Arama sonuçları: *

• Users: DrosairVRS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

WARP Zero Trust Discord mesajlar yüklenmiyor hatası

Yaklaşık 2 aydır Discord ve Roblox için WARP Zero Trust kullanıyorum ve hiçbir problemim yoktu ama son 2 gündür Discord'da mesajlar yüklenmiyor hatası alıyorum önceden de alıyordum ama birkaç saat içinde düzeliyordu çözümünü bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Not:GoodbyeDPI ve splitwire...
  2. D

Warp Zero trust ile robloxa nasıl girebilirim

websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
  3. D

Goodbyedpi ve Cloudflare warp aynı anda kullanılabilirmi?

süperonline kullanıcısıyım dün ani bir kararla vpn ve warp özellikli 1.1.1.1 kapatıp goodbyedpi açmaya karar verdim ama oynadığım bazı oyunlarda bağlantı sorunları yaşıyordum (Mk11 + OnepieceBountyRush + Gang Beasts) bende birisinden dns değiştirmem gerektiğini öğrendim ve recep baltaşın dns...
  4. D

Splitwire Goodbyedpi bazı oyunlar çalışmıyor

splitwire yükledim dün ama bazı oyunlarda bağlantı sorunu olduğunu gördüm gang beast + One piece bounty rush + mk11 oyunlarında online giremiyorum çözümü varmı?
  5. D

30.000TL masaüstü bilgisayar önerisi

arkadaşım bilgisayar alıcak ben ddr5 arıcaktım ama bu bütçede bulamadım monitörlü arıyor bulabilirseniz sevinirim
  6. D

Intel Arc B580 ReSize BAR açılmıyor

Sistem; Ekran kartı; Intel Arc B580 İşlemci; Ryzen 7 5700.. RAM; 8+8 3200MHz RAM. Anakart; Gigabyte A520M k V2 1.1 DDR4. Windows 11 Sistemde ChatGPT'ye bile sordum ama her türlü ayarı yapsam da BIOS'tan çıktıktan sonra monitör ekranında no signal yazıyor ve görüntü gelmiyor bilgisayarı kapatıp...
  7. D

Superonline ile nasıl dns açılır

Merhabalar birkaç aydır sürekli vpn kullanıyorum discord ve robloxa girmek için o tür platformlarda sorun yok lakin league of legends girdiğim zaman 20 olan pingim vpn yüzünden 120 seviyelerine çıkıyor internette sürekli araştırdım warp ve dns kullanmayı ama çalışmadılar yardımcı olabilecek varmı?
  8. D

AMD radeon ayarlar gözükmüyor

merhabalar dünden beri bu sorunla yüzleşmeyi deniyorum monitörün ekranı bir anda gidiyor ve amd radeon fotoğrafta attığım gibi oluyor ve bazı ayarları göremiyorum ne yapmalıyım? Sistem; Rx 6600 Ryzen 5 5500 Gigabyte B450m s2h 8+8 3200mhz ram
  9. D

Gmail kodu sıfırlanmış telefona gidiyor

arkadaşımın telefonuna gmaili falan kayıtlıydı sıfırladı aynı şekilde bilgisayarınıda sıfırladı ama hesabına girdiğinde sıfırlanmış telefona kod gidiyor gmail'e hiçbir şekilde bağlanamıyor
  10. D

2500-3200tl arası kulaklık önerisi

merhabalar uzun yıllar sonra kendime güzel bir kulaklık almak istiyorum fazla seçenek var ama benim kasamdaki problem yüzünden hepsi maalesef olmuyor kasamdaki problem ise anakartın ses kartı çalışmıyor bu yüzden ses kartı ile birlikte kulaklık alacağım sadece kulaklığın fiyatı 3000tl civarı...
  11. D

Warp roblox girmiyor

merhabalar kısaca konuya gireceğim warp ile robloxa girmeye çalışınca sitesine veya uygulamasına fark etmiyor hep ağ hatası veriyor veya girmiyor internet sağlayıcım türk telekom olduğu içinde denetim masasından 1.1.1.1 yapamıyorum discord'a girmekte sorun çekmiyor ama roblox dert oldu başıma...
  12. D

Roblox sayfası yüklenmiyor

merhabalar warp kullanıyorum robloxta pingim az ama çoğu zaman site yüklenmiyor 30 dk beklemem gerekiyor düzeltebilme yolu varmı?
  13. D

Görev yöneticisinde ismi farklı uygulamalar var

Fotoğrafta atıyorum. Virüs mü yedim sizce? Hiçbir şey yapılmıyor.
  14. D

Chained together aile kütüphanesi ile 3 kişi oynanır mı?

merhabalar steam ailemde 3 kişiyiz toplam sadece bende chained together var arkadaşlarımda gelebiliyormu yani 3 kişi aynı anda oyuna girebiliyormuyuz?
  15. D

Kaspersky sürekli Roblox ile alakalı uyarı veriyor

Roblox kapandığından beri günde 20 kere falan bu uyarı geliyor. Kapatmayı deniyorum yine çıkıyor.
  16. D

Discord sürekli hesaptan atıyor

son 1 haftadır özellikle discord hesabımdan sürekli atılıyorum geri girmek zorunda kalıyorum destek ekibine yazdım aynı şeyleri yazıyorlar vpn açıktır discordu geri yükle gibi şeyler hepsini denedim hala düzelmedi bugün 10 kere falan hesaptan attı çıldırmak üzereyim ne yapmam lazım?
  17. D

Klavye virüsü varmı?

merhabalar direk sorunumu söyleyeceğim kullandığım klavye rampage kb r211 prime 3 ay önce aldım ve son 1 aydır klavyenin özellikle space tuşu bazen basmıyor bazen 2 kere basıyor wasd tuşlarındada oluyor genelde bilgisayara yeni ssd aldığım için 2 hafta önce format atmıştım ve sorun düzelmedi...
  18. D

Arkadaşım discord nitro hediyesi atamıyor

arkadaşım nitro atıcak ama ismim gözükmüyor ne yapmam lazım?
  19. D

Klavye ara sıra basmıyor veya çift basıyor

merhaba bilgisayarımda 1 hafta önce falan klavyede space veya herhangi bir tuşa bassam bazen tıklamıyor veya çift tıklıyordu 3 klavyedede denedim format attım değişen bir şey olmadı ne yapmalıyım?
  20. D

Youtubede video izlerken mouse kendi çapında azıcık hareket ediyor

merhaba sorunu yazdım video izlerken mouse kayboluyor normal olarak sonra ekrana geri geliyor ve bıraktığım yerden ufacık kaymış olduğunu görüyorum ne yapmalıyım? Mousem Steelseries rival 3
Geri