Arama sonuçları: *

• Users: kadir99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Razer mi logitech mi ?

merhabalar 2 mouse arasında kararsız kaldımda yardımcı olabilecek var mı acaba [H3 id='BRazer+DeathAdder+V3+ProB']Razer DeathAdder V3 Pro[/H3] Logitech Pro x Superlıght 2 Dex Lıghtspeed Hero 2 ikiside sağ el tutuş için fiyat onemli değil kalite ve özellik açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
  2. K

Ekran kartı termal macun değişimi

merhabalar msı ventus 3x 3090 ekran kartı termal macun ve termal pad lerini değiştireceğim kaliteli güzel bir ürün kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olabilecek var mı hangi termal macun ve termal padı alabilirim..?
  3. K

Anakart da 2. m2 ssd takmak

asus tuf b450-plus gaming anakart 2. m2 ssd takmak istiyorum en mantıklı nasıl olur bilen yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
  4. K

online oyunlar için 1440p mi 1080p mi

ağırlıklı olarak online fps oyunları oynuyorum 240hz 1080p mi 180hz 1440p hangisini tercih etmeliyim
  5. K

Yardım modem tavsiyesi onerisi

Merhaba aşağıdaki 3 modem arasında kaldım. ZyXEL diğerlerine göre 500 TL daha ucuz ama almak istediğimde Hero DSL acaba aradaki 500 TL fiyat farkına değer mi lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Keenetic Hero DSL -1550 TL ZyXEL VMG3625-T50b -950 TL TP-Link Archer...
Geri