Arama sonuçları: *

• Users: MasterS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MasterS

Discord hiçbir sunucuya girmiyor

Bu son olaylardan sonra malum dns yada vpn kullanarak giriyordum hala girebiliyorum fakat hiçbir sunucuya giremiyorum hiçbirinden banlıda değilim varmıdır çözümünü bilen?
  2. MasterS

Steam İndirme Sorunu (Kafayı yicem lütfen yardım edin)

Arkadaşlar internettede 4 5 kişi yazmış kimisinde indirme bölgesini değiştirince çözülmüş, kimisinde modemi resetleyince çözülmüş, kimisinde steam sil yükle yapınca çözülmüş , Ben bunların hepsini denedim fakat bir sonuç alamadım durum aynı diğer platformlarda indirme hızım ort 15mbit iken...
  3. MasterS

Steam indirme hızı bir anda çok düşüyor.

Başka platformlarda denedim epic, ea, google hatta gamelooptan pugb bile indirdim sorunsuz indirdi fakat iş steam e gelince sorun var. normalde 13,14mbit indirme hızına sahipken bir anda 7-6kbit lere akdar düşüyor ve hiç çıkmıyor. internetimden yana bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum varmıdır...
  4. MasterS

Full asus rx7800 40k değer mi?

Arkadaşlar bu sistemi almayi dusunuyorum sizce f/p mı?
  5. MasterS

FSP Pro K 750W - Asus Tuf Gaming Rx7700 olur mu?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak ,linkini bıraktığım sistemdeki psu ile işlemci sizce watmann vb. Hatalar verir mi? Neden 4070 almiyorsun diiyenlere cevap vereyim , 4070 ddr5 min 35k ama rx 7700 ddr5 min 32k ya var o fark ile sıvı soğutma almak istiyorum...
  6. MasterS

Sinerjinin bu sistemi nasıl?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-auss-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-dual-oc-16gb-rx7600xt-oyun-bilgisayari-p-36369 Arkadaşlar 2k icin alıcam sizce f/p mı? Bide sistemdeki psu dan dolayi watmann vb. Hatalar alırmıyım şimdiden teşekkürler.
  7. MasterS

🔥İndirim 🔥🔥COLORFUL RTX 4070 20.499TL🔥🔥

https://www.incehesap.com/colorful-rtx-4070-12gb-gddr6x-192bit-nb-ex-v-gaming-ekran-karti-fiyati-65399/ Bence guzel fiyat
  8. MasterS

Şubat ayında sistem alacaklara azda olsa ümitlendirici bir haber

Malumunuz biliyorsunuz ki yılbaşına girdik gireli herşeye gün gün zam geliyor, ee tabi başta donanım arşivi olmak uzere bircok yayıncı fp hazır sistem çıkaramadı. Forumdada birkaç kişinin bu domende fp sistem ne zaman gelir gibi sorular açtığını gördüm (ben dahil) Azda olsa şubat ayında sistem...
  9. MasterS

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM Mİ GELİYOR?

Abdullah abi saat 12 gibi st atmış hangi ekran kartı bu? Ve galiba yeni hazır sistem geliyor
  10. MasterS

Donanım Arşivi-MD5? Hakkında

Merhabalar,bildiğiniz gibi donanım arşivi her sene sonu monitör dahil,fiyat performans sistemler yapma gibi bir geleneği var. Fakat bu sene yılbaşı geçmesine rağmen hala bir sistem yok.Elbette dolar kurunun yüksek olması vs. durumlardan kolay değil ama bu sene acaba yapma gibi bir planları...
  11. MasterS

Steam Cüzdan Kodları Neden Hiçbir yerde yok?

Son zamanlarda , steam dolar kuruna gecicegi içinmidir bilmem ama hicbir dijital markette dogru düzgün steam cüzdan kodu yok. İşin aslı bende perdigitalden taksitle son kez oyun almak istiyordum ama malesef stokta yok gözüküyor. Sizce 20 kasimdan once stoğa gelir mi?
Geri