Arama sonuçları: *

• Users: NOola
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Tarayıcıdayken Windows donması

Merhaba bilgisayarımı henüz yeni aldım 4. ay anca oluyordur oyun oynarken bi sıkıntım yok ama chrome üzerinden video izlerken özellikle siteden film izlerken masaüstüm donuyor. Güç kaynağı sebepli sıkıntı olabilir mi? Bu sorunu arada yaşıyorum ama son 2 gündür film izlerken 2 kez yaşadım. Ekte...
  2. N

EA FC25 KORNER AUT VE ARA SAHNELERDE FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SORUNU

RX7800XT Ekran kartım ryzen 5 7500f ve 32gb 6000mhz lik sistemim var yani gayet iyi ultra ayarlarda kasma drop sorunu yaşamadan 150 200 fps oynuyorum fsryi açınca bu durum 300 400 fpse kadar çıkıyor stabil ama korner ve aut ve gol sahnelerinde onlineda özellikle fps drop sorunu yaşıyorum...
  3. N

Yeni Sistemde Performans Düşüklüğü Yaşıyorum Asus Tuf RX 7800Xt Ryzen 5 750F'li

Merhaba yeni sistem aldım sistem özelliklerim en aşağıdadır. BIOS sürümüm ekte olduğu gibidir en son sürümü indirsem dahi yinede bu sürüme attı bilgisayarcıya götürdüğümde yaptık demişti ama 10 ekim 2023 tarihli bi bios vardı yaklaşık bende kendim güncelledim ve bu sürüme attı güncellediğim...
  4. N

Steam hesabımda geçmiş ödemeye itiraz ve bu nedenle EA hesabımın kapatılması.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm hepinize ve aleykümselam Bugün gece oyun oynarken steami açtım ve bana alttaki gibi bir uyarı verdi önce takmadım. . Sonra ise FC24 de bi anda atıldım ve bana eror kod 107 verdi daha sonrasında ise kalıcı olarak banlandığımı söyledi ve bana EA tarafından bir...
Geri