Arama sonuçları: *

• Users: mücox78
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Monitor Bozuldu mu ?

Arkadaşlar monitor birden bu hale geldi.sizce bozulmuşmudur,bağlantı kablosunu çıkarıp sadece güç kablosu takılı olduğundada aynı.video atamadım boyut yüksek diyor. DELL G2422HS
  2. M

Hangi Laptop'u Almalıyım ?

Selamün Aleyküm kardeşim için bir oyuncu laptop'u almak istiyorum bu 3 seçenek araasında kaldım sizce hangisini almalıyım? aşırı ısınma ya da fan sesi sorunu olur mu.ekran kartı wt değerleri performansları nasıldır? bunların dışında 25 - 32 K arası öneride olabilir.yardımlarınızı bekliyorum...
  3. M

Nfs unbound DirectX Function Hatası

Merhaba Nfs Unbound girişte oyun açılmadan resimdeki hatayı alıyorum. bazense oyun açılıyor ama yükleme ekranında yada yükleme bitip açıldığında oyundan atıyor.
  4. M

Epic Games Launcher & EA uygulaması internet sorunu

merhaba internette gezinirken youtube ta filan video izlerken internetle alakalı sorun yaşamıyorum ama epic launcher ve ea uygulamaları açılırken internete bağlanma sorunu yaşıyor. sebep ne olabilir acaba ?
  5. M

Gta 5 extended texture budget ayarı yok

Arkadaşlar gta 5 te kaplama yüklenmeme ve donma sorunları yaşıyordum sanırım bu ayar yüzündenmiş ama bu ayar bende yok sebebi nedir?
  6. M

Ev interneti için yardım

Selamün Aleyküm Arkadaşlar Ev için yeni bir internet Almak istiyorum. Taahhütsüz olması tercihim.en iyi hız için nelere dikkat etmem gerekiyor ve tavsiyeleriniz nelerdir.örn gıbır net in 110 Tl ye 100 Mbps interneti var 67 öneriyo sizce ne kadar alırım?
  7. M

FİFA 23 Direkt Açmak

Merhaba Epic gamesten FİFA23 aldım ve EA PLAY üzerinden açılıyor. ancak ilk zamanlar epicten kolayca açılırken güncellemelerden sonra açılmama sorunları,anti cheat hataları ile açamama durumum oldu.Sorunu ise EPİC GAMES i yönetici olarak ve EA in dosya konumundan EA Desktop u yönetici olarak...
  8. M

PCI WİFİ KART TAVSİYE

Merhaba MSI A520M-A PRO ana kartım var.bunun için pci wifi kartı ya da usb üzerinden wifi sağlayıcı almak istiyorum. yardımcı olabilecek olan var mı.aralarımda fark var mı ? en düşük ping i hangisinde alabilirim?
  9. M

gta 5 kasma-donma-kaplamaların yüklenmemesi

İyi akşamlar gta 5 çok donuyor kaplamalar geç yükleniyor.mouse hareket ettirdiğimde bile takılmalar oluyor.sistemimin yetersiz olduğunu sanmıyorum sorun neden kaynaklanıyor acaba?
  10. M

FİFA 23 İnternetsiz oynama

Merhaba Arkadaşlar Fifa 23 ü pc de internet bağlantısı olmadan oynamak mümkünmüdür?
  11. M

10 -15 K Laptop önerisi.

Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar kuzenim için 10-15 K bandında Oyun için Laptop arıyorum tavsiye verebilirmisiniz
  12. M

pc kasması oyun kaplamaları yüklenmemesi

Cümleten selamün aleyküm.3 ay önce kadar yeni bir hazır sistem aldım her şey sorunsuzdu.pc 10 saniyede açılıp sistem hazır hala max 15-20 saniyede geliyor, oyunlar sorunsuz çalışıyordu.2 ay kadar memlekete gittim geldim.pc biraz daha geç açılıp,sistem 4 5dk gibi hazır hale gelip kasmalar yapmaya...
  13. M

Fifa 23 PC Açılmama sorunu.

merhaba epic games üzerinden fifa 23 aldım ve oyun ea play üzerinden açılıyor.ancak ea yin anticheat programındanmıdır nedir. oyun neredeyse 5 dk sonra açılıyor ve internete bağlanmadan da açamaıyorum nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilirmisiniz? hem hızlıca açmam konusunda hemde internete...
  14. M

AMD Güç modu ve Nihai performans yok

Merhaba Güç Seçeneklerim Arasında Amd güç seçeneği ve nihai performans gibi seçenekler yok.bunları nasıl oluşturabilirim?
  15. M

bu kablolar ne için?

Arkadaşlar Hazır Sistem Almıştım ve Bu Kablolar extra Olarak Çıktı Ne Kablosu olduklarını söyleyebilirmisiniz ? 1 nolu kablo psu yada kasanın kutusundan çıkan diğeri ise anakartın kutusundan çıkan kablolar.
  16. M

Fifa 23'ün Fiyatı Daha Düşer mi ?

Selamün Aleyküm Arkadaşlar, Fifa 23 almak istiyorum şuan indirimde olmasına rağmen benim için hala biraz yüksek bir ücrette.epicte 280 tl,steamde de aynı sanırım.Yılbaşı indirimi olarak biraz daha indirime gitme olasılığı ya da indirim kodu olma olasılığı var mı? epicte ücretsiz oyunlar...
  17. M

Çözüldü✓ furmarkt ve prime 95 test ayarları nasıl olmalı

Merhaba arkadaşlar. RYZEN 5 5600 AMD RX 6700 MONİTÖR 📺 - DELL G2422HS 165 HZ 1080p Bunları en iyi şekilde test etmek için Furmarkt ve Prime95 ayarlarım tam olarak nasıl olmalı? ve ayrıyeten bir test limiti var mı? aşırı test etmek sisteme zarar verir mi ?
  18. M

Çözüldü✓ doğru chipset driverinı mı indiriyorum?

merhaba arkadaşlar msı a520m-a pro anakartımın chipsetini güncellemek istiyorum AM4 soket doğru dimi https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/a520 link doğru mu bunu mu indirmeliyim?
  19. M

uygun fiyata windows key

selamün aleyküm aekadaşlar olabilecek en uygun fiyata windows key alabileceğim bir site arıyorum yardımcı olabilirmisiniz. birde isternnete ücretsiz çıkan serial leri girince sisteme bir zararı oluyor mu ?
  20. M

yeni sistem için yapılması gerekenler neler?

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem aldım çok şükür,ama uzun süredir pc ile ilgim olmadığı için program yazılımlarını,driverleri vs tek tek kendim bulup mu kurmalıyım yoksa windows update hepsini hallediyor mu? ve ayrıca eskiden olduğu gibi oyun için direct x versiyonlarını, net framework...
Geri