Arama sonuçları: *

1. E

Masaüstüne tiklayamiyorum

Bazen masaüstüne tiklayamiyorum bazen görev çubuğuna. CTRL+ alt + del yapınca düzeliyor. Bunun sebebi nedir? Sorun donanımsal mi yoksa Windows 10 da olan bir hata mi? RAT var diye format attım ama hala ayni.
  2. E

14 yaşımdan beri boyum uzamıyor?

En son 14 yaşımda uzadum ondan beri uzamiyorum 17 yaşında 1.67 yım Annem babam benden biraz kısalar Anne tarafı baba tarafı kuzenlerim gayet uzunlar 175 180ler Ama ben 170 i goremedim Bunun için bir doktora görünmem gerekir mi Ne yapmam lazım uzamam için
  3. E

Brawl stars VPN taktigi

Artık sıkıldım kaybet kazan kaybet kazan 900 kupa piper var 850 oluyon tekrar 900 oluyo bu döngüden sıkıldım artık 900 üstünü göremedik VPN taktigi nasul yapiliyor Bilen biri bilgilendirebilir mi
  4. E

Instagram hesabin calindi geri aldım ne yapmaliyim

Instagram hesabım calindi geri aldım tekrar olmaması için ne yapmaliyim
  5. E

Bilgisayarın hangi parçasının zayıf olugunu nasıl anlarim

Bilgisayara parça alicam ama hangisi zayıf anlamanın bir yolu var mi
  6. E

Buds 4 lite sağdan az ses geliyor

Belli belirsiz Video izlerken soldan daha basık geliyor ses Sağdan az geliyor Ne yapmalıyım Trendyol dan aldım hala iade edebilirim İade mi edeyim yoksa bir yolu var mı
  7. E

Türk telekoma TTNet modemi olur mu

Şu an turktelekom kullanıyorum modemden sikayetciyim çekim anlamında az çekiyor Evded eski internetim TTNet in modemini buldum Turktelekom internetine TTNet modem taksam bir sorun olur mu Biraz baktım 1 modem 2500 3000 eğer olmazsa modem alcam
  8. E

türktelekom internet çok dalgalı yavaş

uzak yakın yan oda yakın oda uzak oda hiç farketmiyo hiçbir şekilde çekmiyo video izleniyor sosyal medya kullanılıyor ama iş oyun oynamaya gelince oynanmıyo valorant lol bs hepsinde aynı valorant oynarken dikkat ettim internetimin 1 2 saniyede bir kesilip geri geldiğni gördüm normalde ms 20...
  9. E

Bluetooth kulaklık da arada ses kesilmesi oluyor

Birşeyler izlerken dinlerken arada ses kesiliyomus gibi oluyor ses değişiyor sanki bağlandı kopuyormus gibi oluyor neden oluyor bu bilen var mı Xioami buds 4 lite
  10. E

Son zamanlarda internet cekmemeye başladı?

Son zamanlarda internet dalganmaya başladı turktelekom kullanıyorum Ethernet kablosu yok Lolde MS 70 100 200 400 aralığında geziyor Ne yapmam gerekiyor ? Yoksa kısa yoldan camdan dışarı mi firlatim?
  11. E

Valorant kaç gb ????

Valorant kaç gb diskte ne kadar yer kapliyor
  12. E

Xiaomi Bluetooth kulaklık bilgisayar ile kullanılır mj

Daha kulaklık gelmedi kulaklık bilgisayar ile çalışır mi Telefonda Bluetooth sürümünün 5.2 olması gerekiyormuş bilgisayarda böyle bir şey var mı?
  13. E

Borsadan kısa vadede %20 kar etmek mümkün mü ?

Merhabalar Benim bir arkadasim var kendisi çok fazla borsa ile ilgileniyor ve çok fazla para kazanıyor Kendisi 18 yaşında ve su an bankasında 5milyon TL var Daha sonra 3 kere oynayarak toplamda %20 kar alıyor ve parayı 6milyon yapıyor Ve bunu yapması çok kısa bir kaç haftada yapıyor Merak...
  14. E

Telegramin indirdiği video ve fotoğraflar nerde ?

Telegram oto kendi video foto indiriyo fakat indirlen dosyalar buraya gelmiyo Telegram 5 GB gözüküyor ama ne videolara ersiebiliyorum nede fotolara İndirdiği foto ve videoları nasıl bulabilirim (Foto ve videoları silmek istemiyorum sadece foto ve vidolara bakmak istiyorum)
  15. E

Note 12 pro 5g hyperos güncellemesi almadi

Elimde kaçak note 12 pro 5g var Hyperos guncelemesi almadı Nasıl hyperos yüklerim MIUI sürümü 14.0.6 (SMOMIXN) Android sürümü 13 Sonu xn ile bitiyor galiba fake rom var bu konuda bilgili olanlar yardımcı olabilir mi
  16. E

Android telefondan chorme izim verdim ve yetkim gitti

telefondan chorma yetki izin verdim ve şu an chormla alakalı hiçbir yere giremiyorum ve kapatamıyoru. nede silebiliyorum virüs olabilir mi sıfırlamam gerekir mi ?
  17. E

Galericiler icin 6 ay 6000 kurali gecerli mi ?

Galericiler veya 2. El arac al sat yapanlar icin 6 ay 6000 km kurali gecerlimidir ? Cevremee com fazla var boyle bir kural olmasina ragmen araba satiyorlar Galericiler icin bu gecerli mi degil mi ?
  18. E

Telegram indirilemeye izin verilmeyen video ve fotograflari nasil indirebiliriz?

Telegram indirilemeye izin verilmeyen video ve fotograflari nasil indirebiliriz?
  19. E

e okul bilgileri kayır ediliyor mu

e okula girip hesabı sildikten sonra o kayırlar bir yerde tutuluyor mu yani ben sildiğimi bir öğrenciye nasıl tekrardan bakabilirim ?
  20. E

Borsada boyle bir sey mumkun mu ?

Merhabalar bir arkadasim var bugun borsadan %20 kar etmis . 800 bin tl Banlasinda su an 6m para var Kisa surede bu kadar para kazanmak kolay mi ve ya nasil oluyor Ve bu kisi 17 yasinda¿
Geri