kart çıkarınca saatlerce uğraş bir şey olmuyor ancak sim kart taktığımızda sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor, factory resetine kadar attım ama düzelmedi sorun nedir sizce?
  5. O

Steam ea play oyunları game pass da açma

Arkadaşlar selam bende steamda ea play vardı batlefield serisi vb pc de yüklü ama steam üzerinden ben game pass 3yıllık almıştım 3 gün sonra steam ea play bitiyor şimdi ben bu oyunları silip game pass üzerinden tekrar mı indirmek zorundayım yoksa bunun bir yolu var mı game pass üzerinden açmak...
  6. O

Yardım Steam dan gta v aldım key istiyor

Arkadaşlar selamlar steamdan gta 5 aldım ancak key istiyor oyun açılınca zaten orjinal satın aldık bu neyin nesidir
  7. O

Yardım Batlefield 2042 nick nasıl koyuluyor ?

selamlar arkadaşlar batlefield 2042 de nasıl nick koyuluyor oyunda rekorlar kırıyorum 1. oluyorum herkezler adımı bilsin diyorum oyun abuksubuk ad vermiş değiştirmeyi bulamadım bir türlü bilen varsa oynayan varsa söylerse sevinirim
  8. O

Çözüldü✓ Asus prime b660-plus anakarta 214 xt uyumlu mu?

Selam arkadaşlar asus prime b660-plus anakart i5 12400f İşlemci ye id cooling 214 xt işlemci soğutucu uyumlu mu ?
  9. O

Steam Cs Go Çıkartma fiyatı doğru mu satılır mı?

Arkadaşlar selam cs go da böyle bir çıkartmam var satıldıklarını bile bilmiyordum bir baktım bin tl yazıyor ayrıca sandıklarım ve silahlar var oynamıyorumda hazır kış indirimleri varken satıp oyuna çevireyim diyorum ama satılır mı nasıl yapılır emin olamadım
  10. O

Yardım i5 işlemci cod mw2 hediyesi

Gemingen.tr den aldığım sistem için kod geldi intel gaming e üye oldum kodu girdim battle net de üyelik istedi oda varmış eskiden bende giriş yaptım ikisini eşleştirdi ve buraya tıkla oyunu al yazıyordu tıkladım hesaba eklendi dedi battle net e giriyorum warzone 2 eklenmiş bu oyun zaten bedava...
  11. O

Yardım Hdd aldım nasıl kasaya takarım

Kasa modeli aşağıdaki 2 tb hdd aldım ancak nasıl takacağım bilmiyorum yotubeden bakıyorum ancak bu kasa yok yotubedikelerde hdd yeri çok basit bunda bulamadım CORSAIR iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass Siyah Mid Tower Kasa
  12. O

GameBoster monitör 2k alınır mı

İndirimli fiyat demişler ama bu fiyata fp mi? Gerçekten 2k verirmi bu monitör. Bu markaya yabancıyım 5.599 tl https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-327lcq-h-32-165hz-1ms-curved-freesync-2k-qhd-gaming-monitr-p-HBV00000ZNIG4?url_src=and-product-detail
  13. O

İtopya uygun fiyatlı sistem isteyenler için

Sistem bu fiyata değer mi yorum beklerim arkadaşlar ona göre bu fiyat bandına ihtiyacı olanlar alabilir https://www.itopya.com/burak-gungor-prointel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-3050-eagle-gddr6-8gb16gb-ddr4500-gb-ssd_h16242 Birde bu ssd uygun gibi geldi 480gb 599 tl...
  14. O

Vok yeni sistem geliyor galiba

Biz bekleyemedik hazır sistem aldık ama sistem alamayan kaçırmasın 😊 vok friday 2 sağlam çıkmıştı 3060 ti sistemi 14k ya vermişti bir önceki Tarih saat site belli oldu son fotoda
  15. O

Ekran kartı montajı pinlerin hepsini takacakmıyım

Teknopat sistemim geldi ekran kartını taktım ancak pcı e için 8 8 2 ayrı yuva var 2 adet de pci e kablosu var hepsini talacakmıyım yotube de izledim 8 pin var sadece o yüzden soruyorum
  16. O

Oyun tavsiyesi nereden başlamalıyım?

Arkadaşlar size çok değişik gelecek ama 2011 de askere gittiğimde maddi yetersizlikten bilgisayarımı satmışlardı geldiğimde şok olmuştum (hiç izin kullanmadım) çok şükür çalıştım biriktirdim ve teknopat sistemini aldım 1 2 güne elime ulaşır ancak oyun piyasasında çok geride kaldım en çok...
  17. O

Sonikgamers dolandırıcı mı yoksa gerçek mi?

Linkini bıraktım oyunlar uygun fiyatlı sizce güvenilirmidir? Bana dolandırıcı gibi geldi ama emin olamadım bilen alışveriş yapan var mı? https://www.sonikgamers.com/index.php?route=common/home
  18. O

Technopat-TN3 Sistem aldım iyi mi yaptım🤔

Uzun uğraşlar sonucu şans eseri akbankın bir mesaj atıp faizsiz 6 ay taksitle nakit avans vermesi sayesinde almış bulundum forumu okudum komple herkes çok iyi demiş çok tereddüt etsem de biraz ailem çok pahalı alma dese de ikna edip aldım sizce memnun kalırmıyım kaç yıl götürür bu sistem 😊 birde...
  19. O

Sizce hangisi? Yeterli bir sistem mi?

Sizce hangisini almalıyım sistem olarak çok yakınlar rx 6700 309 olan sistem 14200tl diğeri 13700tl sıfır. Kaç yıl idare eder bu sistem gtanın yenisi çıksa kasmadan oynar mı, AMD ekran kartı çok hata veriyor diyorlar sıkıntı yaşarmıyım yada yerine nvidia ekran kartlı sistem öneriniz olur mu? Rx...
Geri