Arama sonuçları: *

1. R

Dying light 3 için sorum var

dying light 3' ün steam sayfasında "dl2 ultimate sürüme sahip olan herkes dl 3' e ek ücret ödemeden sahip olacaktır" şeklinde bir ibare var. ancak ben bu ultimate sürümü bulamadım ultimate sürümden kastı Reloaded Edition mu? yada aşağıdakilerden hangisini alma gerekiyor?
  2. R

Monitör önerisi verirmisiniz?

herkese iyi forumlar. monitör istiyorum bütçe max 27k üstüne çıkma şansım yok. aşağıya özellikle tercih ettiğim özellikleri yazıyorum 1-)144hz 2-)4k 3-) ips ve ya oled 4-)en az 27 inç tercihen 32inç (gözlerimde sıkıntı var) 5-)1ms aradığım zaman bu monitörü buldum sizce nasıl başka daha iyi...
  3. R

İkinci el de alınabilcek motorlar hangileri(125cc-250cc)

Şu anda 2. Elden alınabilcek en uygun fiyatlı scooter olmayan yani özellikle racing, touring ve naked tarzındaki motorlar hangisi. Burda uygun fiyattan kastım en ucuz olarak sıralandığinda başlangıç fiyatı Max 35k-40k civarında olanlar. Ben baktığım zamanda özellikle Honda CBR 125 r ve Mondial...
  4. R

Çözüldü✓ Termal macun nasıl sürülmeli

iyi akşamlar herkese iyi forumlar. işlemcimi r5 5500 den r5 5600 e yükselteceğim bundan dolayı en verimli termal macun nasıl sürülür X şeklinde mi sürmeli yoksa her yerine spatulasıyla iyice yaymalı mı. ben daha önce spatulayla yayıyordum ama merak ettim. doğrusu veya verimlisi hangi şekilde...
  5. R

Saatim için pil arıyorum

casio edifice ef-503d-1a marka modelli saatim için pil arıyorum saat en az 10 senelik sorunsuz çalışıyor, ama saate pil almak istersem hangi saat pilini almam lazım ve ya alacağim pili belirlemek için kullanabileceğim bir site var mı
  6. R

Dell monitörde ekrandaki uygulamalrı sağ ve ya sol olarak koymaya zorunlu bıraktı

çift ekran kullanıyorum bu problem sadece ana ekranımda mevcut herhangi bir uygulamayı küçülterek ekranımdaki bir yere almaya çalıştığımda sadece ekranın sağına ve ya soluna alabiliyorum ve resimdeki gibi sarı kırmızı çizgiler beliriyor bu çizgilerden nasıl kurtulurum 1738697747 problemi...
  7. R

Kasamı satmak istesem ne kadar a satabilirim

Öncelikle herkese iyi forumlar konuyu hangi başlık altına açacağımı bilmiyorum o yüzden bunu seçtim yanlış seçtiysem kusura bakmayın. Şimdi asıl sorum başlıkta da yazdıği gibi sistemim en fazla ne kadar eder? Özellikler: Rampage voyager 750w beyaz kasa(ayrıca kasada sonradan takılma 5 adet 24w...
  8. R

Curseforge ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Kullananlar bilir curseforge Minecraft için mod uygulamasıdır ve türkçe mod paketleri kadar yabancı dilde de mod paketleri vardır benim problemim bu yabancı dildeki mod paketlerini nasıl türkce yaparım. Mesela ingilizce mod paketlerinden birisi "ice and fire" (ejderha ve sayısız yeni canlı...
  9. R

Wifi adaptörü cıkarılabilir disk olarak görünüyor

herkese iyi forumlar. sorun başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım wi-fi adaptörünü çıkarılabilir disk olarak görüyor. bu ibareyi buradan nasıl kaldırırım.
  10. R

Black ops 6 kasma problemi

herkese iyi forumlar black ops 6 yı en son 2 hafta önce oynamıştım hiç bir problem yoktu çok nadir anlık drop yiyordum şimdiyse 3 saniyede bir 5 saniyelik drop yiyorum oyunu oynayamıyorum ekran kartı: RX 6650xt İşlemci: r5 5500 hem windows sürücülerim güncel hem ekran kartı sürücülerim ne...
  11. R

Minecrafttaki bu hatanın çözümünü bilen var mı?

bahsettiğim hata "network is unreachable no further information " bunun çözümünü bilen var mı? arkadaşla aynı sunucuya girmek istiyorum ama olmuyor. aternos gibi sunucu kurma sitelerinden bahsetmeyin açıkçası aternos gibi yerlerden sunucu oluşturmak çok zahmetli oluyor, sunucu resetlenmesi...
  12. R

Öneri Huawei matepad 11.5 tabletin en ucuzu ne kadar

Kardeşim okulda not tutmak için Huawei matepad 11.5 inç tableti almak istiyor özellikle kalemli olacak şekilde(özellikle istediği için) bir fiyat araştırması yapıyorum. Emin değilim ama sanırım kalemli olan modeller 11.5k dan başlıyor. Kalemi ile birlikte daha uyguna varmıdır bilgisi olan var mı
  13. R

DGS puanları açıklandı

Arkadaşlar DGS puanları açıklandı. Ben makine resim ve konstrüksiyon önlisans programını bitirdim. DGS puanlarım aşağıda Sayısal 247 Sözel 226 E.a. 237 Kendim baktım çok bir yere yerleşemiyorum ama aklınızda bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim
  14. R

Bu hp laptop alınır mı

Aşağıya ilanını bıraktığım hp laptop alınır mı? Çok ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum, zaten hali hazırda masaüstü sistemim var. Gezmeye gideceğim zamanda kullanmalık LoL, valo, GTA 5 vs. Oynamak için düşünüyorum. Bu laptop bu fiyatıyla alınır mı? yoksa daha f/p laptop var mıdır? Bunun haricinde...
  15. R

Yardım ethernet kablosu takılı ama pc algılamıyor

5 ay kadar önce aşağıya linkini bıraktığım cat 6 kabloyu satın aldım. ilk aldığımda da sıkıntılıydı ama "netsh winsock reset" komutunu cmd ye yazıp problemi çözmüştüm. aynı problemi bugün yine yaşadım ama bu sefer cmd ile problemi çözemedim. dün akşam kablo sorunsuz bir şekilde çalışıyordu akşam...
  16. R

Çözüldü✓ klavyem devre dışı kaldı yardım

gamepower ogre klavye kullanıyorum programını kurmaya çalışırken yanlışlıkla devre dışı bıraktım. pc klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor. klavyenin numlock lambası dahil yanmıyor. internette bazı çözümler denedim ancak işe yaramadı. klavyenin uygulamasını yüklediğimde aygıt bulunamadı hatası alıyorum
  17. R

ryzen 7 5700x veya x3d modelleri için bir sorum var

ilerleyen zamanda bu işlemcilerden birini almayı düşünüyorum. şu anda r5 5500 kullanıyorum ve soğutmasını snowman m200 kule tipi soğutucu ile sağlıyorum ancak soğutucunun üzerinde sonradan ekleme 2. bir fan bulunmakta. işlemci soğutucum bu iki işlemciyi soğutmaya yeter mi bunu merak ediyorum.
  18. R

Öneri Mousepad önerisi lazım

Hali hazırda kullanan herhangi bir şekilde farenin ekranda titreme yapmayacağı bir mousepad istiyorum. Kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız mousepadlerde olur. trendyolda çok ucuza bir tane buldum ancak olumsuz yorumlar korkutuyor. Evet olumlu yorum sayısı çok fazla ama olumsuz yorumlara...
  19. R

Türk Telekom mobil olarak internet hızı ne kadar

Vodafone kullanıyorum ve rezil bir internete sahip saniyede "1 mbps" geçtiğimiz günlerde ev interneti kesildi ve mobil veri ile devam edeyim dedim(PC' de ) ancak discordda bile arkadaşlarımla konuşamadım. Bu yüzden türk telekom geçmeyi düşünüyorum. Önceden zaten Turkcell'de yedim ancak fiyatları...
  20. R

Bluetooth kulaklık arıyorum önerisi olan var mı?

Herkese iyi forumlar. Telefonumda kullanmak için kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Kulaklık başları silikon olmak zorunda, tercihen şarj göstergeli(olmasada olur), tek şarjla en az 5-6 saat kullanabilmeliyim.birde resimde belirttiğim şekilde olmazsa sevinirim, sapsız sevmiyorum. Önceden...
Geri