Arama sonuçları: *

• Users: ŞAPLAKÇI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ş

4000 TL'ye palm–claw tutuşa uygun mouse önerisi

Selamlar, Yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem maksimum 4000 TL. Tutuş stilim palm ve claw arası. Tam palm değil, çok da claw değil, ortası diyebilirim. FPS + günlük kullanım için dengeli bir mouse arıyorum. Kullandığım Mouse'lar arasında ASUS ROG Gladius 3 aimpoint ve Razer Basilisk V2...
  2. Ş

ROG Gladius III Wireless aimpoint ROG omni receiver. Desteği geldi

Uzun zamandır bu güncellemeyi bekliyordum. Mouse bağlantı kesilme sorunları yaşıyordum. ASUS müşteri hizmetleri, bunun yazılımsal bir sorun olduğunu ve yazılım güncellemesinin gelmesini beklememi söylemişti. Sonunda güncelleme yayınlandı. Şu an için yalnızca global sayfalarında mevcut, ancak...
  3. Ş

ASUS ROG Gladius III aimpoint problem

Garip bir durumla karşı karşıyayım çözemedim. ASUS ROG Gladius 3 aimpointe sahibim. Yeni sisteme geçtim ve mouse da donmalar meydana gelmeye başladı. Donma yaşandığında mouse alıcısıyla bağlantısı kopuyor gibi kendini kapıyor 1 veya 2 saniye sonra açıyordu. Araştırdığımda fareyi sıfırlayın...
  4. Ş

ASUS ROG Gladius 3 aimpoint donuyor

Mouse son zamanlarda arada bir komple donuyor 1-2 saniye sürüyor, ışığı git gel yapıyor ama her zaman yapmıyor. Bağlantı kopma sesi de gelmiyor. Sıfırladığımda birkaç gün yapmıyor sonra tekrar başlıyor. Garantiye yollayacağım ama kontrol ettiklerinde bu donma olayını görmemeleri çok muhtemel ne...
  5. Ş

I5 12400F vs Ryzen 5 5600

Anakart RAM ve işlemci alacağım. Maksimum 7500TL bütçem var iki işlemcide çok yakın birbirine bu yüzden kafam çok karıştı. Hangisi daha mantıklı?
  6. Ş

Xeon X3440'dan X3450'ye geçmeye değer mi?

Şu an AliExpress'de X3450 300 TL, bende de X3440 mevcut, alıp geçmeye değer mi?
  7. Ş

FC24 başlangıç ekranında kalıyor

Ne yaptıysam olmadı. Bu ekrandan sonra kapanıyor. Sertifikaları yükledim, oyunu silip yükledim, onarım yaptım yok olmadı.
  8. Ş

Replika XBOX 360 kolu alınır mı?

Attığın linkteki ürün alınır mı? Bütçem maksimum 500 TL...
  9. Ş

PCI-e dönüştürücü düşük hız normal mi?

Yeni SSD aldım. Anakartımda M.2 slotu olmadığı için dönüştürücü ile taktım. PCI-e 1.0 X4 slotuna taktım. Normalde 1GB/s hız destekliyor bu slot ama bende 750-790 MB/s veriyor. Neden bu kadar düşüyor hız. SSD: Kioxia 1TB Exceria Plus serisi. Dönüştürücü:Ugreen PCIe 4.0 x4 x8 x16 Uyumlu 64Gbps...
  10. Ş

ASUS ROG Gladius 3 aimpoint VS VGN Dragonfly F1 MOBA

ASUS ROG Gladius 3 aimpoint veya VGN Dragonfly F1 MOBA alacağım. sizce hangisi alınır?
Geri