Arama sonuçları: *

• Users: an0maLYYY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. an0maLYYY

Chrome Arama Çubuğu Geçmişi Kapatma

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu koduğumun Chrome'unda arama çubuğundaki geçmişi kapatma yok mu? Böyle bir saçmalık olamaz. Bu kadar basit bir özellik neden olmaz ki. Youtubeda vesaire kapatabiliyorum arama çubuğu geçmişini ama chromeda yok yani ne yaptıysam olmuyor. Yok mu bunun bi çaresi...
  2. an0maLYYY

Kalan sürede YKS eşit ağırlık derece yapılır mı?

Arkadaşlar TYT şuan 70-80 arası geliyor. Sayısaldan umudumu kestim diyebilirim. AYT edebiyat, tarih coğrafya sıfır ama AYT matematik konularına en azından aşinalığım var. Hedefim en azından ODTÜ İktisat, 1500 sıralaması var. Bilgisi tecrübeli olanlar yapılabilir bir hedef mi, özelikle edebiyat...
  3. an0maLYYY

Bu bilgisayar 2.el ne kadar eder?

MONİTÖR DAHİL!!! INTEL 12100F ASUS DUAL 6650XT ASUS PRIME H610M R D4 GSKILL 2x8 GB 3600MHZ RAM WESTERN GREEN 480GB SSD RAMPAGE VOYAGER 650W KASA + PSU LG ULTRA GEAR 23.6 INCH 144HZ 1MS MONITOR
  4. an0maLYYY

Bu kartı nerden bulabilirim?

arkadaşlar bu kartı temin edebiliceğim bi yer var mı? ses girişi bozulduğu için değiştirmek isityorum. aradım ama bulamadım. veya bu bozuk ses girişi için yapabiliceğim bişey var mı?
  5. an0maLYYY

Bu sistem 2.el ne kadar eder?

üniversiteye başlıycam için bu sistemi satmayı düşünüyorum ama ne kadar ediceği hakkında en ufak fikrim yok. yaklaşık ne kadar eder monitörle beraber. i3 12100f asus dual 6650xt asus prime h610m r d4 gskill 2x8 3600mhz ram western digital 480gb ssd rampage voyager 650w kasa lg ultra gear 23.6...
  6. an0maLYYY

Bu sistem monitör dahil 2.el ne kadar eder?

12100F Asus Dual 6650XT 2x8 GB RAM H610M R D4 Anakart Western Green 480GB SSD Rampage Voyage 650W Kasa LG Ultra Gear 23.6 144HZ 1MS GTG Monitör
  7. an0maLYYY

Bluetooth Kulaklık PC Gecikme Sorunu

Arkadaşlar bir Airpods 2 bir de QCY marka bir kulaklığım var. Airpods 2 de bilgisayarda hiç bir gecikme olmazken, QCY marka olan da hissedilir bir gecikme var. Üstüne airpods 2 nin bluetooth versiyonu daha düşük sanırsam. Neden böyle oluyor. Aynı şey telefonda oyun oynarken de oluyor. Airpods da...
  8. an0maLYYY

i3 12100F İşlemci Fan Önerisi

Arkadaşlar i3 12100F işlemci kullanıyorum. Şu anda stok fan var fakat malum yaz aylarında yetmiyor, yetse bile çok fazla ses çıkarıyor. Açıkçası çok rahatsız etti beni. 12100F için makul ve yeterli bir seviyede sessiz fan önerisi alabilir miyim?
  9. an0maLYYY

Bu youtube kanalının bgbg si nasıl olur?

Arkadaşlar oyun kategorisinde bir kanal. Oyun Valorant. Para kazanması açık değil şuan ama bilgisi olanlar varsa şu ülkelerden izlenmeyle ortalama bin izlenme başına geliri ne kadar olur tahmini? İzlenmelerin hepsi normal video izlenmesi.
  10. an0maLYYY

Bu sistem 2. el ne kadara satılabilir?

Arkadaşlar bilgisayarımı satıp üstüne ekleyip laptop almak istiyorum. Ama 2. el ne kadar satabilirim bilmiyorum yani. Ne kadar eder tahmini. ASUS H610MR D4 INTEL 12100F ASUS DUAL RX6650XT WESTERN GREEN 480GB SSD 2X8 GSKILL 3600MHZ RAM RAMPAGE VOYAGER KASA + PSU LG ULTRA GEAR 23.6 144hz MONITOR...
  11. an0maLYYY

Bu STEAM hesabını ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar artık oynamıyacağım için Steam hesabımı satmak istiyorum. Ama fiyatlar hakkın hiç bir bilgim yok. Kafamda ortalama bir fiyat oluşmasını istiyorum. Steam hesabının değerini hesaplayan sitelere yönlendirmeyin. Hesap satış sitelerinde ortalama ne kadar eder onu merak ediyorum...
  12. an0maLYYY

ANAKART BIOS CHIP FLASH YARDIM

Arkadaşlar merhaba. Ben CH341A ile anakartıma BIOS yüklemek istiyorum. Ama bu CH341A cihazında 5V ve 3.3V olmak üzere iki farklı değer var. Anakartım ASUS PRIME H610M R D4. Bu anakartın BIOS çipini hangi V değeriyle flashlamalıyım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  13. an0maLYYY

Bu sistemi 2. el ne kadar satabilirim?

12100F 6650XT WD 480GB SSD 2X8GB 3600MHZ RAM ASUS PRIME H610MR D4 ANAKART LG ULTRA GEAR 23.8 144HZ GAMING MONITOR
  14. an0maLYYY

Max. 1500 TL kablosuz mouse önerisi?

1500 TL'yi geçmeyecek şekilde kablosuz bir mouse önerir misiniz?
  15. an0maLYYY

Chrome arama çubuğu geçmişini nasıl kapatabilirim?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi arama çubuğunda geçmiş aramalarım çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? İnternette araştırdığıma göre bunun çok saçma bir şekilde hiç bir yolu yok. Bir yöntemi olması lazım yani imkansız. Eklentiler hariç bu arada. Çünkü eklenti kullanınca geçmişle beraber arama...
  16. an0maLYYY

CHROME ARAMA ÇUBUĞU GEÇMİŞİ NASIL KALDIRILIR

Arkadaşlar arama çubuğunda daha önce yazdığımız şeyler gözüküyor. Bunu nasıl kapatırız? Eklentiler dışında.
  17. an0maLYYY

BU RESİMLERİ SİLEMİYORUM

Gördüğünüz seçili resimleri hiç bir şekilde silemiyorum. Ordan gitmiyor. Gördüğünüz gibi üstteki sil tuşu da aktif değil. Nasıl silicem?
  18. an0maLYYY

BU SİSTEM 2. EL NE KADAR EDER

12100f 6650xt h610m anakart westerngreen ssd cart curt kasa ve 144hz lg ultra gear monitör. bu ikisin kaç liraya satabilirim?
  19. an0maLYYY

AMD Ekran Kartı 1 FPS Sorunu

Arkadaşlar Valorant oynarken alt + tab atınca bazen bilgisayar 1 FPS oluyor. Çok feci kasıyor yani. Ve yeniden başlatmadan düzelmiyor. Neyden kaynaklandığını da çözemedim gerçi ekran kartı yazdım ama. Çözüm lazım.
  20. an0maLYYY

Bu VALORANT hesabı kaç TL eder?

Arkadaşlar 470 TL ye satmak üzereyim sizce nasıl? Champions 2023 Vandal, KAOS Vandal, Yağmacı OP ve içinde 1500 VP var. Sdece 1500VP 300 TL civarı. Bu fiyata iyi satıyor muyum emin olamadım.
Geri