Arama sonuçları: *

1. M

Bağlantı kopuyor gerekli mbps vermiyor

İnternet normalde ethernet ile bağlanınca 40-45 arası mbps veriyor ama usb wifi ile bağladığım zaman bu 3-7 mbps ye düşüyor normalde usb ile sıkıntı olmuyordu (usb 300 mbps destekliyor) son 15 günde böyle yapmaya başladı usb de sıkıntı yok başka internete bağlanıyorum sıkıntı yok ama evin...
  2. M

PREMİERE PRO ÜYELİK İPTAL EDEMİYORUM

premiere proyu alırken aylık versiyonu aldım yıllık olarak değil bir ekranda kalıyor 4. sekmeye gidemediğim için iptal edemiyorum. 1712533254 sorunu çok pahalı yerine başka adobe hesabım var seçip düzelttim.
  3. M

İnternet gidiyor ve gereksiz ping çıkıyor USB WİFİ

Bundan bir kaç ay önce ben laptop kullanırken internet çok iyidi ping değerleri de düşüktü bağlantıda sık sık kopmalar olmuyordu.Ama son sınıf olduğu için laptopu ablama vermem gerekti.Bende bizim çatıda duran eski pcnin ekran kartını değiştirerek ve monitör alarak çalıştırdım.Annem ethernet...
  4. M

MSI A320m-a Pro Max mi MSI B450m-a Pro Max mi

Sizce MSI A320m-a Pro Max mi MSI B450m-a Pro Max mi
  5. M

Windows 7 virüs bedava çözülmüyor

Merhaba, işletim sistemim windows 7 ve bir virüs girdi sabahtan beri programları yükleyip siliyorum.Programlar virüsü buluyor ama bedava olduğu için sorunu çömüyor.30 günlük Deneme yapmak istediğim zamanda kart bilgisi istiyor bende vermek istemiyorum.Bununla alakalı önerileriniz nedir?
  6. M

CS:GO KASA ANAHTARI HALA ALINIR MI?

CS:GO da kasa anahtar fiyatları çok arttı ve hâlâ anahtar alınır mı?..... Hâlâ anahtar almak mantıklı mıdır? Anahtara para vermenin riski sizce nasıldır?
Geri