Merhabalar iyi forumlar bilgisayarı aldığımdan beri ilk açılışta klavye mi görmüyor ışıkları yanıyor ama çalışmıyor klavyeyi çıkartıp taktıktan sonra sorun çözülüyor. Yeniden Başlattığımda bu sorun olmuyor mousemde böyle bir sorun yok bütün soketleri denedim soketler sıkıntısız çalışıyor...
Merhabalar yeni sistem aldım Bilgisayarım Monitörüm genel olarak oyunlarda beyaz gölge sorunu yaşıyorum ilk defa gördüm ve çok rahatsız ediyor sizce sebebi nedir?
Beyaz gölge: Video
Merhabar bı sistem dizdim sizlerede danışmak istedim pek anlamıyorum bilgisayardan yardımcı olursanız sevinirim. CPU ve Gpu olarak amd istemiyorum. Teşekkürler
Sistem
Merhabar yeni bilgisayar almak istiyorum sizlerede danışmak istedim bütçem 20k monitörlü sistem istiyorum ve amd parça istemiyorum sistemde sizden ricam amd parçası olmayan sistemler önermeniz genel olarak oyun oynayacağım ağırlıklı olarak hikaye ve rekabetçi (LoL valorant vs) oyunlar...
Merhaba laptopuma yeni 8 GB 1600MHz'lik RAM aldım bilgisayara taktığımda 800MHz olarak görünüyor advance BIOS'a girdim ama pek bilmediğim için konu açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Resim 1
Resim 2
(Dosya ekleye basıyorum hiçbir şey gelmiyor bende hızlı resime yükledim...