Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Sarı siteden laptop satıcam yardımcı olur musunuz?

Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı...
  2. A

Yardım Laptopumu ikinci elden nasıl ve nereden satabilirim?

Hp victus 13500h rtx4050 laptopum var. Kendim 1tb ssd 32gb ram yükselttim. 3 sene önce aldım. Nerede ikinci el satabilirim? Pc tamircileri alır mı? Sarı siteden fln mı satmam lazım? Fiyatına ne yazmam lazım ne demem lazım?
  3. A

Öneri Apple telefon ile android tablet kullanımında sorun yaşar mıyım?

15 pro max kullanıyorum. Kendime ucuz yollu ders için tablet almayı düşünüyorum. İPad fiyatlarına bütçem yetmediği için android tablet almayı düşünüyorum. Sizce dosya aktarımı vs gibi şeylerde ya da genel olarak telefonla tablet eşleştirmesinde herhangi bir problem bir sorun yaşar mıyım?
  4. A

Yardım Iris xe graphics driver güncellemesi yaptım fpsim yerlebir oldu

intel driver support ile güncelleme var mı diye baktım. sonrasında iris xe graphics güncel driver yüklü değilmiş yükliyim dedim. yükledikten sonra minecraft modlu oynarken fpsim 50 60 seyrederken 20 30lara düştü. grafik kartı rtx4050 seçili. niye fpsim düştü bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

Steelseries uygulaması ses çıkışı ayarını yapamıyorum

windowsun ses çıkışı kısmından ayar yapılmıyor. uygulamada fotoğraftaki hatayı gösteriyor. bunu nasıl düzeltebilirim?
  6. A

IOS Play store'da satın aldığım oyunu app store'da nasıl ücretsiz indirebilirim?

android telefondan ios'a geçtim. androidde minecraft vardı orjinal. ios'ta minecraft için tekrar mı para vermem lazım? ücretsiz nasıl indirebilirim?
  7. A

IOS Ekranı değişmiş iPhone alınır mı?

Ekranı orjinali ile değiştiğini söylüyor satıcı. True ton özelliği çalışıyor gösterdi. Pili değişmiş. Güçlendirilmiş pil takılı dedi. Alınır mı sizce? 15 pro Max
  8. A

Öneri İkinci el iPhone alınır mı?

İkinci el 15 pro Max almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Nelere dikkat etmeliyim?
  9. A

Öneri 200 bin tl bandında motorsiklet önerisi

200 bin tl kadar bütçem var. ne önerirsiniz? naked racing vs hiç fark etmez marka model öneri lazım sadece.
  10. A

Öneri Ders ve Not için tablet önerisi

kalemi ile not almak, ders çalışmak, film dizi izlemek, arada sırada da oyun oynamak için tablet alıcaktım. yeri geldiğinde laptopa bağlayıp ikinci ekran niyetine kullanmak istiyorum. tablete kalemi ve klavyeli kılıfı dahil olursa çok iyi olur. tavsiyelerinizi bekliyorum. bütçe max 30k
  11. A

Yardım Steelseries arctis 7+ ses gelmiyor

kulaklığı bağlıyorum uygulamasını da indirdim kulaklık ismi gözüküyor bağlı gözüküyor. "sonar" şeyi açık ve orda kulaklık bağlı olduğu gözüküyor. şarkı açıyorum orada çaldığı gözüküyor ama kulaklığa ses gelmiyor. bunu nasıl ayarlayabilirim?
  12. A

Öneri Hangi iPhone alabilirim?

50-60k bütçem var. iPhone alicam. 15 mi 16 mi 15 plus fln var hangisini alayım hangisini tercih etmeliyim? Fikirlerinizi düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum hepinizin.
  13. A

Instagram Instagram başka hesapta beni engelleyen kişi kendi hesabımda gözükmüyor

Instagram meta'ya kayıtlı olmayan bir hesaba giriş yaptım. O hesaptan birisi beni engelledi. Diğer hesaplarımda o hesabı göremiyorum şu anda. Bunun sebebi ne? Hesaptan çıkış yapmama rağmen hesabı göremiyorum hala.
  14. A

Android Gelen Arama Kayıt Alma Nasıl Kapatılır?

telefonumda kayıtlı olmayan bir numara aradığında aramayı otomatik kaydediyor. "bu arama şu anda kaydediliyor" diye bir ses geliyor. telefonum xiaomi note 11 pro. bu ayarı nasıl kapatabilirim?
  15. A

Yardım Plakamı sorguladım aracın modeli farklı yazıyor

motorsikletimin plakasını 5664den sorgulayıp hasar kaydı var mı acaba diye bakmak istedim. motorsikletim benelli 125s. motorun modeli olarak benelli tnt250 yazdı. bunun sebebi ne? ruhsata motorsikletin modelini yanlış mı işlemişler? ne yapmam gerekiyor? nereye gidip düzelttirebilirim?
  16. A

Sizce Kaç gb SD kart almalıyım?

action 4 alıcam. motorsiklet üstünde kayıt alıcam. kaç gb microsd kart almamı önerirsiniz?
  17. A

Nvidia ile masaüstü kaydı nasıl alınıyor?

nvidia alt+z ile açıyorum sonrasında kayıt tuşuna basıyorum ama desteklenen bir oyun gereklidir uyarısı veriyor ve kayıt açmıyor nasıl ayarlayabilirim?
  18. A

Öneri Arkadaşımla girmelik oyun arıyorum

arkadaşımla oyun giricem ama düzgün oyun bulamıyorum. ücretsiz tercihim. oyun önerilerinizi bekliyorum.
  19. A

Akıllı tahtada görev çubuğu gözükmüyor

Okuldaki tahtaya format atmışlar. Hiçbir şey ayarlamadan gitmişler. Görev çubuğu gözükmüyor. Uygulama açınca sağ üstteki o kapatma tuşu büyütme tuşu fln yok. Onları nasıl ayarlicaz bilen var mı? Flash bellek takıyoruz o bile gözükmüyor gelmiyor ekrana fln.
  20. A

Mavi Ekran Mavi Ekran Bakar Mısınız

mavi ekran yedim. windbg ile ayırdım. nasıl inceleniliyor bilmiyorum. bilen birisi bakabilir mi? cihaz laptop. şarjdan çıkardım iki dakikalığına geri taktım ve mavi ekran yedi. VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL (10e) The video memory manager encountered a condition that it can't recover from...
Geri