Arama sonuçları: *

• Users: xahmetr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xahmetr

5060 Ti 16GB'lı Sistem özelleştirme önerisi

Arkadaşlar Gaming Gecesinden Thunder Blaze adlı Kasayı buldum. Ssd'yi Kioxia Exceria 1TB olana yükselttim anakartı ise Gigabyte B650M'e ama kasasının markası nedir bilmiyorum psu elimde patlar gibi ne önerirsiniz fazla uçmadan
  2. xahmetr

Game Garaj laptop X7T deneyimi

Gamegaraj Slayer X7T-5060 isimli laptopu Hepsiburada üzerinden aldım. Laptopu alalı 10 gün oldu ve donmaya başladı. Cayma hakkım hâlâ varken iade etmek istedim. Ürün iadeye gidip tekrardan bana geri yollanıyor. Bu bozuk laptopu hâlâ hangi amaçla geri yolluyorlar, akıl alır gibi değil. Bu durumda...
  3. xahmetr

50-55 bin TL laptop önerisi

Arkadaşlar laptop alacağım ama 1 haftadır kararsızım önerilerinize de açığım. Hangi laptopa baksam yorumlarını okusam hepsi birbirinden kötü geliyor insanların yorumlarından. Kendi bulduğum 3 laptopu buraya koyacağım. Slayer X7T-5060 Lenovo LOQ 15IRX10 Casper Excalibur G870 Bunlarda önceliğim 9...
  4. xahmetr

Öneri 35.000 Tl'lik Laptop önerisi

Arkadaşlar max 35k bütçe var (taksite göre değişir) sağda sola beni çok yormayacak yavaşlamayacak laptop arıyorum kendi bulduğum laptop linkleri buraya bırakacağım...
  5. xahmetr

20 Bin TL'ye Anakart ve İşlemci Önerileri

Geçen hafta FPS düşüşü yaşıyorum diye konu açmıştım, sorun macundan kaynaklanıyor sanırım. Fakat ben anakart ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. Bütçem maksimum 20 bin TL, ne önerirsiniz?
  6. xahmetr

FPS Düşüşü: Macun Sorunu mu, Değişim Zamanı mı?

Merhaba, şu an bu sistemi kullanıyorum. 3 yıl oldu. Valorant'ta 120 FPS'e alınca bile FPS drop yaşamaya başladım. Macunlardan dolayı mıdır yoksa değişiklik zamanı mıdır? 20-30 bin TL arası bütçem var. Kasayı rahat 10 bin TL'ye elden çıkarırım.
  7. xahmetr

Acer yetkili servisi laptopun fiyatından çok masraf çıkardı

Arkadaşlar laptopun ekranını solüsyonla sildik bir şey yoktu. 1 gün sonra açtığımızda ekrana sızmış, o halde oyun vs oynandı. Sonraki gün teknik servise verdik, 32K'lık bir masraf çıkardılar. Klavye bozukmuş, anakarta falan sızmış. 18klık laptopun masrafı nasıl 32K olabiliyor? Şikayet Var'a...
  8. xahmetr

I5 11400F Rx6650XT 13.560 TL

Arkadaşlar bu fiyattan daha yukarı çıkamıyorum bu bilgisayar iyi midir uzun sürede değiştirmeyi planlamıyorum önerilere açığım ama para konusu sıkıntı
  9. xahmetr

RX 6600'lü 2 tane sistem tercihi

Shiftdelete mi Sinerji Fenix mi alınır?
Geri