Arama sonuçları: *

1. Otlupeynir065

Çözüldü✓ 7K Koltuk Önerisi, Oyuncu mu ofis koltuğu mu?

Şuan kullandığım koltuk bel ağrıları yaptığı için ve sökülmeye başladığı için birr koltuk almayı düşünüyorum. Ofis koltuğu mu almalıyım yoksa oyuncu koltuğu mu? 7.000 TL bütçem var, önerdiğiniz bir koltuk var mı? Rahat olsun ve kumaş olsun istiyorum. xDrive 15li, akdeniz, toryum farkları nedir...
  2. Otlupeynir065

Lenovo ideapad slim3 alınır mı? Daha fazla fiyatı düşer mi?

Üniversite için laptop alacağım. Lenovo ideapad slim 3 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ve fiyatı daha fazla düşer mi? https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83er00fwtr-pm-HBC00006YT727
  3. Otlupeynir065

Çözüldü✓ 25K altı laptop önerisi

Üniversite için bir laptop alacağım. Lenovo ideapad 1 mi alayım yoksa ideapad slim 3 mü? Bunlar dışında önerileriniz varsa bu fiyat aralığında bekliyorum. Lenovo İdeapad 1...
  4. Otlupeynir065

Gamepower Kizaru Pro ses ve mikrofon sorunu

Bu gün Gamepower kizaru pro kulaklık aldım fakat mikrofon ve ses aynı anda çalışmıyor tüm sürücüleri güncelledim yine de olmuyor. Başka bir cihazda denediğimde çalışıyor fakat kendi cihazımda ses ve mikrofon aynı anda çalışmıyor ne yapabilirim?
Geri