Arama sonuçları: *

1. D

İzmir İçi A2 Ehliyet Kurs Önerisi Hk.

Merhabalar, Motor sürmeye yeni başlayacağım için ehliyet sınava hazırlamaktan ziyade motor sürmeyi de öğreten bir kurs merkezi arıyorum. Daha önce hiç ehliyet almadım, manuel A2 düşünüyorum. İzmir içinde kurs içeriği kaliteli olan kurs merkezi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  2. D

Hotswap Klavye İçin Dokunsal Anahtar Tavsiyesi

Merhabalar, MAGIC-REFINER RK68 model klavye kullanıyorum fakat klavyenin üzerinde gelen kırmızı anahtarların hassasiyeti beklediğimden fazla yazarken fazladan karakter basma sorunu ile karşılaşıyorum. Bu bağlamda klavyedeki anahtarları değiştirmek için önerebileceğiniz dokunsal geri bildirimli...
  3. D

5K Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar, 5000 lira kadar bütçem var pc de kullanmak için özellikle kablosuz kulaklık arıyorum. Önerebileceğiniz marka modeller nelerdir?
  4. D

Sıvı veya Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Merhabalar, İşlemci olarak Ryzen 5 5600x, Kasa olarak DeepCool CC560 (Kasanın üst kısmında 240mm radyatör yeri mevcut), Anakart olarak Gigabyte B450M H modeli, Ekran kartı olarak Gigabyte 3070 Ti Gaming modelini kullanıyorum. Alacağım soğutucunun ekran kartına temas edeceğini pek düşünmüyorum...
  5. D

Elektro Gitar Tavsiyesi Hakkında

Arkadaşlar merhaba, elektro gitar çalmayı öğrenmek istiyorum fakat yeni başlayacağım için gitardan ve amfiden hiç anlamıyorum https://www.do-re.com.tr/donner-dst-100s-st-elektro-gitar-seti-sunburst...
  6. D

God of War Kayıt Dosyası "Between the Realms" Lazım

Merhabalar, God of Wardaki 13. chapter sonu 14.chapterın başına ait save dosyası lazım. Eline olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.
  7. D

Kararsız Kaldım Monitör Yardım

Merhabalar, 1 - https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-8-xg2405-full-hd-1ms-144hz-ips-panel-gsync-freesync-gaming-monitor-122476.html 2- https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vqr-1ms-mprt-165hz-dp-hdmi-va-pivot-gaming-monitor.html 3-...
  8. D

3070 Ti ve 3070 Ti Oc

Merhabalar, Bir kaç gün önce Gigabyte 3070 Ti 8GB bu kartı aldım, fakat 3070Ti OC versiyonlar ile arasında neredeyse 3-5K fiyat farkı mevcut. Bu farkın tek sebebi 60Mhz Core Speed olacağını sanmıyorum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  9. D

4000 TL Bütçe İle Alınabilecek Monitör

Merhabalar, 4000 tl bütçem var bu fiyat bandında tavsiye edebileceğiniz monitörler nelerdir, panel olarak ips veya va panel olabilir. 1671010027 vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vqr-1ms-mprt-165hz-dp-hdmi-va-pivot-gaming-monitor.html Ben şu ürünü buldum ama f/p olarak nasıldır bilgisi olan var mı?
  10. D

Monitör Dahil 25K Bütçe İle Kasa Tavsiyesi

Merhabalar, 25000 TL bütçem mevcut bu bütçenin içerisine kasa ve monitörde dahil olacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak nvidia tercihim ama f/p olursa amd tabanlı bir gpu da olabilir. Bu doğrultuda varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  11. D

OEM key yüklü bilgisayara retail key yüklenir mi?

Merhabalar, elimde daha öncesinden amazon üzerinden almış olduğum retail key mevcut, şuan kullandığım bilgisayara ise oem lisans yüklü. Ürün anahtarını değiştirmek istediğimde retail key için "Ürün anahtarı çalışmadı." uyarısı alıyorum, bunun sebebi retail keyin windows tarafından engellenmiş...
  12. D

Çözüldü✓ Oyun ve DeepLearning Modelleri İçin Kart

Arkadaşlar merhabalar, hem oyun oynamak hem de derin öğrenme modellerini çalıştırmak üzere bilgisayar almayı düşünüyorum fakat modellerin gpu üzerinde daha iyi çalışmasından dolayı ağırlığım biraz daha ekran kartı üzerinde, kafamda 3060, 3060ti , 3070 ,3070ti veya rx 6750 xt var bu kartlar...
Geri