Arama sonuçları: *

• Users: lilhaloo1_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bilgisayar açılış ekranında kalıyor açamıyorum

Normal şekilde kullanıyoken evden çıkmam gerekti hızlıca ve uzun süre kasanın tuşuna basılı tutup kapattım. Tekrar açtığımda fotoğraftaki şekilde kaldı. İlk açılışta klavye ve mousenin ışığı yanıyor ancak bi süre sonra ışıkları yine gidiyor. O süre içerisinde bios'a girebiliyorum. Nasıl...
  2. L

İtopya işlem onay alamadı hatası

İtopya üzerinden 2 gündür alışveriş yapmayı deniyorum fakat fotoğraftaki hata ile karşılaşıyorum. İnternet bankacılığını aradım dün gece ama bankayla ilgili bir sorun olmadığını ve başka tarayıcıdan yapmamı söylediler. denedim fakat o da olmadı ilerleyen saatlerde tekrar deneyin dediler. bugün...
  3. L

işlemcimi nasıl test ederim?

işlemcimin bozuk veya hatalı olduğundan şüpheleniyorum nasıl testler yapabilirim. cinebench r23 testini yaptım sadece ve olması gereken değerden çok daha düşük bir skor verdi. sadece bi programa bağlı olmak istemiyorum başka hangi türlü test edebilirim işlemcimi?
  4. L

Gaminggen gerçekten güvenilir mi?

siteden hazır sistem aldım hem kargo süreci 6 gün sürdü hem de sistem bana geldiğinde sorunla karşılaştım şuanda geri yollıyacağım. benim gibi birçok kişinin sorun yaşadığını forum üzerinden gördüm. artık bi bit yeniği varmış gibi hissediyorum. kullanılmış sistem yollayabilirler mi ya da artık...
  5. L

ryzen 5 5600 cinebench r23 düşük skor

cinebench r23 programında single-core şeklinde test yaptım ve çıkan sonuç fotoğraftaki gibi işlemcim hatalı mı? oyunlarda felaket şekilde fps sorunu yaşıyorum nedeni bundan kaynaklı olabilir mi? gta 5 40-50 fps valorant 180-230 fps aralığında
  6. L

ryzen 5 5600 ile rx 6800 darboğaz yapar mı?

anket yukarıda
  7. L

Gaminggen.tr Mantis 6800 Sistem düşük fps sorunu

sistem elime dün geldi ve geldiği gibi kurulumunu yapıp açtım pcyi. sistemin içerisinde ryzen 5 5600 işlemci, rx 6800 ekran kartı ve asus prime b550m-k anakart mevcut. sistem açıldığı gibi test etmek için valorantı indirdim ama açtığımda gördüğüm max fps 140-160 oldu. hatta yer yer 40 60 fpsleri...
Geri