Arama sonuçları: *

• Users: Mechanist
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mechanist

EA FC 25 (Fifa 25) Kasma/takılma sorunu

Merhaba dostlar dün gece EA FC 25 satın aldım fakat oyunda inanılmaz garip bir takılma yavaşlık var akmıyor oyun yani sürekli bir drop tarzında kasmalar takılmalar var, bu sorunun çözümünü bilen var mı? yoksa oyunu iade edeceğim. Sistem : i5 12500h RTX4050 6gb 16gb ram
  2. Mechanist

Çözüldü✓ Laptop pil kapasitesi düzeltme !

Merhaba dostlar şubatta aldığım laptop'um az önce yaptığım batarya testiyle kapasitesinin düştüğünü gördüm düşmeye de devam ediyor acaba bunu geri yükseltmenin yolu var mı yöntemleri nelerdir? ve önüne geçmek için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. Mechanist

Çözüldü✓ Laptop arka kapak içi renk değişimi

Merhaba dostlarım yaklaşık 1 senedir kullandığım laptopumun arka kapağını laptopun içini temizlemek için açtım fakat gözüme kapağın iç rengi çarptı içi sanki paslanmış rengi değişmiş acaba normal mıdır ve neden olmuş olabilir ?
  4. Mechanist

Çözüldü✓ Logitech G305 VS Steelseries Rival 3 Wireless

Merhaba arkadaşlar yukarda belirttiğim iki mouse'dan sizce hangisi alınmalı ve daha iyi , fiyat bandı hemen hemen aynı 1300-1500TL arası hemen bugün sipariş vereceğim kullanan arkadaşlar varsa görüşünü bildirirse sevinirim. normal gündelik işler için ve oyun için kullanacağım mouse'u...
  5. Mechanist

Öneri Uygun Fiyatlı Bluetooth kulaklık

merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı kulak üstü bluetooth kulaklık arıyorum maks 600₺ falan çıkabiliyorum
  6. Mechanist

Çalınan Google (Gmail) Hesabını geri alma !

arkadaşlar merhabalar çok değer verdiğim bir kişinin Google mail hesabı çalındı ve içinde kayıtlı telefon numarası ve mail değiştirildi bizim bu maili geri almamız gerekiyor acaba bunun bi yolu var mıdır ? google ile nasıl iletişime geçebiliz kimlik doğrulama ile vs lütfen bir yolu var diyin çok...
  7. Mechanist

Çözüldü✓ Sistemi ne kadara satabilirim?

Dostlar merhaba acilen paraya ihtiyacım olduğu için sistemi satmam gerekiyor o yüzden tahminen ne kadara satabileceğimi ve nereden satabileceğime dair fikriniz varsa memnun olurum. İŞLEMCİ : Ryzen 7 2700X ANAKART : Gigabyte b450m s2h RAM : 2x8 3000mhz EKRAN KARTI : RX590 Special Edition PSU ...
  8. Mechanist

30TL Steam Oyun Önerisi

Dostlarım merhaba Steam cüzdanımda 30TL var acaba bildiğin böyle güzel bir oyun var mı bu fiyata önerirseniz çok mutlu olurum. NOT : herhangi bir tür olabilir.
  9. Mechanist

Tulpar T5 V19.2.1 modeli Laptop nasıldır ?

dostlarım merhaba bu laptop modeli nasıldır bir sıkıntısı var mı ? daha iyi önerebileceğiniz modeller var mı?
  10. Mechanist

Buzdolabı Alarm Sorunu !

Dostlar şimdi buzdolabının sensörü bozulduğu için tamir ettirdik ve yaklaşık buzdolabını açalı 4 saat falan oluyor ve Super moduna koyduk şimdide ayarlı dereceye koyduk fakat halen alarm verdi buzdolabı sormak istediğim soru şu alarm nedeni için halen tam soğumadığı için içi halen sıcak olduğu...
  11. Mechanist

Akım Korumalı Priz Önerisi!

Merhaba dostlar elektrik kesintilerinden dolayı bir adet akım korumalı priz almaya karar verdim ve kaliteli bir marka bilemediğim için size sormak istedim önerilerinizi bekliyorum bütçe 150Tl ye kadar olursa iyi olur. Tekli yada daha fazla farketmez.
  12. Mechanist

Instagram yorum uygulaması !

Merhaba dostlar benim instagram da bir sayfam var ve geliştiğimi söyleyebilirim ve doğal olarak çokca yorum geliyor fakat bu yorumların hepsini tek tek instagramda bulmak zor oluyor ve okuyamıyorum sorum şu YT Studio da gelen yorumları görebiliyoruz acaba instagram içinde var mı böyle bir...
  13. Mechanist

Öneri Müzik Öneri Konusu !

Merhaba dostlar bu konuda bir çok insanın çekmiş olabileceği sıkıntı olan müziksizliğe bir çözüm olarak ve daha farklı ve yeni müziklerle karşılaşmak için açtım. Yapmanız gereken linki ile birlikte bir müzik paylaşmanız dinlediğiniz veya sevdiğiniz. Böyle Böyle değişik değişik bir ton müziğe...
  14. Mechanist

Xiomi Box S

Merhaba arkadaşlar bizim evdeki televizyon yaklaşık 5-6 sene oldu Samsung Smart TV var ve artık bir çok uygulama desteği doğal olarak bitti,bende Akıllı Box almaya karar verdim aklımda Xiomi Box S var almak için bu ürünü kullanan varsa önerir mi eksileri neler artıları neler yazarsanız çok...
  15. Mechanist

Çözüldü✓ Ucuz Klavye Öneri !

Dostlarım sizden RGB'li normal klavye önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Bütçe : maks 100TL
  16. Mechanist

Hayalinizdeki Araç !

Merhaba dostlarım merak ettim sizin hayalinizdeki araba nedir ? Fotoları ile birlikte paylaşırsanız daha güzel olur. Benim hayalim bu bebek : Range Rover Velar
  17. Mechanist

Çözüldü✓ Modeme Bağlanan Kişileri Engelleme !

Dostlarım Wifi modemine bağlanan kişileri görebileceğim ve istediklerimi çıkarabileceğim bir uygulama yada yöntem var mıdır?
  18. Mechanist

Çözüldü✓ Valorant Isınma Sorunu !

Dostlar merhaba bende RX590 Special Edition var ve ayrıca tek bir fanı bozuk bugüne kadar oynadığımı hiçbir oyunda Warzone dahil 75-76 dereceyi geçmedi ekran kartı fakat bugün Valorant indireyim bakayım dedim oyun +80 dereceleri gördüm ama bir şeyler yapabilir miyim?
  19. Mechanist

Çözüldü✓ Silinmeyen Klasör !

arkadaşlar ekranda gördüğünüz klasörü bir türlü silemiyorum nolur yardımcı olun kafayı yiyeceğim !
  20. Mechanist

Çözüldü✓ Windows Profil Sorunu!

Merhaba dostlar benim işletim sistemim Windows 10 ve içinde 2 adet profil var biri Sinerji adında diğer de kendi adıma, ana profil Sinerji şimdi benim sorunum Sinerjiye yüklediğim uygulama profil 2 ye yüklenmemiş oluyor yani kısacası yüklemek istediğim bir programı nasıl ikisinde de yükleyebilirim.
Geri