Arama sonuçları: *

• Users: Mero16x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

2000tlye kadar gamepad

Evet arkadaşlar 2000tlye kadar en iyi gamepad hangisidir ne almamı önerirsiniz
  2. M

Ajazz ak820 düz versiyon alınır mı

Arkadaşlar şuan temuda 2000tl gibi birşeye denk geliyor düz versiyonu sizce bu para verilir mi ya da başka bir klavyeyi mi almalıyım fikirlerinize açığım
  3. M

1000tl civarı mouse önerisi?

Merhaba arkadaşlar mousem çok eskidi 1000tlye kadar bir tane arıyorum önerilerinize açığım
  4. M

13k televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar televizyonum yakın zamanda bozuldu 13kya kadar bana televizyon önerebilir misiniz fp olmasını istiyorum bir sürü değişik marka var
  5. M

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

Merhaba arkadaşlar son 3 -4 gündür bilgisayarım açıldığında çok kasıyor ve hiçbir şey yapamıyorum Chrome tıklıyorum açılmıyor sadece boş masaüstünde durabiliyorum başka hiçbir şey yapamıyorum neden böyle oluyor olabilir
  6. M

S24+ vs S23U hangisini almalıyım

Arkadaşlar s24+ ile s23ultra arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
  7. M

3000-4500tl monitör tavsiyesi

Evet merhaba arkadaşlar geçen gün Asus'un VG247Q1A monitörünü aldım ve çok fazla ghosting yaptı iade edicem bana 3000-4500 arası ghoting sorunu yaşatmayacak monitör önerebilir misiniz?
  8. M

Bu fiyata bu monitör alınır mı?

Evet arkadaşlar selamlar https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg248q1b-24-165hz-05ms-dphdmimm-freesync-1920x1080-led-gaming-monitr-p-HBCV0000358XW7?url_src=and-product-detail bu monitörü buldum sizce bu fiyata alınır mı kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  9. M

Gigabyte b650m uyumlu DDR 5 ram önerisi 32 gb

Evet arkadaşlar elimde bir adet gigabyte b650m gaming x ax var buna uyumlu ddr5 ramlere nerden bakalibirim önerebilir misiniz
  10. M

Bozuk mu uyumluluk sorunu mu ?

Evet abiler yeni bir bilgisayar topladım fakat ram ya da anakart sorunlu. Olay şöyle gerçekleşti bilgisayarı aldım bilgisayarcı abiye götürdüm abo baya uğraştı ondan sonra ramlerin birini takınca buzzer ötüyor diğerini takınca buzzer ötmüyor sizce sorun ne olabilir ? Anakart modelim gigabyte...
  11. M

Bu monitör alınır mı arkadaşlar?

https://www.hepsiburada.com/samsung-24-crg5-4-ms-144-hz-full-hd-hdmi-freesync-kavisli-monitr-lc24rg50fzrxuf-p-HBCV000020AWYN?magaza=Samsung+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail Beyler bütçe 3bin TL bu monitör alınır mı ?
  12. M

Sıvı soğutma önerisi???

Beyler sıvı soğutucu işlemciye göre mi kasaya göre mi alınır tavsiye eder misiniz ne alayım? (Ryzen 7 7700x)
  13. M

Coilwhine mı fan sesi mi?

Bu ses oyunlarda ara sıra 2 3 dk oluyor ve sonra kesiliyor ekran kartı fanlarını mi çalıştırıyor coilwhine mı oluyor ?
  14. M

6700xt ve 720 p monitör

6700xt ve i5 12400 f işlemcili sistemim var fakat monitörüm 720 p csgo gibi oyunlarda drop yiyorum sebebi monitörden midir?
  15. M

Max 500 TL klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba 500tl Max bütçem var bana klavye önerir misiniz
  16. M

Bu anakarta 2 tane M2 takılır mı

Anakart modelim Asus PRIME H610M-k
  17. M

İncehesap kargo hakkında

İncehesaptan pazartesi akşamı hazır sistem aldım hazır sistem alıp sorun yaşayan var mı kargolarınız kaç günde geldi?
  18. M

16.000 TL sistem önerisi

Abiler önümüzdeki hafta içinde bir bilgisayar alacağım önerileriniz nedir en güncel oyunları oynamak istiyorum
  19. M

Gaming gen tr alışveriş yapanlar

Arkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim
  20. M

Gigabyte H510M H nasil kart

Evet arkadaşlar bu anakarta i3 12100f ve M2 ssd takılır mı ?
Geri