Arama sonuçları: *

• Users: xekadoxe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ 2. El 7500F ne kadar eder?

Elimde 1 yıl önce alıp 7-8 ay kullandığım 7500F islemci var satmak istiyorum ama fiyatlar çok değişik 2. El piyasası biraz garip ederi nedir sizce
  2. X

7800X3D Anlık sıcaklık yükselmeleri

Merhaba, 7800x3D işlemi kullanmaya başladım fakat sıcaklık değerleri boşta 30 derecede seyrederken bazen anlık olarak 40 50 dereceleri buluyor ve tekrar 30 derece bandına düşüyor. TF7 termal macun kullandım ek olarak. Bu normal midir?
  3. X

Çözüldü✓ RTX 5070 Ekran kartıma nasıl güç vereceğim

Merhaba Rtx 5070 ekran karti aldım fakat kartın içinden çıkan bu 16 pin kabloya sadece bu görseldeki 8 pini mi takacağım yardım eder misiniz
  4. X

Çözüldü✓ Ana kart önerebilir misiniz

Merhabalar 7800x3d ve rtx 5070 kombinasyonu için ana karta ihtiyacım var elimde asus prime b650m-k var ama bu ana kart bu işlemci için iyi midir bilemiyorum öneriniz varsa alabilir miyim?
  5. X

Laptopa sürücüler yüklenmiyor

Merhabalar asusun vivobook marka laptopunu aldım ders için windowsu kurdum asusun sitesinden touchpad sürücüsü yüklüyorum ama olmuyor touchpad kullanılmıyor aynı şekilde internet ve bluetooth da kullanılmıyor
  6. X

Ders için laptop önerisi

Merhabalar üniversite öğrencisiyim ders sunum yapmak için laptop önerebilir misiniz ben bi tane baktım ama fiyatı tuzlu mu pek bilemedim yardımcı olur musunuz...
  7. X

RTX 5070 Almak mantıklı mı

Merhabalar bu zamana kadar hep amd kart kullandım ve nvidia deneyimlemek istiyorum fakat herkes 5070 yerine 9070xt al diyo çok kararsızım yardımcı olur musunuz?
  8. X

650w PSU 5070 için yeterli mi

Merhaba ryzen 7500f işlemcim var. Rx6600 kullanıyorum ama 5070e geçmeyi düşünüyorum. 650w psu bulunuyor kasada acaba yeterli midir? Tam olarak psu adı: Fsp Performance FSP650-51AAC 650W 80+ Bronze
  9. X

2. El Alienvare monitor ne kadar eder

Merhabalar elimde 1 yıllık alienvare modelinin 360hzlik monitörü var sorunu yok tertemiz garantisi duruyor daha satmak istiyorum ne kadar eder acaba
  10. X

Yaz için parfüm önerisi alabilir miyim

Merhabalar parfüm alacağım fakat karar veremiyorum kalıcılığı ve yayılımı iyi olsun istiyorum ferah erkeksi kokular tercihimdir 5-6 k civarı bi bütçem var
  11. X

Giriş yaparken beklenmeyen bir hata oluştu

Merhaba gece lol oynadım sorun yoktu fakat ertesi gün açtığımda görseldeki hatayı almaya başladım bi kaç çözüm yolu denedim fakat düzelmedi yardımcı olur musunuz lütfen
  12. X

Hangi Markanin ekran kartını almalıyım?

Merhabalar RX 7800 XT almayı düşünüyorum fakat hangi marka olmalı karar veremiyorum pek bilgim de yok yardımcı olur musunuz
  13. X

Çözünürlük düştükçe fps de düşünüyor

Merhaba konuyu yanlış yere mi açtım pek emin değilim bunun için özür dilerim fakat bugün 7500f işlemci aldım ana kart ve ram dahil şöyle bi durum var valoya giriyorum çözünürlüğü 4:3e çektiğim zaman fps baya bi düşüyor bunun nedeni nedir acaba NOT: Ekran kartım RX 6600
  14. X

Elimdeki Ram ne kadar eder

Merhaba elimde XPG marka ddr4 3200mhz ram var rgb aydınlatmalı hemen hemen 2 yıllık ne kadar eder satmak istiyorum görsel olarak ekledim
  15. X

Hava Soğutucu Önerisi

Merhaba 7500f için hava soğutucu düşünüyorum fakat nasıl bir şey alacağıma karar veremedim kasanın desteklediği max yükseklik 160 mm butcem 1200 1300 civarı öneride bulunabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
  16. X

Ana Kart Önerisi Alabilir Miyim

Merhabalar ryzen 5 7600 işlemci alacağım fakat ana kart seçemiyorum çok da bi bütçe ayıramıyorum 4 - 4.5 k civarı bi bütçem var öneri alabilir miyim
  17. X

5700x3d ve rx6600 darboğaz yapar mı

Merhaba elimde rx6600 ekran kartı var ve kullandığım işlemci ile valoda istediğim fpsi alamıyorum monitörüm 280 hz sürekli 280 fps altına düşüyor ben de işlemci yükseltmeyi düşünüyorum başlıkta belirttiğim gibi 5700x3d ile darbogaz yapar mı Not: şu anki işlemcim i5 12400f
  18. X

Monitör hakkinda yardım

Merhabalar monitör alacağım 2 tane beğendim sizlere de danışmak istiyorum link bırakıyorum önerilere açığım https://www.itopya.com/aoc-238-24g2ze-240hz-05ms-2xhdmi-dp-freesync-premium-ips-fhd-gaming-monitor_u10687...
  19. X

G24F Monitörüm ne kadar eder ?

Merhaba elimde gigabyte g24f 165 hz monitör var 1 sene oldu tam alalı 2k monitöre geçmeyi düşüyüyorum ve satmak istiyorum acaba ne kadar eder şu an elimdeki monitör
  20. X

Yabanci siteden ekran karti alinir mi?

Merhaba aliexpressten bi 6800xt almayı düşünüyorum acaba bi sorun yaşatır mi güvenilir olup olmadığını nasıl anlarız
Geri