Arama sonuçları: *

• Users: Kara_Cahil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Sarı Site Sayfası Yüklenmiyor

Başka bilgisayarda internet sitesine girip gezebiliyorum ancak son 2 haftadır kendi bilgisayarımdan sarı siteyi açamıyorum sürekli resimdeki gibi kalıyor ve yüklenmiyor. Bilgisayarımda goodbyedpi var acaba ondan dolayı mı açılmıyor diye düşünüyordum ancak çok daha uzun süredir kullanıyorum ve...
  2. K

1500tl Type-C Girişli IEM Kulaklık Önerisi

Önceden moondrop chu 2 kullanıyordum ancak telefonumu değiştirdim ve yeni telefonum jak girişi ne yazık ki yok. Eski kulaklığımı bir arkadaşıma hediye ettim şimdi bana yeni bir kulaklık lazım. Chu 2 nin ses kalitesini çok seviyordum, yalnızca müzik dinlemek için kullanacağım. Kısaca type-c...
  3. K

Yeni Aldığım ARGB Fanları H610M D D4 Anakartıma Nasıl Bağlarım

Arkadaşlar merhaba kasamın önünde tek 1 tane fan vardı ve bozuldu bende şu fanları aldım...
  4. K

M2 SSD'yi Dönüştürücü ile H610M-D D4 Anakartıma Takabilir miyim?

Şu an anakartımda bir adet 500gb m2 ssd bulunmakta ve indirimlerle bir adet daha m2 ssd almak istiyorum ancak boş slotum yok çünkü anakartımda 1 adet m2 yuvası var. Dönüştürücü alacak olursam bunu ekran kartı yerine başka bir girişe takabilir miyim ya da farklı girişler için farklı m2...
  5. K

3000TL bütçeye mouse+mousepad önerisi

Uzun süredir mouse piyasasını takip etmiyorum bu yüzden önerilerinize açığım genelde cs2 oynuyorum, palm tutuş şekline sahibim ve ellerimse küçük 17x16, kablolu ya da kablosuz olması konusunda kararsızım çünkü yaklaşık 10 yıldır logitech g300s kullanıyorum ve tek sorunu çok uzun süredir...
  6. K

Windows 11 kurmaya çalışırken disk görünmüyor

Yeni bir sistem topladım ancak windows 11 kurmaya çalışırken disk görünmüyor hiçbir aygıt bulunamadı yazısı çıkıyor. Bunun çözümü nedir? İşlemci: Ryzen 5 5600gt Anakart: MSI B550M PRO-VDH Bazı yerlerde işlemcimin windows 11 desteklemediği söyleniyor ama bazılarında desteklediği bahsedilmiş. 11...
  7. K

Nasıl Battlefield 1942 indirilir ve online oynanabilir?

Başlıkta belirttiğim gibi bf1942 nasıl indirebilirim internette çok aradım ancak bulamadım bundan 4 5 sene önce bir siteden indirip online serverlarda oynamıştım fakat bulamadım nereden indirildiğini bilen, oynayan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum.
  8. K

Çözüldü✓ 15-20k arası akademisyen için hazır sistem tavsiyesi

Babam için masaüstü bir sistem gerekli kendisi akademisyen. Sadece tarayıcıdan Forge of Empires adında eski bir oyunu oynuyor. 3 monitörden çalışıyor ve sürekli bilgisayarda onlarca chrome sayfası, makaleler vs açık oluyor ve genelde IRIS pen diye bir cihazı kullanıyor( lazer okuyuculu bir tür...
  9. K

Amazondan gelen yurt dışı siparişim güncellenen gümrük kanunundan etkilenir mi?

4 gün önce amazon üzerinden yurt dışından gelecek bir klavye sipariş ettim ve 22 ağustos tarihinde geleceğini gösteriyor. Amazon üzerinden sipariş verirken de gümrük vergisini zaten ödedim ancak yeni gümrük kanunu 20-21 ağustos tarihlerinde yürürlüğe girecek. Bu kanuna göre sipariş ettiğim ürün...
  10. K

Öneri Geforce now ile oyun oynatacak android tv box önerisi

Merhaba aradaşlar şu an üniversitedeyim ve bilgisayarımı yanımda getiremedim ancak elimde zamanında film izlemek için aldığım lisanssız bir projeksiyon var. Bir android tv box alıp projeksiyona bağlamayı ve geforce now ile oyun oynamayı planlıyorum. Şu an için oyun oynamak amacıyla alacak olsam...
  11. K

Monitörümde 144hz Üstüne Çıkınca Çizgiler Oluşuyor

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce bir hazır sistem ve ve yeni bir monitör almıştım ancak son birkaç aydır monitörümde bu şekilde ince beyaz çizgiler var epey uğraştım ve sonunda 60 hz e çektiğim zaman çizgilerin kaybolduğunu gördüm ancak yeniden 144 hz yaptığım zaman çizgiler geri geliyor ayrıca...
  12. K

BF1 SİYAH EKRANDA KALIYOR

BF1 1 aydır oynuyorum fakat son 1 haftadır ekranım böyle gözüküyor butonlar çalışıyor biraz araştırdım belgelerdeki dosyaları silin diyorlardı sildim ve oyuna girince güncellemesini yaptı daha sonra yine eski haline döndü ne yapmam gerektiğini bilen var mı
  13. K

Çözüldü✓ Oyun oynamak için hangi monitörü almalıyım ?

Monitörler hakkında çok bir bilgim yok, monitörümü yenileme zamanı geldi oyun oynamak için hangi monitörü almalıyım bunlar hoşuma gitti ama önerilere de açığım tavsiye ettiğiniz başka monitörler varsa lütfen yazın çünkü uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Genelde valorant cs go battlefield...
  14. K

i3 12100f işlemcili ve rx6600 ekran kartlı sistem alınır mı?

Bilgisayar hakkında çok bir bilgim yok uzun zaman abdullah abinin topladığı sistemlerden birini alabilmek için para biriktirdim ama stoklar hızlı bittiğinden nasip olmadı şu an 12k civarı bir bütçem var ve bu sistemi almayı düşünüyorum sizce parasının hakkını verir mi yoksa piyasada daha iyi...
Geri