Arama sonuçları: *

1. E

Oyun için harici ssd önerisi

Bilgisayar için harici ssd arıyorum oyun için f/p olması önemli öneriniz var mı?
  2. E

Çakma dualshock 4 alınır mı?(lütfen mesajımı okumadan cevap yazmayın)

Ps4 için dualshock 4 alacağım fakat 1400 TL den aşağı yok orjinal olan. Ben 400 tl bir tane buldum çakma olduğunu varsayıyorum ama yorumlar iyiydi, sizce alınır mı? Linki bırakıyorum...
  3. E

star wars battlefront 1 ve 2 50 tl

star wars battlefront 1 ve 2 indirime girmiş birlikte 50 tl alınır mı? veya oyun önerecek var mı 80 tl falan yaklaşık
  4. E

Büyük mousepad önerisi

Merhaba, oyun için büyük mouse pad arıyorum. Fare olarak razer basilisk v3 kullanıyorum. RGB olsun olmasın umrumda değil. Çok para harcamak istemiyorum MAX 200 TL
  5. E

intel i7 8700 vs ryzen5 5500

intel i7 8700 vs ryzen5 5500 bu iki işlemciden hangisi daha iyidir oyun için? pc: 16 gb ram 1 tb ssd gtx 1070 ti intel i7 8700
  6. E

Steelseries arctis 1 wireless rastgele ses değişimi

steelsesries arctis 1 wirelessta müzik dinlerken veya video izlerken ses rastgele artıp azalıyor
  7. E

Steelseries arctis 1 kulaklık sesi mikrofona geliyor

youtube dan video izlerken ses bazen mikrofonuma geliyor ve nasıl çözerim
  8. E

program dosyaları(x86) da android isimli bir klasör var nedir?

windows 11 cihazımda program dosyaları(x86) da android isimli bir dosya var nedir? çünkü bilgisayarımda tehlikeli bir dosya var ve alakalı gibi, tekrar söylüyorum nedir?
  9. E

s20 fe yenilenmiş alınır mı

samsung s20 fe yi yenilenmiş olarak8600 tl ye buldum teknosa da alınır mı sizce? ve güvenilir midir? linki: https://www.teknosa.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s20-fe-128-gb-mavi-cep-telefonu-1-yil-garantili-b-kalite-p-790180830?gclsrc=ds&gclsrc=ds
  10. E

10000 tl Samsung Galaxy s20 FE alınır mı

10000 tl bütçem var s20 FE alınır mı hayırsa ne alınır? Telefonda oyun oynayacağım kamera iyi olsun mükemmel olmak zorunda değil Günlük yaşam
  11. E

Razer türkiyeye ürün getirir mi?

Razer sitesinden ürün sipariş etmek istiyorum fakat türkiyeye getirir mi ve kargo parasının fazla olacağını duydum araştırırken 50 dolar üstü free shipping yazıyor kargo parası almamaları gerekmez mi(50 dolar üstü ise)
  12. E

razer deathadder v2 vs glorious model o(belki wireless ama herhalde normal)

bu iki mousedan birini alacağım palm tutuyorum her türlü oyunu oynuyorum genellikle hikaye oyunları hangisini almalıyım?
  13. E

900 tl mouse önerisi

Palm tutuşu için ergonomik gaming mouse arıyorum oynadığım oyunlar FPS ve offline karışık hafif olmasını tercih ederim bütćdm 900 zorlaşan 1000 tl öneri yapabilir misiniz
  14. E

Razer deathadder v2 vs Razer basilisk v3

bu ikisinden birini alacağım ama karar veremiyorum genelde hikaye oyunları oynuyorum hangisini almalıyım
  15. E

Bloody a60 Max vs razer basilisk v3

Bu iki mouse arasında kaldım hangisini önerirsiniz 1670268721 Arkadaşlar bloody w70 Max demeye çalıştım a60 değil fakat oto düzeltme
Geri