Arama sonuçları: *

1. M

Wordpress şablon önerir misiniz?

Beyler bir projem var içerisine çok fazla içerik doldurmam gerekiyor uygun tema şablon önerir misiniz wordpress için bir çok menü ve alt başlık olacak konu ise tarih bilim ve düşünce biçimleri olacak
  2. M

Okulumu değiştirmek istiyorum neler yapabilirim?

Bilgisayar programcılığı ikinci sınıf öğrencisiyim dönem arasında kayıt yenileme yapmadım zaten o okulda okumak istemiyorum artık. Kurum içi yatay geçiş denedim son dönem olduğu için reddedildi.Başka bir okula geçebilir miyim? Veya açık öğretime geçiş yapabilir miyim? Kayıt dondurma tarihleri...
  3. M

Intel i5 14400F vs AMD Ryzen 5 7500F

İki işlemci de aynı fiyatta bu ikisi arasından amd yi tercih edenler neden tercih ediyor açıklar mısınız?
  4. M

I5 12400f ile 4060ti 8gb darboğaz

Tek darboğaz yiyen ben miyim?
  5. M

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasında ne fark var

Asus TUF Gaming VG24VQ1B 23.8" 1 MS 165 Hz HDMI+DP Full HD Curved VA LED Monitör ASUS TUF Gaming VG24VQE 24" Full HD VA 1ms 165Hz Kavisli Gaming Monitör Bütçem 4 5k arasında başka bir öneriniz var mı VA Panel onları da dinliyorum
  6. M

12400f işlemci soğutucu(hava) önerilerinizi bekliyorum

12400f işlemcim var uygun fiyatlı bir fan arıyorum
  7. M

İtopya Sigma Rules Kasa

İTOPYA Bir daha asla alışveriş yapmayacağım sitedir.Bir kasa aldık temmuz ayından beri ekran kartı sorunu yaşıyoruz.Gönderiyoruz yanlış adrese geri gönderiyorlar kartı.İtopya ya da Teknik servise de kendi beyanları yüzünden hem mail hem telefonla adres burası dedim.Hala aynı durum söz...
  8. M

İtopya Müşteri Hizmetleri ve Teknik Servis

Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım.Kasım 22 de itopyadan youtube videosunda da olan sigma rules kasayı aldım.2 ay önce siyah ekran almaya başladım.Denemediğim çözüm kalmadı diyebilirim.En son garanti kapsamında teknik servise gönderdim soruna rastlayamadık şu bu testleri...
Geri