Arama sonuçları: *

• Users: tekinahmet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tekinahmet

Anakarta güç girişi olan ekran kartı takınca açılmıyor

Valorant için Securty Boot açarken bir şeyler oldu ve bilgisayar açılmamaya başladı dram ışığı yaktı ve sürekli reset atmaya başladı. Anakart ve ramleri servise gönderdim fakat sağlam olduklarını söylediler bende tekrar montaj yaptım yine aynı hatayı aldım sonrasında bilgisayarcıya götürdüm...
  2. tekinahmet

Çözüldü✓ Anakart CPU ışığı kırmızı yanıyor ama bilgisayar açılıyor

Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar bilgisayar açılıyor sorunsuz kullanabiliyorum oyun falan oynaya biliyorum 6 7 saat açık kaldı sorun olmadı bir çok şey denedim ama düzelmedi neden olabilir? Yaptığın şeyler: -Kapatıp açmak -Bios pili çıkarmak -Anakart CPU için olan pover kablosunu söküp takmak...
  3. tekinahmet

Havit m9030 ultra Akıllı saat iade edilebilir mi?

Yaklaşık 20 gün önce bir akıllı saat aldım ve dokunmatiği dondu ve sonrasında iade oluşturdum arızalı diye ve iademi kabul etmediler arıza yok dediler ben şimdi beğenmedim diye iade edebilir miyim saati?
  4. tekinahmet

RX 580 boşta 22-27 derece yükte 83 derece neden?

SAPHİRE RX580 ekran kartım var ekran kartı minig çıkması (para vermedim) 11.2kwh termal macun 11kwh 0.75mm termal ped kullandım furmark testi yaptım bakımdan hemen sonra 83 dereceye kadar çıktı 1080p msaa0x neden olabilir sizce bios büyük bir ihtimal minig için olandan ondan dolayı olabilir mi?
  5. tekinahmet

SAPHİRE RX580 8GB TERMAL PED KAÇ MM?

Arkadaşlar SAPHİRE nitro plus rx580 8gb modeli minig kartı termal ped değişimi lazım kaç mm olması gerek bilen var mı? Araştırdım bulamadım da şimdiden teşekkür ederim
  6. tekinahmet

EKRAN KARI FAN HIZI VE ISI BİLGİSİ İLETMİYOR

Ekran kartı çalışıyor ama fan bilgisi ve ısı bilgisi vermiyor bilgisayara. yüke binince fanlar çlışıyor oyun falan sorunsuz ama ısı ve fan kontrolü yapamıyorum ve göremiyorum ekran kartı red devil rx 6700xt 12 gb modeli
  7. tekinahmet

msı b550 gaming plus kutudan arızalı çıktı

merhaba iyi günler arkadaşlar, 2023 eylül ayında msi marka bir anakart satın almış bir arkadaş. Ben de kasım 05 tarihinde ondan kapalı kutu olarak satın aldım, bir kaç gün sonra sistem parçaları elime geçince kutuları tek tek açtım ve montaj yaptım buraya kadar bir sorun yok. ilk montajım...
  8. tekinahmet

Çözüldü✓ SIFIR KURULUM SONRASI HİÇ TEKKİ VERMEYEN SİSTEM

Merhaba iyi günler, arkadaşlar. başlıkta belirttiğim gibi sistemi topladım, fakat hiç bir tepki alamadım, sonra biraz uğraştım. Şuanda psu dan tık tık diye ses geliyor. farklı bir psu denedim aynı şey onda da yapıyor fakat başka hiç tepki alamıyorum ramleri sök tak yaptım, ekran kartını söktüm...
  9. tekinahmet

Hangi Ekran Kartını almalıyım?

sistemimi her şey aorus olacak şekilde yapacağım şunda elimde anakart aorus elite v2 b550, r5 5600 işlemci, xpg d41 3600 mhz 32gb ram, 1tb hdd, 500gb ssd, Saphire Nİtro Plus rx580 var. Fakat her şey aorus olsun istiyorum. ram ssd belirledim ama ekran kartı ne alayım bilemedim, darboğaz...
  10. tekinahmet

Çözüldü✓ Kasa değişimi sonrası görüntü alamıyorum tüm ışıklar yanıyor fanlar dönüyor

İyi Geceler kasa değişimi yaptım ve görüntü alamıyorum neden olabilir DP ila görüntü alıyordum önce kasa değiştikten sonra almadım hdmı denedim yine olmadı. Sebep ne olabilir
  11. tekinahmet

Çözüldü✓ Kasa değişimi sonrası görünü alamıyorum ve PC kendini kapatın açtı

İyi Geceler kasa değişimi yaptım ve görüntü alamıyorum neden olabilir DP ila görüntü alıyordum önce kasa değiştikten sonra almadım hdmı denedim yine olmadı. Sebep ne olabilir
  12. tekinahmet

Ekran kartın 83 derece modeli Asus 206012 gb evo

Merhaba arkadaşlar şuanda kullandığın Asus dual 2060 12gb Evo modeli ekran kartım oyunlara girince 83 dereceyi buluyor ve bazen atıyor beni daha 2 yıl garantisi var göndersem vatan computer işlem yapar mı kartıma
Geri