Arama sonuçları: *

• Users: Samet1875
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bilgisayar Açılırken Klavyeyi Görmüyor

Merhabalar iyi forumlar bilgisayarı aldığımdan beri ilk açılışta klavye mi görmüyor ışıkları yanıyor ama çalışmıyor klavyeyi çıkartıp taktıktan sonra sorun çözülüyor. Yeniden Başlattığımda bu sorun olmuyor mousemde böyle bir sorun yok bütün soketleri denedim soketler sıkıntısız çalışıyor...
  2. S

Yardım Monitörde Beyaz Gölge Sorunu

Merhabalar yeni sistem aldım Bilgisayarım Monitörüm genel olarak oyunlarda beyaz gölge sorunu yaşıyorum ilk defa gördüm ve çok rahatsız ediyor sizce sebebi nedir? Beyaz gölge: Video
  3. S

Öneri Kaç inç monitör alınmalı?

Merhaba yeni monitör alacağım. 24, 27, 32 inç monitörlerden hangisini seçmeliyim genel olarak Valorant CS LoL ve hikaye bazlı oyunlar oynayacağım bütçem maksimum 4K önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Sistem: 12400F 3060 Ti.
  4. S

20,062 TL Tutan Sistemim Sizce Nasıl?

Merhabar bı sistem dizdim sizlerede danışmak istedim pek anlamıyorum bilgisayardan yardımcı olursanız sevinirim. CPU ve Gpu olarak amd istemiyorum. Teşekkürler Sistem
  5. S

20.000 Tl Monitörlü Sistem Önerisi

Merhabar yeni bilgisayar almak istiyorum sizlerede danışmak istedim bütçem 20k monitörlü sistem istiyorum ve amd parça istemiyorum sistemde sizden ricam amd parçası olmayan sistemler önermeniz genel olarak oyun oynayacağım ağırlıklı olarak hikaye ve rekabetçi (LoL valorant vs) oyunlar...
  6. S

Yardım Insydeh2o BIOS'da RAM MHz arttırma

Merhaba laptopuma yeni 8 GB 1600MHz'lik RAM aldım bilgisayara taktığımda 800MHz olarak görünüyor advance BIOS'a girdim ama pek bilmediğim için konu açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Resim 1 Resim 2 (Dosya ekleye basıyorum hiçbir şey gelmiyor bende hızlı resime yükledim...
Geri